Web imenik
Pregled WEB IMENIKA po Županijama
Bakar
Beli Manastir
Belišće
Benkovac
Biograd na Moru
Bjelovar
Buje
Buzet
Cres
Crikvenica
Čabar
Čakovec
Čazma
Daruvar
Delnice
Donja Stubica
Donji Miholjac
Drniš
Dubrovnik
Duga Resa
Dugo Selo
Đakovo
Đurdevac
Garešnica
Glina
Gospić
Grubišno Polje
Hrvatska Kostajnica
Hvar
Ilok
Imotski
Ivanec
Ivanić-Grad
Jastrebarsko
Karlovac
Kastav
Kaštela
Klanjec
Knin
Komiža
Koprivnica
Korčula
Kraljevica
Krapina
Križevci
Krk
Kutina
Kutjevo
Labin
Lepoglava
Lipik
Ludbreg
Makarska
Mali Lošinj
Metković
Mursko Središće
Našice
Nin
Nova Gradiška
Novalja
Novi Marof
Novi Vinodolski
Novigrad
Novska
Obrovac
Ogulin
Omiš
Opatija
Opuzen
Orahovica
Oroslavje
Osijek
Otočac
Otok
Ozalj
Pag
Pakrac
Pazin
RUTA obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge
Adresa:
Štefanje 84a, 43246 Štefanje, Hrvatska
Telefon:
095 272 7772
Fax:
-
Web:
www.bombon.hr
E-mail:
ruta@bombon.hr
Želite biti originalni u promociji svoje tvrtke?
Želite da ljudi zapamte njeno ime i bez gledanja na vizitku?
Možda tražite poklon za poslovne partnere?
Idealno rješenje za Vas, nezaboravna i unikatna reklama koja govori svima o Vašoj kreativnosti i osebujnosti! Reklamni bomboni Promo bomboni
Vi izaberite boju, okus i tekst (do 12 znakova), a mi ćemo sa našim bombonima dati ljudima razlog da govore o Vama!
Pošteno?
Sve se priprema za taj veliki dan: vjenčanica, odijelo, cvijeće, djeveruše… želite da sve bude savršeno i prigodno.
Upravo takavi i trebaju biti i pokloni za goste!
Vaša imena ručno izrađena i ugrađena u slasni bombon, te zaodijenuta u mirise i šarenilo (ili boju po Vašoj želji) još će dugo nakon vjenčanja podsjećati uzvanike na Vaših 15 minuta slave
Ako zatvore oči i stave bombon u usta, sigurno će se ponovo naći sa Vama i osjetiti radost Vašeg slavlja, a to je uistinu nezaboravno, zar ne?
Naši bomboni i lizalice su čaroban spoj šećera, glukoznog sirupa, vode te zamamnih boja i okusa.
Kao prvo, šećer, glukozni sirup i vodu stavimo kuhati do točno određene (vrrrlo visoke) temperature.
Tada smjesu izlijevamo na stol za hlađenje. Tu joj pridružujemo boje i okuse.
Dio smjese sa bojom stavljamo na stol za grijanje dok drugi dio izvlačimo na kuki. Tako dobije karakterističnu svilenkastu bijelu boju i prozračnu teksturu.
Na stolu za grijanje od oba dijela smjese stvaramo konačni oblik budućih bombona (izgleda kao jedan ogromni bombon!).
Izvlačenjem tog “valjka” dobijamo “štapove” koje nakon hlađenja ručno režemo i pakiramo.