WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Fring

fring™ je mobilna intenet usluga i zajednica koja Vam omogućava da pristupite i budete uključeni u Vašu društvenu mrežu uvijek, besplatno telefoniranje i chat uživo sa svojim prijateljima koji imaju fring, Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo! ili AIM koristeći mobilnu internet mrežu.
fring utječe na internet vezu Vašeg mobilnog telefona kako bi Vam pružio mobilnost i raspoloživost kao nikada prije, integrirajući sve kontakte u jednu pretraživu listu prijatelja, a sve Vaše online aplikacije u jednu stalno rastuću zbirku usluga.
fring Vam omogućava da vidite tko je online prije nego se spojite, indikatorima raspoloživosti kontakata, omogućuje Vam da vodite višestruke razgovore istodobno preko fring chat-a, možete slati i primati dokumente ili uživati stalno u stalno rastućim “uvijek na fringu” aplikacijama kao što su: facebook, Gmail Notifier, Vtap Video Streaming, Orkut Social Network, Yandex Push Email i mnoge druge.

Skype

Što je Skype?

Skype je mali komadić softwarea koji vam omogućava da besplatno telefonirate sa bilo kim tko ima instaliran Skype, bilo gdje na svijetu. Čak iako su besplatni, pozivi imaju odličnu kvalitetu.
Ako vi i vaši prijatelji, rodbina ili poslovni partneri koristite web kamere, također možete uspostaviti besplatne video pozive. Možete pozvati fiksne linije i mobilne telefone po vrlo povoljnim tarifama (bez ikakvog podešavanja ili pretplate).

Skype je besplatan i jednostavan za korištenje

Upravo kao i programe za kratke poruke, možete koristiti Skype za chat i to ne samo sa jednom osobom nego sa do 100 osoba u grupnom chat-u. Chat u grupi možete označiti i koristiti kasnije, što je korisno za duge chat-ove sa prijateljima ili poslovnim partnerima.

Gmail

Goggle pristup e-mailu
Gmail je nova vrsta webmaila, izgrađen na ideji da e-mail može biti intuitivniji, učinkovitiji i korisniji, možda čak i zabavan.

Manje spam mailova
Zadržite neželjene poruke van svog inboxa uz googleovu inovativnu tehnologiju.

Mobilni pristup
Čitajte Gmail s Vašeg mobitela usmjeravajući web browser svog mobitelja na http://gmail.com/app

Mnogo prostora
Preko 7116.954674 megabajta (i stalno raste) slobodnog prostora tako da više nikada ne morate izbrisati poruke.

Google Chrome

Google Chrome je preglednik zamišljen da omogući brži, lakši i sigurniji web uz minimalistički dizajn koji nimalo ne ometa.

Jedan okvir za sve
Unesite u adresnu traku i dobit ćete prijedloge za pretragu i web stranice.

Minijature Vaših omiljenih web lokacija
Pristupite svojim omiljenim stranicama brzinom svjetlosti s bilo koje kartice.

Prečaci za Vaše aplikacije
Dohvatite prečace za radnu površinu za pokretanje svojih omiljenih web aplikacija.

Web 2.0

Web 2.0 zvučna je riječ koja opisuje promjenjive trendove u upotrebi World Wide Web tehnologije i web dizajna koji imaju za cilj poboljšati kreativnost, razmjenu informacija i suradnju između korisnika.
Ovi koncepti doveli su do razvoja i evolucije web-baziranih zajednica i “hostanih” usluga, kao što su društvene mreže, razmjena video isječaka, wiki, blogovi i “folksonomije”.
Izraz je zapažen nakon prve O’Reilly Media Web 2.0 konferencije 2004. godine. Iako sam izraz pretpostavlja novu verziju World Wide Weba, ne odnosi se direktno na poboljšanja bilo kakvih tehničkih značajki, nego na promjene u načinu na koji razvijači softwarea i krajnji korisnici upotrebljavaju web.


Tim O’Reilly:Internet

“Web 2.0 poslovna je revolucija u računalnoj industriji, uzrokovana premještanjem
na internet kao platformu i pokušaj da se shvate pravila za uspjeh na toj novoj platformi.”

YouTube - Web 2.0
YouTube - Web 2.0

Technorati

Technorati sakuplja, organizira i distribuira globalni online razgovor

Technorati je osnovan kao pomoć blogerima da uspiju sakupljajući, označavajući i distribuirajući globalni online razgovor. Kao vodeća tražilica za blogove i najopsežniji izvor informacija u cijeloj “blogosferi”, Technorati bilježi više od 1,5 miliona postova u blogove u stvarnom vremenu i upoznaje milione čitatelja sa blogovima i društvenim medijskim sadržajima.
Na webu blogeri učestalo linkaju i komentiraju druge blogove, stvarajući neku vrstu trenutne povezanosti koju bismo imali u razgovoru. Technorati prati te linkove i samim tim relativnu važnost blogova, fotografija, video isječaka i sl. Vrlo brzo indeksira se desetak tisuća osvježavanja svaki sat i tako se prati živa zajednica sa svim njenim razgovorima.

Calgoo

Calgoo software ima misiju da Vam pruži rješenje koje će Vama, Vašim obiteljima i poslovnim partnerima pojednostavniti kalendare i rasporede.
Calgoo rješenja daju harmoniju, smisao i jednostavnost kalendarima i rasporedima događaja na poslu, kod kuće ili na bilo kojem mjestu.
Podijelite kalendare sa obitelji, prijateljima i poslovnim kolegama, izbjegnite neugodnosti zbog neusklađenog rasporeda, nastavite koristiti Vaš stari program za kalendar (Outlook, iCal, Google itd.) i razmjenite podtake između njih.

Protagonize

Protagonize je online zajednica koja je izravno posvećena umalo izgubljenoj umjetnosti “avanture”, vrlo specifične vrtse zajedničke fikcije.
U zadnje vrijeme site je posvećen također i stvaranju istovremenih priča, kako bi se privukla šira zajednica autora koji su u potrazi za stvaranjem udružene i interaktivne fikcije.
Koristeći Protagonize tako možete pregledati priče koje su već napisane suradnjom raznih autora, a isto tako možete se i sami pridružiti pisanju.

SiteMighty

SiteMighty kreira cjelovite, marketinški usmjerene web stranice i brine se o svim tehničkim detaljima kao što su dizajniranje stranica, postizanje čvrstih odnosa i održavanje sadržaja na Vašim stranicama.
Jedna od prednotsi koje pruža cjeloviti markrting jest ta da Vam omogućava da zaradite novac od prodaje proizvoda ili usluga, a bez brige o zalihama, isporuci ili (u slučaju online plaćanja kreditnim karticama) o sigurnosti. Sve transakcije se vode na stranicama providera, a sve što Vi trebate napraviti je da usmjerite svoje korisnike s Vašeg site-a na njihov.

oDesktop

Što je o Desktop?

oDesktop je online desktop koji Vam pruža mogućnost da pokrenete bilo koju od web-baziranih aplikacija uključujući: oDrive, oPhoto, oMusic, oNetwork, oEmail, oNews i oGames kod svoje kuće, u uredu ili bilo gdje u svijetu kada ste u pokretu.

Zašto Vam treba oDesktop?

oDesktop Vam je potreban ako želite na vašem web hosting računu pohraniti svoje dokumente i dijeliti ih online, pregledati Vaše fotografije, slušati Vašu glazbu, umrežiti se s ljudima, provjeravati Vaš e-mail, pročitati Vaše omiljene vijesti ili igrati flash igre i to sve na svom osobnom desktopu na internetu.

Web Analytics