WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
ICONlook

Kada tražite ikone za Vaš projekt - ništa pretjerano i po mogućnosti besplatno - pretraga slika na Google-u ne daje baš uvijek neki rezultat. ICONLook je tada tražilica koju trebate - tražilica isključivo za ikone.
To su uglavnom ikone OS tipa, primjerice za aplikacije, dokumente ili gumbe za pretragu, ništa veoma otmjeno, ali kada ste u gužvi i trebate ikone sada - ICONLook je više nego koristan alat.
Ikone su u PNG formatu i dolaze u pet različitih veličina.

Primjer izgleda ikona koje nudi ICONLook:

ICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlook

Flip

Uz Flip možete napraviti svoje online “spomenare”, zovimo ih “flipbooks”. Vidjet ćete da je zabavno i lagano. Ono što Vi trebate je samo…

1. Uplodati

Koristite svoje vlastite fotografije, slike, glazbu i video.  Ako već imate slike na Facebook-u ili Photobucket-u, možete koristiti i njih!

2. Dizajnirati

Koristite Flipove alate da napravite izgled Vašeg flipbooka kakvim god želite.  Rotirajte, mijenjajte veličinu, režite slike; pišite tekst; dodajte pjesme; crtajte; ... i više! Uzmite pozadine i naljepnice iz Flipove kolekcije.

3. Dijeliti sa svijetom

Sa Flipbook creator aplikacijom izradite i dijelite Vaše flipbookove na Facebook-u. Kliknite Embed na Vašim flipbookovima kako bi ih stavili na Vaš društveni site - MySpace, Tagged, Piczo, Xanga i više!

Evo kako izgleda jedan flipbook:

       

       
          To rate or comment, view full size.   |   or make your own.
       

BlinkWeb

Da bi se omogućilo ljudima sa prosječnim znanjem o izradi web stranica da naprave web stranice na koje će biti ponosni, stvoren je BlikWeb.
Ne samo da je vrlo jednostavan i besplatan, nego svatko može sa njim iznimno lagano napraviti profesionalan i lijep web site koji će svima željeti pokazati.
Nema potrebe za kupovanjem bilo kakvog skupog software-a, možete raditi sa bilo kojeg mjesta na svijetu te napraviti neograničen broj web stranica.

BlinkWeb Vam u svom sadržaju nudi:

• “Drag and Drop” sučelje
• Veliki izbor predložaka
• Dodavanje video snimaka na web stranicu
• i još mnogo toga…

WordPress.com

WordPress.com Potrebno je par sekundi, a besplatno je

Možete započeti blog u kraćem vremenu nego što Vam je potrebno da pročitate ovu rečenicu. Sve što Vam je potrebno je e-mail adresa. Dobit ćete svoju WordPress.com adresu (npr. ja.wordpress.com), velik izbor odličnih besplatnih i prilagodljivih dizajna za Vaš blog (teme), 3 gigabajta prostora za dokumente (što je otprilike 2.500 slika!) i ostale mnogobrojne sadržaje koje nudi WordPress.com. Vaš blog može biti javan, za cijeli svijet ili osoban, samo za Vaše prijatelje. Blog je potpuno besplatan, dok su premium sadržaji Vaš izbor.

WordPress.com Gomila odličinih tema

Izgled bloga možete izmijeniti uz pomoć preko 60 atraktivnih tema: od onih poslovnih pa do zabavnih i ludih tema, i to odmah samo jednim klikom. Svaka Vam tema dopušta da prilagodite Vaš sidebar koristeći widgete, a nekoliko tema Vam dozvoljava da uplodate svoju sliku ili fotografiju za zaglavlje. Teme se dodaju redovito po zahtjevima korisnika. Ako znate i želite možete prilagođavati i Vaš CSS kod.

WordPress.com Ugrađen sustav za statistiku

Jedan od najpopularnijih sadržaja jest sustav za statistiku. Dizajniran je kako bi Vam pokazao na minutu ažurne statistike o tom koliko je ljudi posjetilo Vaš blog, odakle su oni, koji su postovi najpopularniji, i koji pretraživači šalju ljude na Vaš blog.

WordPress.com Više od bloga

WordPress.com nudi sadržaj zvan “Pages” (Stranice), koji Vam omogućava da lagano napravite svoje web stranice. Primjerice, možete dodati “O meni” stranicu sa svojom biografijom i link na tu stranicu će automatski biti dodan u Vaš sidebar. Možete čak napraviti i cijeli web site koristeći Word.Press.com, sa personaliziranom početnom stranicom i Vašim blogom kao jednom od podstranica.

Lefora

Lefora Vam omogućuje da vrlo lagano započnete forum

Sa samo nekoliko klikova započet ćete novi razgovor uz besplatni hosting  koji Vam pruža moderaciju zajednice i anti-spam podršku. Za promociju koristite e-mail, RSS, Newsletter ili tražilice. Pružite svojim članovima bolji doživljaj foruma, neka dodaju svoj video, fotografije, “izrezane” rasprave, praćenje nepročitanog sadržaja ili rich text editore.
Uvjerite se prije nego što započnete, pogledajte primjer foruma!

 

Doodlekit

Doodlekit je besplatan online alat za izradu web stranica, a sa kojim možete napraviti osobne ili poslovne web stranice. Savršen je za bilo koga, od početnika do naprednih web developera i web dizajnera. Za razliku od ostalih alata za izradu stranica, Doodlekit je potpuno online. Nema potrebe za nikakvom instalacijom softwarea na Vašem računalu, a možete ga koristiti sa bilo kojeg računala, bilo gdje na svijetu gdje imate pristup internetu i u bilo koje vrijeme.
Doodlekit pokreće pozadinska baza podataka. Ovo znači da ćete dobiti neke dodatne funkcije koje Vam većina drugih alata neće pružiti. Pomaže Vam da postignete uspjeh sa svojim web stranicama i to uz: blog, forume, online trgovinu, korisničke forme itd.
Ovaj alat se stalno nadograđuje, što Vam pruža priliku otkriti sve više funkcija kroz dulje vrijeme korištenja.

Photoshop Lady

Photoshop Lady nastoji sakupiti najbolje i ujedno besplatne tutoriale sa interneta. Svi ovi visoko kvalitetni tutoriali kategorizirani su u više skupina i to:

3D efekti
Apstraktni efekti
• Efekti sa crtanjem
Foto efekti
• Efekti sa tekstom
Teksture i uzorci
• Dizajn korisničkog sučelja


Za svaki Photoshop tutorial možete vidjeti ocjene i broj pogleda. Vaše omiljene tutoriale možete spremiti u favorite jednostavnim klikom na “Add to Favorite” kako bi ih mogli pogledati u svako vrijeme; a isto tako ih možete i izbrisati ako Vam više ne trebaju.
Photoshop Lady osvježava se dnevno. Ako se pretplatite na njihov RSS feed, svaki dan ćete primati nove kvalitetne Photoshop tutoriale. Ovdje ste dobrodošli da objavite svoje tutoriale.
Novi sadržaji i funkcije na Photoshop Lady dolaze svaki dan!

 

iGoogle

Google Vam nudi mogućnost da napravite svoju osobnu iGoogle stranicu koja Vam daje pristup ključnim informacijama sa cijelog weba u jednom trenu.

Na ovoj stranici koju sami uređujete, možete birati i uređivati sadržaje kao što su:

• Vaši zadnji e-mailovi na Gmail računu
• Naslovi iz Google vijesti ili drugih izvora top vijesti
Prognoze vremena, stanje na burzi, prikazivanje filmova u kinima…
Bookmark za brzi pristup Vašim omiljenim stranicama sa bilo kojeg računala
• Vaš vlastiti dio stranice sa sadržajem koji pronađete na webu

iGoogle stranicu možete personalizirati na način da je povežete sa svojim Google računom ili da nije povezana sa njim. Prijavom na Google račun prije personalizacije Vaše stranice omogućava Vam da zadržite Vaše postavke na računalu. Određeni gadgeti kao što su Gmail, Bookmarks, povijest tražilice ili Google kalendar nisu dostupni ukoliko niste prijavljeni na Google račun koji koristi te usluge.
A da bi postala još više osobna, izgled svoje iGoogle stranice možete urediti mnogobrojnim i raznovrsnim temama.

 

Magento

Magento je direktan odgovor na novonastale potrebe današnjeg online kupca. Ono što korisnici trebaju, više od bilo koje funkcije, jest fleksibilnost. Primarni cilj Magenta je bio razviti sučelje koje vraća kontrolu nazad u ruke online trgovcu i ne postavlja ograničenja na proces i tijek poslovanja.
Magento je iznimno bogato rješenje za e-trgovinu koje Vam nudi da potpuno kontrolirate izgled, sadržaj i funkcionalnost vaše online trgovine. Imate potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaše trgovine, od prodaje pa sve do promocije.

Inserit

Inserit je CMS za web dizajn, ali bez koda. Sada možete napraviti dinamične web stranice bez potrebe programiranja jednog retka uz potpunu slobodu stvaranja svojih vlastitih dizajna.

Inserit Dizajnirajte svoju stranicu

- Trebat ćete samo nešto malo vještine u CSS-u i HTML-u
- Napravite ludi izgled bez ustručavanja
- Nema potrebe za instalacijom bilo kakvih aplikacija na vaše računalo
- PHP i ASP.NET kompatibilan

Inserit Izrežite i zalijepite na svoju stranicu

- Sve što trebate napraviti je umetnuti tagove na Vaše HTML stranice
- Ako koristite Dreamweaver, bit će potrebno samo ispuniti jednostavan obrazac
- Ako koristite bilo koji drugi web editor radi se samo “izreži” i “zalijepi
- Kada ih jednom ugradite, možete prilagoditi bilo koji od tih tagova dodavajući stilove i slike

Inserit Uređujte sadržaj
- Pristupite sadržaju kako bi ga uređivali pomoću Content Manager-a
- Možete prilagoditi adresu Content Managera kako biste uključili ime Vašeg klijenta
- Uređujte bilo koju vrstu sadržaja: tekst, slike, datoteke….
- Iskoristite paletu modula koji Vam pomažu da postavite najzahtjevnije funkcije: vijesti, događaje, galerije slika itd.

 

Web Analytics