WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati

Google translate

Koristeći Google translate odnosno Google prevoditelj, unesite izraz za pretraživanje na vlastitom jeziku da biste pronašli informacije na drugim jezicima.
Google prevoditelj Vam omogućava prevođenje na 41 svjetski jezik.

Osim samog prijevoda određenih riječi ili pojmova na drugi jezik, Google translate Vam nudi i neke druge usluge kao što su “Prevedi i pretraži” te “Alati za prijevod

Kako radi usluga Prevedi i pretraži?

1. Pošaljite Vaš upit restorani New York (na hrvatskom)
2. Prevodi Vaš upit kao “restaurants New York” i pronalazi odgovarajuće stranice na engleskom
3. Zatim prevodi te stranice sa engleskog na hrvatski jezik

Druge stvari koje možete pretraživati

grand kanjon - (Grand Canyon) među stranicama na engleskom jeziku
san francisco hoteli - (San Francisco hotels) također među stranicama na engleskom jeziku

Učinite svoju web stranicu dostupnom na različitim jezicima pomoću Alata za prijevod

Dodajte gadget Prevedi na svoju web stranicu i ponudite neposredno pristup automatskim prijevodima te stranice. Dodavanje gadgeta za prijevod web stranice brzo je i jednostavno.
Pogledajte prijevode samo jednim klikom tako što ćete dodati neki od ponuđenih gumba na alatnu traku svog preglednika.
Nakon toga, kad god poželite prevesti web stranicu koju gledate, jednostavno kliknite gumb. Možete prevesti bilo koji dio stranice odabirom tog dijela prije klikanja.

Također možemo preporučiti kvalitetne usluge za prevođenje , na sve europske jezike, i to u vrlo kratkom roku. Većina prevoditelja su izvorni govornici jezika kojeg prevode. Svi prijevodi  se dodatno provjeravaju i lektoriraju.

Zahtjevi:

Google prevoditelj

Woopid video tutoriali

Woopid donosi tisuće jednostavnih video tutoriala za PC, Mac i razne druge gadgete ili hardware.

Video tutoriali su kratki i imaju zvuk te vizualne oblačiće. Teme variraju od iznimno jednostavnih i osnovnih pa do onih kompliciranijih i naprednih.

Svaki video na woopid-u povezan je jedan s drugim sistemom korak naprijed, korak nazad. Ovo omogućuje početnicima isto kao i naprednim korisnicima da gledaju iste video tutorijale i dobiju iste vrijednosti od njih.

Zahtjevi:
Photoshop.com

Što je Photoshop.com?
To je Vaše online mjesto gdje ćete uređivati Vaše slike, spremati ih i dijeliti sa drugima. Sve što trebate napraviti jest registrirati se i krenuti!

Osnovna usluga je 100% besplatna, daje Vam odmah pristup aplikaciji i uključuje:

 • Uređivanje i poboljšavanje Vaših slika online
 • Pregledavanje, upload ili pristup slikama u bilo koje vrijeme sa bilo kojeg mjesta internetom preko Vašeg računala ili mobilnog telefona. Online backup čuva Vaše fotografije na sigurnom
 • Zadržite svoje slike kao osobne ili ih podijelite sa prijateljima, obitelji ili sa cijelim svijetom
 • Pristup Vašim Facebook, Flickr, Photobucket ili Picasa slikama direktno preko Photoshop.com

 

Zahtjevi:
Kompas za iPhone

Compass Pointmethere jest kompas za iPhone. Aplikacija Vam daje kompas zaista dopadljivog izgleda, a pomoću A-GPS na Vašem uređaju, kompas će Vam sa točnošću pokazati gdje je Sjever.

No Compass Pointmethere služit će Vam i za neke druge korisne stvari osim samo za pokazivanje na kojoj je strani Sjever. Pomoću Compass Pointmethere možete odrediti lokacije do kojih želite stići, a aplikacija će Vas voditi do točnog mjesta. Ovo je vrlo korisna funkcija za aplikaciju i zaista radi.

 

 

Zahtjevi:

Kompas za iPhoneKompas za iPhone

Google Voice Search

Google Voice Search, kao što samo ime govori, dodatak je aplikaciji Google Mobile App, pomoću kojeg sada možete pretraživati koristeći glasovne naredbe.

Kako bi koristili glasovnu pretragu, jednostavno stavite Vaš uređaj na uho i recite što tražite.

Isprobajte, zaista radi. Čak ako izgovorite cijeli pojam i to prilično brzo, aplikacija će ga prepoznati, a Google će za Vas pronaći rezultate.

Zahtjevi:

Google Voice SearchGoogle Voice Search

iTalk

iTalk je jednostavna aplikacija za snimanje zvuka na Vaš iPhone i iPod Touch 2nd Gen. Aplikacija Vam omogućava da snimite zvuk direktno na uređaj.

Inače su aplikacije za snimanje zvuka prilično jednostavne no iTalk Vam nudi nekoliko posebnih sadržaja.
Prije nego počnete snimati možete odrediti ime zvučnom zapisu i njegovu kvalitetu (dobra, bolja ili najbolja). Kada ste gotovi s postavkama sve što morate napraviti je pritisnuti veliki crveni gumb za početak snimanja, a kada završite i pritisnete kraj na ekranu, Vaša je snimka spremljena na listu svih zvučnih zapisa. Pomoću liste možete poslušati ili izbrisati bilo koju snimku što ste je napravili.

Kada prvi puta instalirate iTalk preporučit će Vam da se spojite na svoj uređaj putem WiFi s Vašeg računala kako biste tamo prenijeli sve audio zapise. Ovo je vrlo korisna funkcija ukoliko želite snimke na više uređaja.

Ukoliko želite pouzdanu aplikaciju za snimanje zvučnih zapisa, definitivno isprobajte iTalk.

 

Zahtjevi:

 

iTalkiTalk

Pozadine za iphone

Backgrounds je aplikacija za iPhone i iPod Touch pomoću koje ćete lako naći nove pozadine za Vaš uređaj. Iako uvijek možete potražiti određenu sliku koja će biti pozadina, korisno je imati aplikaciju koja Vam nudi izbor slika točno formatiranih za uređaj i to na vrlo jednostavan i pristupačan način.

Aplikacijom pregledavate četiri slike odjednom i klikom na pojedinu sliku dobit ćete full screen prikaz. Slike možete pregledavati na tri načina i to popularno, novo i po kategorijama.

Kada pronađete sliku koja Vam se sviđa, odaberite je i spremite te je postavite kao Vašu novu pozadinu.

Aplikacija je besplatna.

Zahtjevi:

Pozadine za iphone

Open Bee fax za iPhone

Open Bee fax za iPhone jednostavna je aplikacija koja omogućava korisnicima da primaju fax poruke kao e-mail attachment na svoj iPhone, da šalju fax poruke sa svog iPhone-a te da prate protok fax poruka, primjerice u tvrtci, pomoću istog. Potreban je openbee fax server.

Napredne funkcije također Vam omogućuju da blokirate spam faxove te da osigurate povjerljivost bilo koje fax poruke.

Zahtjevi:

 

 

Fring za iPhone

Fring za iPhone je internet usluga za mobilne telefone koja Vam omogućuje da razgovarate, chat-ate ili surađujete sa ostalim “fringovcima” ili Vašim online prijateljima koji koriste Skype, MSN, Google Talk, ICQ, Twitter, Yahoo! ili AIM koristeći Vaš iPhone i njegovu internet vezu.
Ostvarite glasovne pozive (VoIP) koristeći WiFi i ostanite povezani s Vašim malim online svijetom preko instant poruka bilo gdje preko nekoliko vrsta veza - 3G, WiFi, GPRS, Edge. Možete čak provjeriti Vaše statuse u stvarnom vremenu pomoću fring dinamične kontakt liste.

fring i iPhone daju Vam slobodu!

Zahtjevi:
iChuck: Chuck Norris vicevi za iPhone

Samo ime govori: aplikacija za generiranje Chuck Norris viceva. Ako odmah ne skinete ovu aplikaciju, naravno, imate samog Chuck Norrisa protiv sebe, a kao što znamo Chuck Norris ne spava,on čeka. grin

Aplikacija sadrži:

- Preko 400 apsoluno najboljih i najnovihjih viceva o Chuck Norrisu
- Razne grafičke i profesionalne zvučne efekte
- Svaki vic dolazi sa animacijom

- Protresite ili dodirnite prstom uređaj za novi vic
- Generiranje raznih zvukova
- Nije potrebna veza sa internetom

Zahtjevi:
Generatus - status generator

Koliko Vam dugo treba da smislite nešto prikladno, maštovito i duhovito, a opet originalno za Vaš status za Facebook ili Twitter?
Priznajmo, status poput “Ivan kosi travu” ili “Katarina spava” neće impresionirati niti jednog od Vaših prijatelja na društvenim mrežama. Sada za to možete koristiti Generatus - status generator. Jednostavno upišite svoje ime i svoj spol i generirajte svoj status. Također statuse možete generirati s obzirom na Vaše raspoloženje bilo da ste ljuti, sretni, ili se osjećate malo blesavo grin.
Isprobajte - fora je!

Zahtjevi:
Lista poklona za iPhone

Najiscrpnija lista za kupovinu poklona za praznike, krajnje jednostavna za korištenje. Lista poklona za iPhone daje Vam sve potrebne alate kako biste učinili božićnu kupovinu zabavnom, lakom i brzom.

S lakoćom možete uređivati listu ljudi za koje kupujete, postaviti ukupni budžet za cijelu kupovinu te budžet za svaku osobu pojedinačno. Kako dodajete kupljeni poklon za svaku osobu tako Vam aplikacija govori koliko je još novca ostalo za tu osobu, te sa koliko još ukupno raspolažete.

Postoji mogućnost postavljanja lozinke tako da samo Vi možete pregledati liste.

Također može se prilagoditi pozadina aplikacije sa 10 jedinstvenih wallpapera.

Zahtjevi:
Last.fm for iPhone

Poslušajte preko 5 milijuna pjesama, dijelite glazbu sa Vašim kontaktima sa mobilnog telefona, kupujte pjesme ili albume pjesama preko iTunes Music Store i još mnogo mnogo više.
Napravite svoje radio kanale bazirane na izvođaču ili vrsti glazbe, slušajte nekomercijalnu besplatnu glazbu satima.
Koristeći Last.fm za iPhone možete također pogledati informacije o izvođaču, koncertima, te podijelite svoju omiljenu glazbu sa svojim prijateljima preko iPhone kontakt liste.
Što više glazbe poslušate, Last.fm više pamti kakvu vrstu glazbe slušate te Vam preporučuje novu glazbu na temelju Vaših ukusa. Ako posjetite Last.fm web stranice, možete pogledati Vašu iPhone i iTunes povijest slušanja glazbe koju je Last.fm pospremio za Vas.

Zahtjevi:
EasyWriter za iPhone

EasyWriter pomoći će Vam da pišete e-mailove brže i točnije koristeći vodoravno položenu, široku tipkovnicu.
Pinch” i “zoom” funkcija će Vam omogućiti da mijenjate veličinu teksta, koju si možete prilagoditi kako Vam god odgovara. Vaša poruka se neće izgubiti zbog dolaznog poziva ili poruke jer će je EasyWriter zadržati na sigurnom.

Prednosti:

- Široka tipkovnica povećava Vašu brzinu i točnost
- Tekstovi su uvijek spremljeni bez obzira na prekide
- Maksimalan vertikalni prostor u horizontalnom modu
- Smanjuje veličinu slova funkcijom “Pinch” kako biste vidjeli više teksta
- Povećeva veličinu teksta funkcijom “Zoom” kako biste lakše vidjeli manje dijelove teksta
- Podržava međunarodne znakove kao što su: é,ß,ç,ø,ñ,ô etc.

Zahtjevi:

EasyWriter za iPhone

Twitter za iPhone

Twitter za iPhone posebno je obratio pažnju na detalje tako da se ne bi izgubila njegova osnova i iskustvo “Twittanja”. Da biste koristili Twitter za iPhone treba Vam Twitter račun.

Sučelje sa zadnjim događajima elegantno je dizajnirano tako da s lakoćom možete proletjeti kroz zadnje poruke.

Jednostavnim klikom na ikonice svojih prijatelja vidjet ćete njihov profil. Možete pročitati njihove postove ili slijediti njihov “feed”.

Kada upoznate nove prijatelje preko Twittera, možete ih jednostavno i brzo dodati na svoju listu prijatelja koristeći Vaš iPhone.

Zahtjevi:

Twitter za iPhone

YouTube za iPhone

Sada Vam je na raspolaganju YouTube za iPhone. Odlaskom na www.m.youtube.com prikazuje Vam se lista izdvojenih video snimaka baš kao i na početnoj stranici ovog “Big brother“site-a.
Na raspolaganju su Vam tražilica, lista izdvojenih snimaka, lista najnovijih video snimaka, najgledanije i svi ostali uobičajeni sadržaji.

Pored ovog dobro će Vam doći i aplikacija Free YouTube to iPhone Converter, dobar i u potpunosti besplatan alat kojemu je zadaća preuzimanje video materijala sa popularnog YouTube video servisa i konvertiranje istog u MP4 zapis pogodan za gledanje na iPhone-u!

Zahtjevi:
Poveznice: web 2.0 iphone digg
Digg za iPhone

Kako je Digg.com jedno od najpopularnijih odredišta na internetu, bilo je očito kako neće dugo trebati da se napravi iPhone verzija site-a.

Digg je najprije objavio mobile friendly verziju koja je omogućavala korisnicima da samo čitaju događaje sa početne stranice i ništa drugo.

U iPhone verziji pored gledanja početne stranice, možete “Digg-ati” i čitati događaje (10 događaja s početne stranice), pročitati top 5 komentara na svaki događaj ili kliknuti link do prave stranice.

Zahtjevi:
Google Earth za iPhone

Držite Svijet na svom dlanu! Sa Google Earth za iPhone i iPod touch možete odletjeti u daleke kuteve naše planete samo jednim dodirom prsta. Istražujte satelitske snimke i snimke iz zraka koje Vam Google Earth daje u desktop verziji ukljucujuci i galeriju snimaka visoke rezolucije.

Pomocu Google Earth za iPhone sada možete:
• Pregledavati Panoramio te pogledati milione slika sa svih strana Svijeta
• Pregledavati lokalne Wikipedia članke
• Koristiti sadržaje za pronalaženje Vaše trenutne lokacije
• Pretraživati gradove te pronaći lokalne tvrtke i mjesta koristeci Google Local Search

Zahtjevi:
eBay Mobile

Sada kupci i prodavači sa eBay-a imaju svjetsko online tržište “pod svojim vršcima prstiju” gdje god da bili. Novi eBay za iPhone dizajniran je posebice da radi vrlo čisto i prirodno posebice za iPhone i iPod Touch.

Pomoću tečnog sučelja, elegantnog, ali u isto vrijeme i praktičnog, članovi eBay mobile mogu pretreaživati, davati ponude ili provjeravati svoje aktivnosti čak i kada nisu kraj svog računala.
Kupci mogu dati na brzinu ponudu u zadnjim minutama za neku stvar koju je teško naći, prodavači mogu pregledati svoje prodaje, a svi zajedno mogu raspolagati podacima za koje je vrlo relevantno vrijeme i to na licu mjesta bez računala.

eBay je sada “otvoren” u bilo koje vrijeme i bilo gdje na Zemlji ako koristite Apple iPhone ili iPod Touch.

Zahtjevi:
iZoho - Zoho za iPhone

iZoho je Zoho za Vaš iPhone ili bolje reći Office za Vaš iPhone. iZoho je lagan način pristupa Vašim Zoho aplikacijama preko Vašeg mobilnog telefona odnosno iPhone-a za sada. Naravno da možete koristiti i sve aplikacije koje Zoho nudi koristeći iPhone, ali postoji mnogo sadržaja koji Vam ne trebaju na mobilnom telefonu pa je iZoho pojednostavljen i daje samo osnovne sadržaje koje biste uobičajeno mogli koristiti na mobilnim telefonima.

Tri su aplikacije trenutno raspoložive na iZoho - Zoho Writer, Zoho Sheet i Zoho Show koje Vam omogućavaju da vidite svoje pisane dokumente, tablice i prezentacije. Pisani dokumenti u Writeru mogu se vidjeti i uređivati, dok se tablice i prezentacije mogu samo vidjeti za sada. iZoho je još uvijek u razvoju, a novi sadržaji i mogućnosti stići će vrlo skoro.

Zahtjevi:

iZoho

WordPress za iPhone

WordPress za iPhone je prva Open Source aplikacija koja Vam omogućava upload slika i uređivanje Vašeg WordPress bloga koristeći iPhone ili iPod Touch.

Ako uređujete svoj blog na WordPress.com sada to s lakoćom možete raditi i kada niste pored Vašeg računala, a svi korisnici, bez obzira na svoje iskustvo mogu početi koristiti ovu aplikaciju u samo nekoliko sekundi.

Zahtjevi:
flickr2iPhone

Flickr je do danas zasigurno najbolji online alat za organiziranje fotografija i dijeljenje aplikacija.
Sada ga možete koristiti i na Vašem iPhone-u.
flickr2iPhone omogućava Vam da eksportirate Vaše postavke sa flickr.com na Vaš iPhone i to u samo 2 kratka koraka: registrirajte se i napravite eksport svojih postavki.
Podijelite svoje sadržaje sa ostalima čak i kada niste pored svog računala i iskoristite sve načine koje Vam Flickr nudi za organizaciju fotografija i slika, i to sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Zahtjevi:

flickr2iPhone

Apple MobileMe

MobileMe čuva sve vaše informacije na online serveru. Tako bilo gdje da se nalazite ili koji uređaj koristite, sve je za Vas uvijek sinhronizirano, a sve možete uređivati sa bilo kojeg mjesta pomoću bogatih web aplikacija na me.com.
MobileMe pohranjuje sve Vaše e-mailove, kontakte, kalendare i šalje update odmah na Vaš iPhone ili iPod touch. Nova e-mail poruka stiže na Vaš iPhone istog časa.
Promjene koje napravite u kontaktima i kalendarima na me.com osvježavaju se na Vašem uređaju i obratno u sekundi.
Tako ćete uvijek imati najsvježije podatke u svom džepu i na webu.

Zahtjevi:

Apple MobileMe

Mobiola Video Studio za iPhone

Preuzmite svoje omiljene YouTube, DVD, Metacafe, WMV, AVI video isječke na Vaš iPhone jednim “drag and drop” pokretom.

Mobiola Video Studio je video konverter i file manager te remote file manager za razne formate video zapisa.

Njegova izvedba je zadivljujuće brza, daje najbolju kvalitetu, automatske postavke, sučelje jednostavno za korištenje i jedinstvene sadržaje.

Zahtjevi:
iPhone Google

Google Mobile App daje Vam nove mogućnosti pretraživanja sada i za iPhone:

- Brza pretraga Vaših iPhone kontakata
- Sugestije prilikom tipkanja kao što su prijedlozi vezani za Vašu lokaciju, auto-dopunjavanje web adresa, dopunjavanje riječi, povijest pretraživanja…
- Google usluge “jednim dodirom” i to Gmail, Fotografije, GoogleTalk, Reader itd.

Isprobajte već danas i ostanite uključeni jer novi sadržaji stalno pristižu.

Zahtjevi:
Facebook za iPhone

Facebook za iPhone omogućava Vam da ostanete u vezi i dijelite informacije sa Vašim Facebook prijateljima čak i kad niste pored svog računala.

Koristeći Vaš iPhone sada možete započeti chat, pregledati zadnje fotografije Vaših prijatelja i njihove statuse, potražiti broj telefona ili uploadati Vaše slike na facebook.

Novi sadržaji za iPhone Facebook tek stižu.

Zahtjevi:
Skype IM+ za iPhone

IM+ za Skype omogućava Vam razgovore i tekstualne poruke sa ostalim Skype korisnicima i pruža Vam povoljno telefoniranje na fiksne linije i mobilne mreže.
Čista SkypeOut kvaliteta bez prevelikih glasovnih kašnjenja!

Aplikacija je dizajnirana posebice za iPhone i iPodTouch sučelja.

sa IM+ za Skype moći ćete razgovarati ili chat-ati sa ostalim korisnicima pomoću njihovih računa na PC. Tekstualne poruke vrlo su povoljan način da kažete nešto umjesto da pošaljete SMS poruku.
Kada pogledate tko je online i pošaljete tekst poruku, možete provjeriti da li je Vaš kontakt spreman za poziv.

Zahtjevi:
Web Hosting

Pixlr je vrlo jednostavan i besplatan online alat za uređivanje slika, potpuno baziran na flash-u, a daje osnovne mogućnosti uređivanja poput Paint-a.
Može raditi sa 3 formata slika i to: JPG, GIF i PNG. Slike se mogu otovriti sa Vašeg računala ili kao URL. Pixlr uključuje i neke napredne sadržaje kao što su prilagodljivi kistovi i više slojeva baš kao u Photoshop-u.
Možete uređivati više slika odjednom i premještati sadržaje kroz otvorene prozore što je također mogućnost koju pruža Photoshop.
Najbolji dio jest taj da za razliku od Photosop Express-a, nije potrebna registracija, a uređivanje slika može biti vrlo brzo.

Zahtjevi:

Probajte Pixlr

Web Hosting

Najlakši CMS ikad napravljen
Point-and-click” editiranje na Vašim web stranicama. “Drag-and-drop” postavljanje slika i sadržaja na svoje mjesto. Nisu Vam potrebne nikakve posebne tehničke vještine.

Početna cijena jest BESPLATNO
Zašto ne biste uredili svoj vlastiti web site ili omogućili svojim klijentima da sami rade promjene na svojim stranicama i to sve besplatno. Počnite unositi promjene odmah bez instalacija, bez kompliciranih konfiguracija.

Automatski backup
TypeRoom Lite radi backup svakog dokumenta koji editirate, a svaki Vaš prethodni dokument uvijek Vam je dostupan preko FTP-a.

Podrška za Dreamweaver predloške
Ako je vaš site programiran na Dreamweaver predlošcima to ne prestavlja problem jer će bez problema raditi sa TypeRoom Lite.

 

Zahtjevi:
Hyplet

Hyplet je besplatan alat za izradu online ID-a i flyera, koje možete dodati svojhim e-mailovima ili web stranicama, kako biste poboljšali svoju online prezentaciju i promicali svoj sadržaj.
Koristeći Hyplet editor napravite i uredite svoj ID ili flyer te ih objavite preko Hyplet.com ili preko Hyplet add-on-a u Vašem pretraživaču.
Svoj ID izradite na stiliziranoj online kartici, koju ćete dodati kao potpis svojim mailovima iz e-mail klijenta (Outlook, Outlook Express, Yahoo Mail, Windows Live Hotmail).
Hyplet flyeri su grafički objekti vrlo zanimljivog izgleda koje sami izrađujete i postavljate online kako biste nešto objavili ili oglasili svoj blog, My space profil, online fotografije ili video i još mnogo toga.
Svoje Hyplet-e možete poslati obitelji, prijateljima, kolegama, te sačuvati njihove ID, kreirajući tako svoju vlastitu online mrežu kontakata. Vaši sačuvani Hyplet-i stoje na Vašoj privatnoj web stranici za brz i lagan pristup odabranim kontaktima i omiljenim sadržajima.

Pogledajte demo:

Web Hosting

 

 

Zahtjevi:
MahShelf

MahShelf je društvena mreža za digitalne stripove, manga i svakojake ostale grafičke pričice (ili knjige s puno slika). Na MahShelf možete stvoriti svoju vlastitu knjižnicu i objaviti svoje stripove ili knjige te ih podijeliti sa ostalima.

Zahtjevi:
Picasa

Organizacija - Organizirajte Vaše fotografije na jednom mjestu i pronađite fotografije koje ste već i zaboravili.
Uređivanje - Uklonite oštećenja, popravite crvene oči ili kadrirajte fotografiju; Picasa Vam pored ovog nudi još monogo toga…
Stvaranje - Uz Picasu Pretvorite fotografije u film, kolaž, slideshow...
Dijeljenje - Uplodajte s lakoćom u Pisasa web album i podijelite sa prijateljima, obitelji i svijetom.

Zahtjevi:
ScreenToaster

ScreenToaster je besplatan i nadasve jednostavan online alat za snimanje događanja na monitoru računala.
Registirajte se i koristite ga bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a ono što možete izraditi su snimke, tutoriali, prezentacije ...
Snimite sadržaj svog ekrana jednim klikom, bez ikakvih dodatnih downloada. ScreenToaster je kompatibilan za Windows, Mac OS X, Linux.
Podijelite svoje snimke na internetu sa ostalima, ugradite ih u blog, web stranice ili ih šaljite na e-mail.

Pogledajte demo:

Recorded with screentoaster.com
Zahtjevi:

ScreenToasterScreenToasterScreenToaster

Radiant CMS

Radiant CMS je open source CMS (content management system) dizajniran za male timove.

Radiant CMS sadrži:

• Elegantno korisničko sučelje
• Fleksibilni predlošci, dijelovi stranica i korisnički jezik za tagove
• Prvoklasni extension/plugin sustav
• Jednostavna korisnička dopuštenja i management

Zahtjevi:
Mp3gle

Mp3gle je jednostavno odličan web alat za skidanje mp3 glazbe. Zaista dobar izbor muzike i izvođača, a za svakog Vam se nudi download mp3 fileova te download video isječaka. Ovdje ćete pronaći također i hrvatske izvođače i pjesme.

Zahtjevi:
IzzyMenu

Uz IzzyMenu napravite CSS menu profesionalnog izgleda za Vašu stranicu lakše nego ikada prije!
Napravite menu online bez potrebe pisanja koda.
IzzyMenu je alat za izradu menija koji Vam omogućava da izgradite CSS & DHTML menu u samo nekoliko minuta. Izaberite između već ponuđenih izgleda ili izradite svoj menu, IzzyMenu odlično je rješenje za amatere, ali i za profesionalce.
Svoj menu izradite besplatno, vrlo laganao, napravite padajući DHTML podmenu, skinite kod i samo ga ugradite na svoje stranice.

Zahtjevi:

 

Mixbook

Mixbook je pokrenut sa idejom kako bi prijatelji trebali imati mogućnost da naprave svoju knjigu zajedno. Mixbook software omogućuje lagano i zabavno stvaranje takve knjige i omogućuje također i grupi ljudi da naprave knjigu zajedno. To je mogućnost da podijelite svoje uspomene.
Počnite sa stvaranjem knjige i pozivom prijateljima da se pridruže, uplodajte svoje fotografije i neka ostali dodaju svoje slike, “izmješajte” knjigu, malo je uredite i dobit ćete lijepu online kolekciju svojih zajedničkih slika.
Mixbook je dizajniran tako da bude super lagan za korištenje i to sve online - nije potreban nikakav download dodatnog software-a.
Za vašu foto-knjigu nudi vam se stotine izgleda, pozadina, okvira i tekstova kako biste učinili vaš online foto-album još lijepšim. Samo izaberite izgled i pomoću “drag and drop” funkcije smjestite svoje fotografije i uredite po svojoj želji.
Ukoliko želite, možete naručiti svoju knjigu u tiskanom obliku na Vašu adresu. To će naravno imati svoju cijenu, no dobit ćete jedinstven poklon za prijatelja, člana obitelji, partnera ...
Knjige možete i ugraditi na svoje stranice ili ih podijeliti s drugima na društvenim mrežema kao što su Facebook, MySpace, Tweeter, Hi5, Digg, Blogger i sl.

Knliknite ovdje da biste vidjeli jedan primjer foto-knjige

 

 

Zahtjevi:
Fav 2.0

Fav 2.0 moderan je homepage pretraživač stvoren za Vas kako biste lakše mogli sačuvati i pristupiti svojim omiljenim web stranicama. Koristite Faw 2.0 kao svoju početnu stranicu bez registracije i vidite hoće li Vam se svidjeti.
Dodajte web stranice koje posjećujete svaki dan ili bilo koju web stranicu koju volite i nikada nećete izgubiti svoje omiljene stranice.

Zahtjevi:
Graphic Leftovers

Graphic Leftovers je mjesto gdje profesionalni dizajneri i ilustratori prodaju ili poklanjaju svoje neiskorištene i neprodane radove online.
Možete pregledati stalno rastuću bazu dizajna i ilustracija koje su postavili sami članovi. Pronađite nešto zanimljivo što možete iskoristiti za sebe, podijeliti ili čak prodati svoje “ostatke” drugima.
Prikupite svoje radove i počnite prodavati odmah!

Zahtjevi:
ClickCMS

Zamislite da možete osvježiti i promijeniti sadržaj Vaše web stranice onda kada Vi to želite i bez potrebe da čekate da Vaš web developer to učini za Vas.
Uz ClickCMS upravo to možete i učiniti uz pomoć potpuno promijenjivog sadržaja, slika ili dokumenata. Ovo je lagan način, bez imalo gnjavaže, da održavate Vaš web site. Na raspolaganju su Vam također i razni predlošci.
Kompletan WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor omogućava Vam da vrlo brzo uredite, osvježite ili izbrišete stranice, uplodate slike ili dokumente ili šaljete newsletter nadasve profesionalnog izgleda.

Zahtjevi:
Yahoo! Web Analytics

Yahoo! Web Analytics je web site za statistike stranica poduzeća koji Vam daje uvid u ponašanje posjetilaca stranica i to u stvarnom vremenu. Sa moćnim i fleksibilnim alatima Yahoo! Web Analytics pomaže online trgovcima i web dizajnerima da poboljšaju iskustvo posjetitelja sa stranicama, povećanje prodaje i smanjenje troškova prodaje.
Yahoo! Web Analytics moćan je alat, razvijen za poduzetnike, koji može uslužiti najsloženije i najposjećenije web stranice, jednostavno dodajući im kod za praćenje.
U Yahoo! Web Analytics su uključeni razni standardni izvještaji kao i mogućnost izrade izvještaja prilagođenih svakom poduzeću pojedinačno.
Yahoo! Web Analytics dizajniran je tako da Vam uvelike olakša da odgovorite na svoja poslovna pitanja i to pomoću “drag & drop” filtera, prilagođenih izvještaja ili alata za izdvajanje određenog segmenta posjetilaca, te na taj načim možete pregledati kako stoje određeni proizvodi te kako je posjećena određena stranica, a detaljne izvještaje dobivate u samo nekoliko minuta nakon što je posjećena Vaša stranica.

Zahtjevi:

Yahoo! Web AnalyticsYahoo! Web AnalyticsYahoo! Web Analytics

EventOrb

EventOrb je portal za Event marketing koji daje najpotrebnije alate promotorima kako bi im pomogao objaviti, organizirati i promovirati njihove događaje (event-e) širom svijeta. EventOrb tretira svakog korisnika koji se prijavi kao event promotora, bilo da je to pojedinac ili profesionalna organizacija koja se bavi promocijama događaja. Jednom kada napravite račun na EventOrb, dobivate obilje moćnih alata koji Vam omogućavaju da:

 • Objavite neograničen broj događaja
 • Dodate fotografije prije i poslije samog eventa
 • Dodate video sa događaja
 • Pretražujete događaje širom svijeta po blizini, datumu, vremenu ili kategoriji
 • Dobijete korist od samostalne event stranice na kojoj se sponzori ili bilo tko drugi može oglašavati
 • Umrežavanje sa ostalim promotorima
 • Postavite event kao zatvoren ili otvoren, birajući korisnike koji će ga moći pogledati po mreži ili specifičnoj lozinci

 

Zahtjevi:

EventOrb

ClutterMe

ClutterMe prilično je lagan način da napravite osobne web stranice online. Kliknite bilo gdje na stranici, tipkajte tekst i kliknite bilo gdje drugdje da spremite.
Ako nešto pođe po zlu, osvježite stranicu.
Upišite linkove, zalijepite youtube video linkove ili linkove za slike.
Sav tekst i većina objekata mogu se “povući”  s mjesta na mjesto.
Uplodajte slike i promijenite im veličinu u stvarnom vremenu.
Mijenjajte Vaš dizajn i izgled stranice kada god to poželite.

Zahtjevi:

 

Edicy

Edicy je dizajniran kako bi pružio poduzetnicima i ljudima uopće izravnu uslugu koju mogu koristiti za izradu profesionalno dizajniranih web stranica brzo i bez posebnog tehničkog znanja.
Edicy je toliko lagan za korištenje da možete napraviti stranice za Vaš posao ili organizaciju i staviti ih na internet u samo nekoliko minuta. Svi su Vam alati raspoloživi online bez ikakvog dodatnog software-a, samo odaberite jedan od dizajna koji Vam se nude, unesite Vaš tekst i slike i objavite ih na Vašoj jedinstvenoj web adresi.

Zahtjevi:

Edicy

HiTask

HiTask jednostavna je web-bazirana aplikacija za organizaciju svakodnevnih zadataka. Koristite ju zajedno sa svojim kolegama iz tima kako biste zajedno postigli više uz određenu dozu zabave.
Uz HiTask definirajte svoje zadatke, sortirajte ih i dodjeljujte zadatkedrag and drop” funkcijom svojim kolegama.
Vrlo je korisna i razmjena ideja o novim projektima i načinima kako da se postignu određeni ciljevi.

Zahtjevi:

HiTask

Icebrrg

Što radi Icebrrg? Icebrrg radi forme. Kakve forme? Otprilike bilo kakvu formu koju možete zamisliti…

Primjeri: Kontakt forme, Registracijske forme, Ankete, Forme za prijavu, Inventure ...

Sve što trebate je Vaš web preglednik i nije Vam potrebno nikakvo tehničko ili dizajnersko iskustvo niti poznavanje programiranja.

 

Zahtjevi:
SocialGO

SocialGO je web 2.0 aplikacija koja Vam omogućava da napravite i vodite društvenu mrežu punu raznih sadržaja. Vi birate tko će se pridružiti, što članovi sve mogu raditi i kako će to sve skupa izgledati.
Izradit ćete fleksibilan i zabavan društveni web site za Vas i vaše grupe koji će biti samostalan ili ga možete uključiti kao dio već postojećih web stranica.
Da li će mreža biti javna ili privatna - Vi odlučujete. Vi u svemu imate potpunu kontrolu, a članovi stvaraju sadržaj, pozivaju svoje prijatelje, šalju si poruke ... itd.
Kao administratoru, dajemo Vam odlične alate kojima ćete vrlo lako i jednostavno održavati Vašu mrežu.
Napravite svoju vlastitu društvenu mrežu besplatno i sada, bez ikakvog software-a i bez imalo napora!

Zahtjevi:

 

SocialGO

Picsviewr

Picsviewr Vam daje izbor slideshow-ova za pregled Vaših Flickr fotografija sa većom fleksibilnošću.
Svaki korisnik Flickr-a ima svoj slideshow ovdje. Nema potrebe za kreiranjem računa ili bilo kakvim postavkama, jednostavno samo unesite svoje Flickr korisničko ime.

Zahtjevi:
Toksta

Toksta je besplatan instant messenger koji je vrlo lako ugraditi i prilagoditi na Vašu društvenu mrežu ili forum.
Toksta omogućuje Vašim korisnicima chat uz tekstualne poruke ili preko web kamere u stvarnom vremenu.
Uredite postavke svojeg messengera i ugradite automatski generiran kod na Vaše stranice i to je sve!  Isprobajte, potpuno je besplatno.

Zahtjevi:
Jimdo

Zaista je vrlo lako napraviti vlastite stranice uz Jimdo: morate se samo registirati, slijediti link do svoje stranice, postaviti slike, video i tekst u par sekundi, promijeniti dizajn jednim klikom, dodati koliko god želite stranica i pokazati svima svoju ludu Jimdo stranicu. Jimdo je potpuno besplatan.
Ukoliko želite vlastitu domenu morate nadograditi na JimdoPro.

Zahtjevi:
Mango

Mango je besplatni online alat za učenje stranih jezika. Dizajniran je tako da obogati Vaše mogućnosti komunikacije od samog početka. Bilo da učite kako naručiti pizzu ili pitati kada utakmica počinje, mango Vas udubljuje u stvarne svakodnevne razgovore na 12 različitih jezika.

Da, Mango je besplatan!
Besplatno
naučite preko 1.100 najčešće korištenih riječi na novom jeziku, naučite gramatiku i kako sročiti riječi u pravi razgovor sa značenjem, razumljivi prijevodi kako biste zvučali prirodno kada govorite novi jezik, prvih 5 lekcija svakog tečaja će Vam dati Pro level sadržaje besplatno.

Zahtjevi:
G.ho.st

G.ho.st VC usluga daje Vam Vaš osobni online desktop, dokumente i aplikacije kojima možete upravljati i koristiti ih iz bilo kojeg preglednika ili mobilnog telefona. G.ho.st VC je prvi otvoreni web operacijcki sustav (Web OS) i radi besprijekorno sa ostalim web aplikacijama.
G.ho.st VC pruža Vam zrelo računalno okruženje svakome, besplatno, raspoloživo s bilo kojeg mjesta u svijetu. Na raspolaganju Vam je 5 GB prostora, a dobivate po 1 GB za svaki poziv trećih osoba da se priključe.
Upload dokumenata, fotografija, slika ili zvučnih zapisa pomoću G.ho.st VC Upload-Download alata, Sync programa ili FTP-a. Možete čitati, pisati ili uređivati dokumente, tablice ili prezentacije koristeći ugrađeni Zoho, direktno iz vaše G.ho.st VC arhive.
Dobit ćete i svoju “yourGhostID @G.ho.ste-mail adresu, a možete primati poštu i sa ostalih adresa (koristeći “POP3”).

Zahtjevi:

G.ho.st

Slide

Slide je najveći svjetski objavljivač društvenih zabavnih aplikacija.
Slide Vam nudi mogućnost da se uključite i zabavite se koristeći odnose koje ste već razvili na društvenim mrežama kao što su Facebook i MySpace.
Društvene mreže profitiraju od povećane aktivnosti, oglašivači profitiraju od brojne publike, a Slide-ovi korisnici mogu dijeliti video, slati virtualne kave jedni drugima ili čak baciti ovcu jean na drugog!  smile
Uz Slide također možete urediti svoje slike, izraditi svoj slide show, dati svom video isječku osoban okvir, izraditi svoju knjigu gostiju (guestbook) te koristiti još mnogo zanimljivih i zabavnih sadržaja za svoj profil na društvenim mrežama.

Evo kako možete urediti okvir za svoj video:

Zahtjevi:
iStorez

iStorez je site koji vam omogućava da pregledavate i kupujete kroz stotine online trgovina i otkrijete nove proizvode, pronađete trenutno otvorene rasprodaje i pogledate što je popularno.
Poznato je da online trgovine šalju newslettere svojim korisnicima, sa raznim korisnim informacijama o proizvodima i posebnim akcijama.
iStorez sakuplja i organizira tisuće takvih newslettera kroz širok izbor različitih trgovina i prezentira Vam ih kao interaktivne izloge koje možete pregledavati i pretraživati, a na kraju iz njih možda nešto i kupiti!

Zahtjevi:

iStoreziStorez

Jabbify

Jabbify je instant messenger za vaš web site; možete ga dodati na stranicu za manje od 60 sekundi. Da bi se Vaši posjetioci vraćali na stranicu napravite ju interaktivnom i dinamičnom pomoću chata u stvarnom vremenu.
Pomoću konstruktivnog dijaloga povežite ljude koji su Vam najvažniji (korisnici) tamo gdje je Vama to bitno (na Vašem web site-u).
Prilagodite Jabbify tako da mu izgled u potpunosti odgovara Vašim stranicama te njihovoj funkcionalnosti i Vašim potrebama.
Nove poruke možete nadgledati lako pomoću Jabbify-a ili nekog drugog “Jabber” klijenta npr. GoogleTalk ili Spark.

Zahtjevi:

 

Pixie

Pixie je besplatna, open source web aplikacija koja će Vam pomoći da izradite svoj vlastiti web site. Mnogi takav tip software-a žele zvati CMS (content management system), u Pixie-u ga više vole zvati “Mali, jednostavan program za izradu stranica”.

Sadržaj
Pixie nije zamišljen kao dopuna bilo kojoj drugoj aplikaciji za izradu web stranica. Najvažniji cilj je da Pixie bude tako jednostavan da ga čak i Vaša baka može koristiti! grin  Ali to što je jednostavan ne spriječava ga da ima mnogo moćnih i korisnih sadržaja kao što su:

Instalacija
Većina alata za izradu web site-ova će svakom dati istu instalaciju. Pixie tu uzima novi pristup i dopušta svakome da izabere vrstu stranica koje će izrađivati pa tako prilagođava i instalaciju kakva će Vam biti potrebna.

Web standardi
Pixie koristi najnovije web standarde pa tako kakav god site da izrađujete, on će biti dostupan svim korisnicima i optimiziran za tražilice.

Dizajn

Sam Pixie je dizajniran da bude jednostavan. Njegovo sučelje je rafinirano kroz velik broj verzija kako bi postao user frinedly (što bliži korisniku). Obožavat ćete činjenicu kako je sve što trebate znati CSS da biste prilagodili svoj site. Ako Vam i to zvuči prekomplicirano, možete odabrati između rastućeg broja besplatnih predložaka.

 

 

Zahtjevi:
PrintWhatYouLike

Jeste li ikada ispisali web stranicu da bi na kraju vidjeli da se ona sastoji većinom od praznog prostora, oglasa i ostalog “smeća” koje niste ni željeli?
PrintWhatYouLike je editor web stranica koji Vam omogućava da sami odredite kako će web stranica izgledati kad je ispišete.

Sadržaji
Formatiranje bilo koje web stranice za ispis u samo nekoliko sekundi - nema više uređivanja u wordu
Ispis web stranica bez bijelih razmaka, oglasa, grafika ili sličnih sadržaja
Web stranice su čitljivije bez raznih smetnji na njima (pozadine i sl.)
Ispravljanje web stranica koje se ne ispisuju kako bi trebale
Ušteda novca na papiru i tinti - briga za okoliš

Kako to radi?
• Unesite URL stranice koju želite ispisati
Uredite stranicu dok ona ne bude sadržavala samo ono što želite ispisati
Ispišite stranicu! Ispisati će se samo Vaša uređena stranica

Neka svaka stranica bude prikladna za ispis
• Možete urediti bilo koju stranicu kroz Vaš web preglednik
• Promijenite veličinu i tip slova na stranici, ukloniti pozadine i slike
• Svaki dio stranice možete ukloniti, izolirati ili proširiti
Kombinirajte više stranica zajedno - uredite ih i ispišite u istom dokumentu
Sačuvajte promjene u slučaju da Vam će takav ispis opet zatrebati, samo ponovo primjenite iste promjene umjesto da počinjete iznova
• Koristite promjene ostalih ljudi koji su uređivali istu stranicu i samo primjenite njihova promjene

Kako to izgleda?

PrintWhatYouLike

Zahtjevi:

 

 

CurdBee

Što je CurdBee?
CurdBee je Vesess-ova sigurna web bazirana aplikacija za izrađivanje računa.
Možete je koristiti za izrađivanje i slanje računa klijentima i potom primati uplate preko online aplikacija za plaćanje kao što su : PayPal ili Google Checkout, i to u valuti koju Vi odaberete.
Toliko je jednostavno da nećete vjerovati dok ne isprobate.

Kolika mu je cijena?
CurdBee besplatna je usluga, a njeni bitni sadržaji bit će uvijek dostupni svima i to bez naknade.

Koliko su sigurni moji podaci?
Vaša privatnost je najvažnija. Vaši podaci nikada se neće dijeliti ili se koristiti u neke druge svrhe bez Vašeg isključivog odobrenja.

U kojoj valuti se naplaćuju računi?
Osim što možete postaviti osnovnu valutu, također možete definirati valute za svakog klijenta posebno, što Vam olakšava da naplaćujete račune sa svakog mjesta na svijetu.

 

Zahtjevi:

CurdBeeCurdBeeCurdBee

Clickbooq

Clickbooq je alat lagan za korištenje, a služi za izradu internet stranica, održavanje i hosting rješenje, razvijen isključivo za profesionalne fotografe.
Sa Clickbooq-om možete izraditi profesionalan, sadržajan flash web site za samo nekoliko minuta te prilagoditi Vaše stranice uz skoro neograničene mogućnosti.
Možete čak uplodati Vaše vlastite umjetničke kreacije za zaista personaliziran izgled, pa ga promijeniti sami bez nekog posebnog tehničkog znanja ili prethodnog iskustva.

Zahtjevi:

ClickbooqClickbooqClickbooq

Google Earth

Foto realistične građevine
Google Earth 4.3 omogućva Vam da vidite 3D prikaz građevina brže i u više gradova nego ikada prije. Sada imate pristup stotinama novih građevina iz gradova diljem svijeta.

Navigacija “odozgo”
Letite s lakoćom kroz okoliš sa novim navigacijskim kontrolama. Spustite se iz svemira na razinu ulice i preskačite s jedne zgrade na drugu.

Svjetlo i sjena
pomoću nove “Sunlight” funkcije možete pogledati izlazak sunca sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Pomičite regulator vremena kako biste pogledali suton, svitanje i sjene kako se pomiču preko cijele Zemlje.

Pogled s ulice
Pogled s ulice koji Vam omogućuje Google maps, sada možete koristiti i u Google Earth! Uletite u panoramske slike gradova i pregledajte sve za 360 stupnjeva oko Vas.

Pogledajte kako koristiti Google Earth

Zahtjevi:
Google Maps

Google maps je usluga koju pruža Google koje nudi moćnu i korisnički-prijateljsku tehnologiju pomoću koje prikazuje karte i lokalne poslovne informacije; uključujući poslovne lokacije, kontakt podatke te smjernice do određenog mjesta.

Što Vam sve Google maps nudi?
• Integrirane rezultate potrage - možete pronaći lokaciju i kontakt podatke sve na jednom mjestu, integrirano u kartu
• Karte koje možete pomicati - kliknite i pomaknite kartu za prikaz željenog područja odmah (nema dugih čekanja na download)
• Satelitski prikaz - pogledajte detaljne satelitske snimke željenog mjesta
• Prikaz ulica - pogledajte i prošetajte ulicama
• Detaljne smjernice - Unesite adresu i dopustite da Vam Google maps nacrta lokaciju i detaljne smjernice kako do tamo stići
• Kratice na tipkovnici - koristite tipke za navigaciju (lijevo, desno, gore, dolje, PgUp, PgDown, Home i Enter te + i - za zoomiranje karte) te skrolajte kotačićem na mišu da biste koristili zoom

Pogledajte kako koristiti Google maps

 

 

Zahtjevi:
phpMyVisites

phpMyVisites je besplatan i moćan open source (GNU/GPL) software za statistiku i mjerenje pogleda za web stranice.
phpMyVisites daje mnoštvo podataka o posjetiocima na internet stranice, za posjećene stranice, upotrebljen software ili hardware, itd…  Instalacija je potpuno automatizirana i vrlo jednostavna.
Statistike su potpune i koriste mnogo čistih grafičkih prikaza kako bi se prezentirale informacije.
Ovaj program za web analitiku preveden je na 30 jezika.

Zahtjevi:

phpMyVisites

Karaokeparty

Karaokeparty glazbena je usluga koja omogućava svojim korisnicima da pjevaju karaoke, vježbaju pjevanje i izazivaju prijatelje te se natječu sa njima. Sve što Vam je potrebno je mikrofon i računalo koijm se možete spojiti na internet.
Sva glazba na stranici su “cover verzije” koje su napravili profesionalni glazbenici, a ne originalni izvođači, znači da postoje sva potrebna odobrenja da se distribuira glazba s ove stranice.
Bilo tko se može uključiti! Karaokeparty je otvoren za sve, a registracija nije obavezna!

Zahtjevi:

Karaokeparty

Fring

fring™ je mobilna intenet usluga i zajednica koja Vam omogućava da pristupite i budete uključeni u Vašu društvenu mrežu uvijek, besplatno telefoniranje i chat uživo sa svojim prijateljima koji imaju fring, Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo! ili AIM koristeći mobilnu internet mrežu.
fring utječe na internet vezu Vašeg mobilnog telefona kako bi Vam pružio mobilnost i raspoloživost kao nikada prije, integrirajući sve kontakte u jednu pretraživu listu prijatelja, a sve Vaše online aplikacije u jednu stalno rastuću zbirku usluga.
fring Vam omogućava da vidite tko je online prije nego se spojite, indikatorima raspoloživosti kontakata, omogućuje Vam da vodite višestruke razgovore istodobno preko fring chat-a, možete slati i primati dokumente ili uživati stalno u stalno rastućim “uvijek na fringu” aplikacijama kao što su: facebook, Gmail Notifier, Vtap Video Streaming, Orkut Social Network, Yandex Push Email i mnoge druge.

Zahtjevi:

fring

Skype

Što je Skype?

Skype je mali komadić softwarea koji vam omogućava da besplatno telefonirate sa bilo kim tko ima instaliran Skype, bilo gdje na svijetu. Čak iako su besplatni, pozivi imaju odličnu kvalitetu.
Ako vi i vaši prijatelji, rodbina ili poslovni partneri koristite web kamere, također možete uspostaviti besplatne video pozive. Možete pozvati fiksne linije i mobilne telefone po vrlo povoljnim tarifama (bez ikakvog podešavanja ili pretplate).

Skype je besplatan i jednostavan za korištenje

Upravo kao i programe za kratke poruke, možete koristiti Skype za chat i to ne samo sa jednom osobom nego sa do 100 osoba u grupnom chat-u. Chat u grupi možete označiti i koristiti kasnije, što je korisno za duge chat-ove sa prijateljima ili poslovnim partnerima.

Zahtjevi:

Skype

Gmail

Goggle pristup e-mailu
Gmail je nova vrsta webmaila, izgrađen na ideji da e-mail može biti intuitivniji, učinkovitiji i korisniji, možda čak i zabavan.

Manje spam mailova
Zadržite neželjene poruke van svog inboxa uz googleovu inovativnu tehnologiju.

Mobilni pristup
Čitajte Gmail s Vašeg mobitela usmjeravajući web browser svog mobitelja na http://gmail.com/app

Mnogo prostora
Preko 7116.954674 megabajta (i stalno raste) slobodnog prostora tako da više nikada ne morate izbrisati poruke.

Zahtjevi:
Google Chrome

Google Chrome je preglednik zamišljen da omogući brži, lakši i sigurniji web uz minimalistički dizajn koji nimalo ne ometa.

Jedan okvir za sve
Unesite u adresnu traku i dobit ćete prijedloge za pretragu i web stranice.

Minijature Vaših omiljenih web lokacija
Pristupite svojim omiljenim stranicama brzinom svjetlosti s bilo koje kartice.

Prečaci za Vaše aplikacije
Dohvatite prečace za radnu površinu za pokretanje svojih omiljenih web aplikacija.

Zahtjevi:

Google Chrome

Web 2.0

Web 2.0 zvučna je riječ koja opisuje promjenjive trendove u upotrebi World Wide Web tehnologije i web dizajna koji imaju za cilj poboljšati kreativnost, razmjenu informacija i suradnju između korisnika.
Ovi koncepti doveli su do razvoja i evolucije web-baziranih zajednica i “hostanih” usluga, kao što su društvene mreže, razmjena video isječaka, wiki, blogovi i “folksonomije”.
Izraz je zapažen nakon prve O’Reilly Media Web 2.0 konferencije 2004. godine. Iako sam izraz pretpostavlja novu verziju World Wide Weba, ne odnosi se direktno na poboljšanja bilo kakvih tehničkih značajki, nego na promjene u načinu na koji razvijači softwarea i krajnji korisnici upotrebljavaju web.


Tim O’Reilly:Internet

“Web 2.0 poslovna je revolucija u računalnoj industriji, uzrokovana premještanjem
na internet kao platformu i pokušaj da se shvate pravila za uspjeh na toj novoj platformi.”

YouTube - Web 2.0
YouTube - Web 2.0

Zahtjevi:
Technorati

Technorati sakuplja, organizira i distribuira globalni online razgovor

Technorati je osnovan kao pomoć blogerima da uspiju sakupljajući, označavajući i distribuirajući globalni online razgovor. Kao vodeća tražilica za blogove i najopsežniji izvor informacija u cijeloj “blogosferi”, Technorati bilježi više od 1,5 miliona postova u blogove u stvarnom vremenu i upoznaje milione čitatelja sa blogovima i društvenim medijskim sadržajima.
Na webu blogeri učestalo linkaju i komentiraju druge blogove, stvarajući neku vrstu trenutne povezanosti koju bismo imali u razgovoru. Technorati prati te linkove i samim tim relativnu važnost blogova, fotografija, video isječaka i sl. Vrlo brzo indeksira se desetak tisuća osvježavanja svaki sat i tako se prati živa zajednica sa svim njenim razgovorima.

Zahtjevi:
Calgoo

Calgoo software ima misiju da Vam pruži rješenje koje će Vama, Vašim obiteljima i poslovnim partnerima pojednostavniti kalendare i rasporede.
Calgoo rješenja daju harmoniju, smisao i jednostavnost kalendarima i rasporedima događaja na poslu, kod kuće ili na bilo kojem mjestu.
Podijelite kalendare sa obitelji, prijateljima i poslovnim kolegama, izbjegnite neugodnosti zbog neusklađenog rasporeda, nastavite koristiti Vaš stari program za kalendar (Outlook, iCal, Google itd.) i razmjenite podtake između njih.

Zahtjevi:
Protagonize

Protagonize je online zajednica koja je izravno posvećena umalo izgubljenoj umjetnosti “avanture”, vrlo specifične vrtse zajedničke fikcije.
U zadnje vrijeme site je posvećen također i stvaranju istovremenih priča, kako bi se privukla šira zajednica autora koji su u potrazi za stvaranjem udružene i interaktivne fikcije.
Koristeći Protagonize tako možete pregledati priče koje su već napisane suradnjom raznih autora, a isto tako možete se i sami pridružiti pisanju.

Zahtjevi:
SiteMighty

SiteMighty kreira cjelovite, marketinški usmjerene web stranice i brine se o svim tehničkim detaljima kao što su dizajniranje stranica, postizanje čvrstih odnosa i održavanje sadržaja na Vašim stranicama.
Jedna od prednotsi koje pruža cjeloviti markrting jest ta da Vam omogućava da zaradite novac od prodaje proizvoda ili usluga, a bez brige o zalihama, isporuci ili (u slučaju online plaćanja kreditnim karticama) o sigurnosti. Sve transakcije se vode na stranicama providera, a sve što Vi trebate napraviti je da usmjerite svoje korisnike s Vašeg site-a na njihov.

Zahtjevi:
oDesktop

Što je o Desktop?

oDesktop je online desktop koji Vam pruža mogućnost da pokrenete bilo koju od web-baziranih aplikacija uključujući: oDrive, oPhoto, oMusic, oNetwork, oEmail, oNews i oGames kod svoje kuće, u uredu ili bilo gdje u svijetu kada ste u pokretu.

Zašto Vam treba oDesktop?

oDesktop Vam je potreban ako želite na vašem web hosting računu pohraniti svoje dokumente i dijeliti ih online, pregledati Vaše fotografije, slušati Vašu glazbu, umrežiti se s ljudima, provjeravati Vaš e-mail, pročitati Vaše omiljene vijesti ili igrati flash igre i to sve na svom osobnom desktopu na internetu.

Zahtjevi:

oDesktopoDesktopoDesktop

Twitter

Twitter je usluga za prijatelje, obitelj i suradnike ili kolege, kako bi komunicirali i ostali povezani preko brze i učestale izmjene odgovora na jednostavno pitanje: ”Što radite?”
Možda ste vrlo zaposleni, nemate baš mnogo toga za reći ili ste jednostavno lijeni; nije problem. Ova besplatna usluga radi na način da Vam omogućava da objavite grupne tekstualne poruke na mobitele Vaših prijatelja, sa svojeg mobilnog telefona ili preko brzih online poruka na twitter.com.
Svi Vaši zapisi se spremaju i prikazuju na Vašoj profil stranici, što uključuje i linkove prema stranicama Vaših prijatelja, malu sličicu po Vašem izboru, i kratku povijest. Možete čak slati sve nove tekstove i novosti direktno na svoju MySpace stranicu.
Važno je samo da su poruke kratke, limit je 140 znakova, a tema je uvijek - “Što radite?”.

Zahtjevi:
Furl

Furl je besplatna stranica gdje možete spremiti važne stvari koje nađete na webu i omogućava Vam da ih kasnije lako pronađete. Furl arhivira svoju kopiju svake stranice koju spremite. Kada je želite ponovno pozvati morate unijeti njen naziv i Furl će je pozvati iz arhive.
Svaki član ima na raspolaganju osobnu arhivu od 5 gigabajta, znači dovoljno veliku da pospremi desetke tisuća stvari za pretraživanje. Također Furl Vam preporučuje nove stranice koje bi Vas možda mogle zanimati, vođen stranicama koje ste već pospremili.
Furl
nudi najbolje načine da podijelite sa drugima sadržaj koji ste pronašli na webu. Možete slati dnevne newsletter-e sa linkovima svojim prijateljima ili kolegama, koristiti Furl da generirate RSS feed za Vaše linkove, ili ih brzo i lako ugraditi u postojeću web stranicu.

Zahtjevi:

FurlFurlFurl

Scribd

Nijedan od formata kao što su PDF, Microsoft Word ili PowerPoint nisu dobri za objavljivanje dokumenata na internetu, a i dizajnirani su prije nego što je postojao internet. Kao odgovor na to Scribd je stvorio iPaper, prvi format za prikaz dokumenata na webu.
Kao što je YouTube za video formate, tako je i Scribd strandardizirao sve formate dokumenata u jedan preglednik koji možete bez ustručavanja ugraditi u svoje web stranice, a da su u isto vrijeme dokumenti zaštićeni od preuzimanja i zlouporabe.
Prepoznavši vrijednost svoje tehnologije, Scribd je lansirao svoje Scribd sučelje na internetu, koje omogućava bilo kojem web site-u da koristi njihov iPaper za prikaz svojih dokumenata.
Preko njihove opsežne zbirke sadržaja i jedinstvenog prikaza dokumenata na mnogo svjetskih jezika, u Scribdu se nadaju da će omogućiti svakom otvoren pristup dokumentima iz cijelog svijeta i njihov pregled.

Primjer knjige u iPaper pregledniku:

Read this document on Scribd: Aesop’s Fables
Zahtjevi:

ScribdScribdScribd

Frontfriend

Kome je namijenjen Frontfriend?

Frontfriend idealan je za male web site-ove na kojima se dijelovi sadržaja konstantno mijenjaju. Možete ugraditi vijesti, proizvode, usluge, zaposlenike, partnere ili bilo kakav drugi objekt koji zamislite i to u vrlo kratkom vremenu.

Koje su prednosti?

Ne morate instalirat
i niti postavljati software i ne morate se zamarati programiranjem. Ne trebate više “hackati” open source aplikacije ili ovisiti o programerima. Ako poznajete dvije moćne tehnologije - XHTML i CSS, imate već dovoljno znanja da ovo sve radite sami.

Zahtjevi:

poznavanje XHTML-a and CSS-a, radi sa Firefox, Safari i Opera preglednicima, minimalna rezolucija monitora 1024x768, trenutna verzija je za web site-ove koji se nalaze na apache/php serverima. Vaš server mora imati instaliran “CURL library” (većina servera ima).

Frontfriend

CSS Type Set

CSS Type Set vrlo je jednostavan alat za testiranje izgleda fonta na webu. U predviđen prostor potrebno je zalijepiti željeni tekst, modificirati ga po želji (na raspolaganju su Vam samo “web safefontovi), a CSS Type Set će sam generirati CSS kod kakav je potreban kako bi se dobio identičan tekst na webu.

Zahtjevi:
Drupal

Drupal je besplatan paket alata koji omogućuje pojedincu ili grupi korisnika da lagano objave, održavaju i organiziraju sadržaje na svojim web stranicama. Tisuće ljudi i raznih organizacija već koriste Drupal da bi poboljšali rezultate svojih web stranica primjerice razni web portali za komunikaciju, poslovni web site-ovi, osobne web stranice, aplikacije za e-trgovinu, društveni site-ovi i sl.
Drupal je spreman za korištenje od trenutka kada završi njegov download. Ima web instalaciju vrlo laku za korištenje. Ugrađena funkcionalnost, kombinirana sa pregrštom besplatnih raspoloživih add-on modula, omogućit će Vam funkcije kao što su: CMS, blog, forumi, peer-to-peer mreže, newsletteri, galerije slika, upload i download dokumenata i još mnogo toga. Drupal je open source software kojeg su razvijali i održavaju ga tisuće korisnika i developera.

Zahtjevi:
DeviantArt

DeviantArt međunarodna je online zajednica umjetnika i mjesto gdje svaki od njih može izložiti svoj rad i raspravljati o njemu. Stranica trenutno ima 8.000.000 članova i prima oko 80.000 novih djela u danu!
DeviantArt sadrži mnogo oblika kretivnog izražavanja, organiziranih po kategorijama.
Izloženi radovi razvrstani su u kategorije kao što su:

fotografija, digitalna umjetnost, tradicionalna umjetnost, tatoo umjetnost, literatura, flash, web dizajn, filmovi, skinovi za aplikacije,
... i još monogo drugih zanimljivih kategorija.

Ako se učlanite u DeviantArt zajednicu, možete također komunicirati i družiti se sa ostalim članovima te dijeliti sa njima mišljenja i ideje.

Zahtjevi:

DeviantArtDeviantArtDeviantArt

Mygazines.com

Mygazines.com mjesto je gdje možete pregledavati, dijeliti, arhivirati i uređivati neograničen broj članaka iz časopisa koje ste uplodali Vi i cijela zajednica stranice.
Ovdje možete pročitatki članak o Vašim interesima, bilo privatnim ili poslovnim i to u vrlo zanimljivom i zabavnom interaktivnom formatu.
Mygazines.com nije namijenjen samo za časopise, možete uplodati kataloge, brošure ili bilo što slično. Možete također pridružiti i prijatelje i sa njima dijeliti članke i interese. Ako želite, dobit ćete obavijest kada bude stavljen neki novi sadržaj iz područja Vaših interesa.
Najbolje od svega je to da je sve potpuno besplatno.

Zahtjevi:

National GeographicCosmopolitanRobb Report

Weebly

• Dodavanje sadržaja

Elementi sadržaja kao što su video, slike, karte ili tekst dodajete na Vašu stranicu na način da ih jednostavno “povučete” iz Weebly menija na stranicu (”dragg and drop” funkcija). Postoji velik izbor zanimljivih elemenata, a novi se dodaju stalno. Ako postoji neki element koji biste željeli, a nije ponuđen, predložite ga i napravit će se u što kraćem roku.

• Izbor dizajna

Odluka o izgledu Vaše stranice ne može biti jednostavnija. Kliknite na “Design” i vidjet ćete umanjene sličice raspoloživih dizajna. Pređite mišem preko sličice da vidite novi izgled ili kliknite sličicu da biste odabrali željeni dizajn za Vaš web site.

• Uređivanje sadržaja

Jednom kada su elementi sadržaja dodani na Vašu stranicu, možete prilagođavati bilo što samo duplim klikom. Kliknite na sliku da biste uplodali novu, na tekst da ga promijenite ili na kartu da biste postavili adresu… Elemente možete posložiti na drugi način tako da ih samo “povlačite” s jednog mjesta na drugo.

• Održavanje stranica

Dodavanje i reorganizacija web site-a je dovršena na “Pages” tabu. Kada dodajete nove stranice web site-u one su automatski dodane u navigacijski meni, a mijenjate im poziciju također samo “povlačenjem” na mjesto gdje ih želite.

Zahtjevi:

WeeblyWeeblyWeeblyWeebly

I Vote For Art

I Vote For Art nova je online galerija gdje možete glasati za slike koje Vam se sviđaju, a isto tako možete ih prodavati i kupovati.
I Vote For Art pokrenut je u svibnju 2008., dakle nov je na webu i nove se slike dodaju svakodnevno.
Pregledajte kolekcije, ako Vam se koji rad svidi, kliknite i glasajte za njega. Radovi sa najviše glasova promiču se na početnoj stranici gdje ih svi posjetitelji mogu odmah uočiti. Sve što je ponuđeno za glasanje, također je ponuđeno i za prodaju. Jednostavno dodajte u Vašu košaricu i obavite kupnju.
Plaćanja se obavljalju uz PayPal, poznat i jako često korišten alat koji Vam omogućava vrlo sigurno online plaćanje.

Zahtjevi:

I Vote For ArtI Vote For ArtI Vote For Art

ICONlook

Kada tražite ikone za Vaš projekt - ništa pretjerano i po mogućnosti besplatno - pretraga slika na Google-u ne daje baš uvijek neki rezultat. ICONLook je tada tražilica koju trebate - tražilica isključivo za ikone.
To su uglavnom ikone OS tipa, primjerice za aplikacije, dokumente ili gumbe za pretragu, ništa veoma otmjeno, ali kada ste u gužvi i trebate ikone sada - ICONLook je više nego koristan alat.
Ikone su u PNG formatu i dolaze u pet različitih veličina.

Primjer izgleda ikona koje nudi ICONLook:

ICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlookICONlook

Zahtjevi:

ICONLookICONLookICONLook

Flip

Uz Flip možete napraviti svoje online “spomenare”, zovimo ih “flipbooks”. Vidjet ćete da je zabavno i lagano. Ono što Vi trebate je samo…

1. Uplodati

Koristite svoje vlastite fotografije, slike, glazbu i video.  Ako već imate slike na Facebook-u ili Photobucket-u, možete koristiti i njih!

2. Dizajnirati

Koristite Flipove alate da napravite izgled Vašeg flipbooka kakvim god želite.  Rotirajte, mijenjajte veličinu, režite slike; pišite tekst; dodajte pjesme; crtajte; ... i više! Uzmite pozadine i naljepnice iz Flipove kolekcije.

3. Dijeliti sa svijetom

Sa Flipbook creator aplikacijom izradite i dijelite Vaše flipbookove na Facebook-u. Kliknite Embed na Vašim flipbookovima kako bi ih stavili na Vaš društveni site - MySpace, Tagged, Piczo, Xanga i više!

Evo kako izgleda jedan flipbook:

       

       
          To rate or comment, view full size.   |   or make your own.
       

Zahtjevi:

FlipFlipFlip

BlinkWeb

Da bi se omogućilo ljudima sa prosječnim znanjem o izradi web stranica da naprave web stranice na koje će biti ponosni, stvoren je BlikWeb.
Ne samo da je vrlo jednostavan i besplatan, nego svatko može sa njim iznimno lagano napraviti profesionalan i lijep web site koji će svima željeti pokazati.
Nema potrebe za kupovanjem bilo kakvog skupog software-a, možete raditi sa bilo kojeg mjesta na svijetu te napraviti neograničen broj web stranica.

BlinkWeb Vam u svom sadržaju nudi:

• “Drag and Drop” sučelje
• Veliki izbor predložaka
• Dodavanje video snimaka na web stranicu
• i još mnogo toga…

Zahtjevi:

BlinkWebBlinkWebBlinkWeb

WordPress.com

WordPress.com Potrebno je par sekundi, a besplatno je

Možete započeti blog u kraćem vremenu nego što Vam je potrebno da pročitate ovu rečenicu. Sve što Vam je potrebno je e-mail adresa. Dobit ćete svoju WordPress.com adresu (npr. ja.wordpress.com), velik izbor odličnih besplatnih i prilagodljivih dizajna za Vaš blog (teme), 3 gigabajta prostora za dokumente (što je otprilike 2.500 slika!) i ostale mnogobrojne sadržaje koje nudi WordPress.com. Vaš blog može biti javan, za cijeli svijet ili osoban, samo za Vaše prijatelje. Blog je potpuno besplatan, dok su premium sadržaji Vaš izbor.

WordPress.com Gomila odličinih tema

Izgled bloga možete izmijeniti uz pomoć preko 60 atraktivnih tema: od onih poslovnih pa do zabavnih i ludih tema, i to odmah samo jednim klikom. Svaka Vam tema dopušta da prilagodite Vaš sidebar koristeći widgete, a nekoliko tema Vam dozvoljava da uplodate svoju sliku ili fotografiju za zaglavlje. Teme se dodaju redovito po zahtjevima korisnika. Ako znate i želite možete prilagođavati i Vaš CSS kod.

WordPress.com Ugrađen sustav za statistiku

Jedan od najpopularnijih sadržaja jest sustav za statistiku. Dizajniran je kako bi Vam pokazao na minutu ažurne statistike o tom koliko je ljudi posjetilo Vaš blog, odakle su oni, koji su postovi najpopularniji, i koji pretraživači šalju ljude na Vaš blog.

WordPress.com Više od bloga

WordPress.com nudi sadržaj zvan “Pages” (Stranice), koji Vam omogućava da lagano napravite svoje web stranice. Primjerice, možete dodati “O meni” stranicu sa svojom biografijom i link na tu stranicu će automatski biti dodan u Vaš sidebar. Možete čak napraviti i cijeli web site koristeći Word.Press.com, sa personaliziranom početnom stranicom i Vašim blogom kao jednom od podstranica.

Zahtjevi:

WordPress.comWordPress.comWordPress.com

Lefora

Lefora Vam omogućuje da vrlo lagano započnete forum

Sa samo nekoliko klikova započet ćete novi razgovor uz besplatni hosting  koji Vam pruža moderaciju zajednice i anti-spam podršku. Za promociju koristite e-mail, RSS, Newsletter ili tražilice. Pružite svojim članovima bolji doživljaj foruma, neka dodaju svoj video, fotografije, “izrezane” rasprave, praćenje nepročitanog sadržaja ili rich text editore.
Uvjerite se prije nego što započnete, pogledajte primjer foruma!

 

Zahtjevi:
Doodlekit

Doodlekit je besplatan online alat za izradu web stranica, a sa kojim možete napraviti osobne ili poslovne web stranice. Savršen je za bilo koga, od početnika do naprednih web developera i web dizajnera. Za razliku od ostalih alata za izradu stranica, Doodlekit je potpuno online. Nema potrebe za nikakvom instalacijom softwarea na Vašem računalu, a možete ga koristiti sa bilo kojeg računala, bilo gdje na svijetu gdje imate pristup internetu i u bilo koje vrijeme.
Doodlekit pokreće pozadinska baza podataka. Ovo znači da ćete dobiti neke dodatne funkcije koje Vam većina drugih alata neće pružiti. Pomaže Vam da postignete uspjeh sa svojim web stranicama i to uz: blog, forume, online trgovinu, korisničke forme itd.
Ovaj alat se stalno nadograđuje, što Vam pruža priliku otkriti sve više funkcija kroz dulje vrijeme korištenja.

Zahtjevi:

DoodlekitDoodlekitDoodlekit

Photoshop Lady

Photoshop Lady nastoji sakupiti najbolje i ujedno besplatne tutoriale sa interneta. Svi ovi visoko kvalitetni tutoriali kategorizirani su u više skupina i to:

3D efekti
Apstraktni efekti
• Efekti sa crtanjem
Foto efekti
• Efekti sa tekstom
Teksture i uzorci
• Dizajn korisničkog sučelja


Za svaki Photoshop tutorial možete vidjeti ocjene i broj pogleda. Vaše omiljene tutoriale možete spremiti u favorite jednostavnim klikom na “Add to Favorite” kako bi ih mogli pogledati u svako vrijeme; a isto tako ih možete i izbrisati ako Vam više ne trebaju.
Photoshop Lady osvježava se dnevno. Ako se pretplatite na njihov RSS feed, svaki dan ćete primati nove kvalitetne Photoshop tutoriale. Ovdje ste dobrodošli da objavite svoje tutoriale.
Novi sadržaji i funkcije na Photoshop Lady dolaze svaki dan!

 

Zahtjevi:

Photoshop LadyPhotoshop LadyPhotoshop LadyPhotoshop Lady

iGoogle

Google Vam nudi mogućnost da napravite svoju osobnu iGoogle stranicu koja Vam daje pristup ključnim informacijama sa cijelog weba u jednom trenu.

Na ovoj stranici koju sami uređujete, možete birati i uređivati sadržaje kao što su:

• Vaši zadnji e-mailovi na Gmail računu
• Naslovi iz Google vijesti ili drugih izvora top vijesti
Prognoze vremena, stanje na burzi, prikazivanje filmova u kinima…
Bookmark za brzi pristup Vašim omiljenim stranicama sa bilo kojeg računala
• Vaš vlastiti dio stranice sa sadržajem koji pronađete na webu

iGoogle stranicu možete personalizirati na način da je povežete sa svojim Google računom ili da nije povezana sa njim. Prijavom na Google račun prije personalizacije Vaše stranice omogućava Vam da zadržite Vaše postavke na računalu. Određeni gadgeti kao što su Gmail, Bookmarks, povijest tražilice ili Google kalendar nisu dostupni ukoliko niste prijavljeni na Google račun koji koristi te usluge.
A da bi postala još više osobna, izgled svoje iGoogle stranice možete urediti mnogobrojnim i raznovrsnim temama.

 

Zahtjevi:

iGoogleiGoogleiGoogle

Magento

Magento je direktan odgovor na novonastale potrebe današnjeg online kupca. Ono što korisnici trebaju, više od bilo koje funkcije, jest fleksibilnost. Primarni cilj Magenta je bio razviti sučelje koje vraća kontrolu nazad u ruke online trgovcu i ne postavlja ograničenja na proces i tijek poslovanja.
Magento je iznimno bogato rješenje za e-trgovinu koje Vam nudi da potpuno kontrolirate izgled, sadržaj i funkcionalnost vaše online trgovine. Imate potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaše trgovine, od prodaje pa sve do promocije.

Zahtjevi:

MagentoMagento

Inserit

Inserit je CMS za web dizajn, ali bez koda. Sada možete napraviti dinamične web stranice bez potrebe programiranja jednog retka uz potpunu slobodu stvaranja svojih vlastitih dizajna.

Inserit Dizajnirajte svoju stranicu

- Trebat ćete samo nešto malo vještine u CSS-u i HTML-u
- Napravite ludi izgled bez ustručavanja
- Nema potrebe za instalacijom bilo kakvih aplikacija na vaše računalo
- PHP i ASP.NET kompatibilan

Inserit Izrežite i zalijepite na svoju stranicu

- Sve što trebate napraviti je umetnuti tagove na Vaše HTML stranice
- Ako koristite Dreamweaver, bit će potrebno samo ispuniti jednostavan obrazac
- Ako koristite bilo koji drugi web editor radi se samo “izreži” i “zalijepi
- Kada ih jednom ugradite, možete prilagoditi bilo koji od tih tagova dodavajući stilove i slike

Inserit Uređujte sadržaj
- Pristupite sadržaju kako bi ga uređivali pomoću Content Manager-a
- Možete prilagoditi adresu Content Managera kako biste uključili ime Vašeg klijenta
- Uređujte bilo koju vrstu sadržaja: tekst, slike, datoteke….
- Iskoristite paletu modula koji Vam pomažu da postavite najzahtjevnije funkcije: vijesti, događaje, galerije slika itd.

 

Zahtjevi:

InseritInseritInserit

Web Analytics