WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Poveznice: forum community
Simple Machines Forum

Simple Machines Forum - skraćeno SMF - je besplatan profesionalni programski paket koji Vam omogućuje da sami postavite svoju internet zajednicu tj. forum u nekoliko minuta.

Njegov moćni sistem predložaka daje Vam potpunu kontrolu nad forumom i sa našom jedinstvenom SSI - Server Side Includes - funkcijom možete omogućiti da stranica i forum interaktiraju međusobno.

SMF je napisan u popularnom jeziku za programiranje - PHP i koristi MySQL bazu. Dizajniran je da Vam omogući sve funkcije koje trebate od foruma uz minimalan utjecaj na serverske resurse. SMF je iduća generacija programa za forum i što je najbolje kod njega - bio je i uvijek će ostati - besplatan.

Poveznice: cms sitekit
Sitekit CMS

Mi, u Sitekit-u vjerujemo u nadmoćnost na internetu. Naš vodeći sustav upravljanja sadržajem (content management system), Sitekit CMS, omogućuje jednostavno upravljanje internet stranicom, bez potrebe za programerskim vještinama ili kontinuiranom potrebom za agencijama koje se bave internet stranicama.

Sitekit CMS ima opsežan raspon mogućnosti sustava za upravljanje web stranicom, sa svakom mogućnosti dizajniranom tako da Vam stavlja moć interneta na dohvat ruke. Bez meteža. Bez glavobolja. Samo nadmoćnost interneta.

Web Analytics