WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Mobiola Video Studio za iPhone

Preuzmite svoje omiljene YouTube, DVD, Metacafe, WMV, AVI video isječke na Vaš iPhone jednim “drag and drop” pokretom.

Mobiola Video Studio je video konverter i file manager te remote file manager za razne formate video zapisa.

Njegova izvedba je zadivljujuće brza, daje najbolju kvalitetu, automatske postavke, sučelje jednostavno za korištenje i jedinstvene sadržaje.

iPhone Google

Google Mobile App daje Vam nove mogućnosti pretraživanja sada i za iPhone:

- Brza pretraga Vaših iPhone kontakata
- Sugestije prilikom tipkanja kao što su prijedlozi vezani za Vašu lokaciju, auto-dopunjavanje web adresa, dopunjavanje riječi, povijest pretraživanja…
- Google usluge “jednim dodirom” i to Gmail, Fotografije, GoogleTalk, Reader itd.

Isprobajte već danas i ostanite uključeni jer novi sadržaji stalno pristižu.

Facebook za iPhone

Facebook za iPhone omogućava Vam da ostanete u vezi i dijelite informacije sa Vašim Facebook prijateljima čak i kad niste pored svog računala.

Koristeći Vaš iPhone sada možete započeti chat, pregledati zadnje fotografije Vaših prijatelja i njihove statuse, potražiti broj telefona ili uploadati Vaše slike na facebook.

Novi sadržaji za iPhone Facebook tek stižu.

Skype IM+ za iPhone

IM+ za Skype omogućava Vam razgovore i tekstualne poruke sa ostalim Skype korisnicima i pruža Vam povoljno telefoniranje na fiksne linije i mobilne mreže.
Čista SkypeOut kvaliteta bez prevelikih glasovnih kašnjenja!

Aplikacija je dizajnirana posebice za iPhone i iPodTouch sučelja.

sa IM+ za Skype moći ćete razgovarati ili chat-ati sa ostalim korisnicima pomoću njihovih računa na PC. Tekstualne poruke vrlo su povoljan način da kažete nešto umjesto da pošaljete SMS poruku.
Kada pogledate tko je online i pošaljete tekst poruku, možete provjeriti da li je Vaš kontakt spreman za poziv.

Web Hosting

Pixlr je vrlo jednostavan i besplatan online alat za uređivanje slika, potpuno baziran na flash-u, a daje osnovne mogućnosti uređivanja poput Paint-a.
Može raditi sa 3 formata slika i to: JPG, GIF i PNG. Slike se mogu otovriti sa Vašeg računala ili kao URL. Pixlr uključuje i neke napredne sadržaje kao što su prilagodljivi kistovi i više slojeva baš kao u Photoshop-u.
Možete uređivati više slika odjednom i premještati sadržaje kroz otvorene prozore što je također mogućnost koju pruža Photoshop.
Najbolji dio jest taj da za razliku od Photosop Express-a, nije potrebna registracija, a uređivanje slika može biti vrlo brzo.

Web Hosting

Najlakši CMS ikad napravljen
Point-and-click” editiranje na Vašim web stranicama. “Drag-and-drop” postavljanje slika i sadržaja na svoje mjesto. Nisu Vam potrebne nikakve posebne tehničke vještine.

Početna cijena jest BESPLATNO
Zašto ne biste uredili svoj vlastiti web site ili omogućili svojim klijentima da sami rade promjene na svojim stranicama i to sve besplatno. Počnite unositi promjene odmah bez instalacija, bez kompliciranih konfiguracija.

Automatski backup
TypeRoom Lite radi backup svakog dokumenta koji editirate, a svaki Vaš prethodni dokument uvijek Vam je dostupan preko FTP-a.

Podrška za Dreamweaver predloške
Ako je vaš site programiran na Dreamweaver predlošcima to ne prestavlja problem jer će bez problema raditi sa TypeRoom Lite.

 

Hyplet

Hyplet je besplatan alat za izradu online ID-a i flyera, koje možete dodati svojhim e-mailovima ili web stranicama, kako biste poboljšali svoju online prezentaciju i promicali svoj sadržaj.
Koristeći Hyplet editor napravite i uredite svoj ID ili flyer te ih objavite preko Hyplet.com ili preko Hyplet add-on-a u Vašem pretraživaču.
Svoj ID izradite na stiliziranoj online kartici, koju ćete dodati kao potpis svojim mailovima iz e-mail klijenta (Outlook, Outlook Express, Yahoo Mail, Windows Live Hotmail).
Hyplet flyeri su grafički objekti vrlo zanimljivog izgleda koje sami izrađujete i postavljate online kako biste nešto objavili ili oglasili svoj blog, My space profil, online fotografije ili video i još mnogo toga.
Svoje Hyplet-e možete poslati obitelji, prijateljima, kolegama, te sačuvati njihove ID, kreirajući tako svoju vlastitu online mrežu kontakata. Vaši sačuvani Hyplet-i stoje na Vašoj privatnoj web stranici za brz i lagan pristup odabranim kontaktima i omiljenim sadržajima.

Pogledajte demo:

Web Hosting

 

 

MahShelf

MahShelf je društvena mreža za digitalne stripove, manga i svakojake ostale grafičke pričice (ili knjige s puno slika). Na MahShelf možete stvoriti svoju vlastitu knjižnicu i objaviti svoje stripove ili knjige te ih podijeliti sa ostalima.

Picasa

Organizacija - Organizirajte Vaše fotografije na jednom mjestu i pronađite fotografije koje ste već i zaboravili.
Uređivanje - Uklonite oštećenja, popravite crvene oči ili kadrirajte fotografiju; Picasa Vam pored ovog nudi još monogo toga…
Stvaranje - Uz Picasu Pretvorite fotografije u film, kolaž, slideshow...
Dijeljenje - Uplodajte s lakoćom u Pisasa web album i podijelite sa prijateljima, obitelji i svijetom.

ScreenToaster

ScreenToaster je besplatan i nadasve jednostavan online alat za snimanje događanja na monitoru računala.
Registirajte se i koristite ga bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a ono što možete izraditi su snimke, tutoriali, prezentacije ...
Snimite sadržaj svog ekrana jednim klikom, bez ikakvih dodatnih downloada. ScreenToaster je kompatibilan za Windows, Mac OS X, Linux.
Podijelite svoje snimke na internetu sa ostalima, ugradite ih u blog, web stranice ili ih šaljite na e-mail.

Pogledajte demo:

Recorded with screentoaster.com
Web Analytics