WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Edicy

Edicy je dizajniran kako bi pružio poduzetnicima i ljudima uopće izravnu uslugu koju mogu koristiti za izradu profesionalno dizajniranih web stranica brzo i bez posebnog tehničkog znanja.
Edicy je toliko lagan za korištenje da možete napraviti stranice za Vaš posao ili organizaciju i staviti ih na internet u samo nekoliko minuta. Svi su Vam alati raspoloživi online bez ikakvog dodatnog software-a, samo odaberite jedan od dizajna koji Vam se nude, unesite Vaš tekst i slike i objavite ih na Vašoj jedinstvenoj web adresi.

HiTask

HiTask jednostavna je web-bazirana aplikacija za organizaciju svakodnevnih zadataka. Koristite ju zajedno sa svojim kolegama iz tima kako biste zajedno postigli više uz određenu dozu zabave.
Uz HiTask definirajte svoje zadatke, sortirajte ih i dodjeljujte zadatkedrag and drop” funkcijom svojim kolegama.
Vrlo je korisna i razmjena ideja o novim projektima i načinima kako da se postignu određeni ciljevi.

Icebrrg

Što radi Icebrrg? Icebrrg radi forme. Kakve forme? Otprilike bilo kakvu formu koju možete zamisliti…

Primjeri: Kontakt forme, Registracijske forme, Ankete, Forme za prijavu, Inventure ...

Sve što trebate je Vaš web preglednik i nije Vam potrebno nikakvo tehničko ili dizajnersko iskustvo niti poznavanje programiranja.

 

SocialGO

SocialGO je web 2.0 aplikacija koja Vam omogućava da napravite i vodite društvenu mrežu punu raznih sadržaja. Vi birate tko će se pridružiti, što članovi sve mogu raditi i kako će to sve skupa izgledati.
Izradit ćete fleksibilan i zabavan društveni web site za Vas i vaše grupe koji će biti samostalan ili ga možete uključiti kao dio već postojećih web stranica.
Da li će mreža biti javna ili privatna - Vi odlučujete. Vi u svemu imate potpunu kontrolu, a članovi stvaraju sadržaj, pozivaju svoje prijatelje, šalju si poruke ... itd.
Kao administratoru, dajemo Vam odlične alate kojima ćete vrlo lako i jednostavno održavati Vašu mrežu.
Napravite svoju vlastitu društvenu mrežu besplatno i sada, bez ikakvog software-a i bez imalo napora!

Picsviewr

Picsviewr Vam daje izbor slideshow-ova za pregled Vaših Flickr fotografija sa većom fleksibilnošću.
Svaki korisnik Flickr-a ima svoj slideshow ovdje. Nema potrebe za kreiranjem računa ili bilo kakvim postavkama, jednostavno samo unesite svoje Flickr korisničko ime.

Toksta

Toksta je besplatan instant messenger koji je vrlo lako ugraditi i prilagoditi na Vašu društvenu mrežu ili forum.
Toksta omogućuje Vašim korisnicima chat uz tekstualne poruke ili preko web kamere u stvarnom vremenu.
Uredite postavke svojeg messengera i ugradite automatski generiran kod na Vaše stranice i to je sve!  Isprobajte, potpuno je besplatno.

Jimdo

Zaista je vrlo lako napraviti vlastite stranice uz Jimdo: morate se samo registirati, slijediti link do svoje stranice, postaviti slike, video i tekst u par sekundi, promijeniti dizajn jednim klikom, dodati koliko god želite stranica i pokazati svima svoju ludu Jimdo stranicu. Jimdo je potpuno besplatan.
Ukoliko želite vlastitu domenu morate nadograditi na JimdoPro.

Mango

Mango je besplatni online alat za učenje stranih jezika. Dizajniran je tako da obogati Vaše mogućnosti komunikacije od samog početka. Bilo da učite kako naručiti pizzu ili pitati kada utakmica počinje, mango Vas udubljuje u stvarne svakodnevne razgovore na 12 različitih jezika.

Da, Mango je besplatan!
Besplatno
naučite preko 1.100 najčešće korištenih riječi na novom jeziku, naučite gramatiku i kako sročiti riječi u pravi razgovor sa značenjem, razumljivi prijevodi kako biste zvučali prirodno kada govorite novi jezik, prvih 5 lekcija svakog tečaja će Vam dati Pro level sadržaje besplatno.

G.ho.st

G.ho.st VC usluga daje Vam Vaš osobni online desktop, dokumente i aplikacije kojima možete upravljati i koristiti ih iz bilo kojeg preglednika ili mobilnog telefona. G.ho.st VC je prvi otvoreni web operacijcki sustav (Web OS) i radi besprijekorno sa ostalim web aplikacijama.
G.ho.st VC pruža Vam zrelo računalno okruženje svakome, besplatno, raspoloživo s bilo kojeg mjesta u svijetu. Na raspolaganju Vam je 5 GB prostora, a dobivate po 1 GB za svaki poziv trećih osoba da se priključe.
Upload dokumenata, fotografija, slika ili zvučnih zapisa pomoću G.ho.st VC Upload-Download alata, Sync programa ili FTP-a. Možete čitati, pisati ili uređivati dokumente, tablice ili prezentacije koristeći ugrađeni Zoho, direktno iz vaše G.ho.st VC arhive.
Dobit ćete i svoju “yourGhostID @G.ho.ste-mail adresu, a možete primati poštu i sa ostalih adresa (koristeći “POP3”).

Slide

Slide je najveći svjetski objavljivač društvenih zabavnih aplikacija.
Slide Vam nudi mogućnost da se uključite i zabavite se koristeći odnose koje ste već razvili na društvenim mrežama kao što su Facebook i MySpace.
Društvene mreže profitiraju od povećane aktivnosti, oglašivači profitiraju od brojne publike, a Slide-ovi korisnici mogu dijeliti video, slati virtualne kave jedni drugima ili čak baciti ovcu jean na drugog!  smile
Uz Slide također možete urediti svoje slike, izraditi svoj slide show, dati svom video isječku osoban okvir, izraditi svoju knjigu gostiju (guestbook) te koristiti još mnogo zanimljivih i zabavnih sadržaja za svoj profil na društvenim mrežama.

Evo kako možete urediti okvir za svoj video:

Web Analytics