WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
iStorez

iStorez je site koji vam omogućava da pregledavate i kupujete kroz stotine online trgovina i otkrijete nove proizvode, pronađete trenutno otvorene rasprodaje i pogledate što je popularno.
Poznato je da online trgovine šalju newslettere svojim korisnicima, sa raznim korisnim informacijama o proizvodima i posebnim akcijama.
iStorez sakuplja i organizira tisuće takvih newslettera kroz širok izbor različitih trgovina i prezentira Vam ih kao interaktivne izloge koje možete pregledavati i pretraživati, a na kraju iz njih možda nešto i kupiti!

Jabbify

Jabbify je instant messenger za vaš web site; možete ga dodati na stranicu za manje od 60 sekundi. Da bi se Vaši posjetioci vraćali na stranicu napravite ju interaktivnom i dinamičnom pomoću chata u stvarnom vremenu.
Pomoću konstruktivnog dijaloga povežite ljude koji su Vam najvažniji (korisnici) tamo gdje je Vama to bitno (na Vašem web site-u).
Prilagodite Jabbify tako da mu izgled u potpunosti odgovara Vašim stranicama te njihovoj funkcionalnosti i Vašim potrebama.
Nove poruke možete nadgledati lako pomoću Jabbify-a ili nekog drugog “Jabber” klijenta npr. GoogleTalk ili Spark.

Pixie

Pixie je besplatna, open source web aplikacija koja će Vam pomoći da izradite svoj vlastiti web site. Mnogi takav tip software-a žele zvati CMS (content management system), u Pixie-u ga više vole zvati “Mali, jednostavan program za izradu stranica”.

Sadržaj
Pixie nije zamišljen kao dopuna bilo kojoj drugoj aplikaciji za izradu web stranica. Najvažniji cilj je da Pixie bude tako jednostavan da ga čak i Vaša baka može koristiti! grin  Ali to što je jednostavan ne spriječava ga da ima mnogo moćnih i korisnih sadržaja kao što su:

Instalacija
Većina alata za izradu web site-ova će svakom dati istu instalaciju. Pixie tu uzima novi pristup i dopušta svakome da izabere vrstu stranica koje će izrađivati pa tako prilagođava i instalaciju kakva će Vam biti potrebna.

Web standardi
Pixie koristi najnovije web standarde pa tako kakav god site da izrađujete, on će biti dostupan svim korisnicima i optimiziran za tražilice.

Dizajn

Sam Pixie je dizajniran da bude jednostavan. Njegovo sučelje je rafinirano kroz velik broj verzija kako bi postao user frinedly (što bliži korisniku). Obožavat ćete činjenicu kako je sve što trebate znati CSS da biste prilagodili svoj site. Ako Vam i to zvuči prekomplicirano, možete odabrati između rastućeg broja besplatnih predložaka.

 

 

PrintWhatYouLike

Jeste li ikada ispisali web stranicu da bi na kraju vidjeli da se ona sastoji većinom od praznog prostora, oglasa i ostalog “smeća” koje niste ni željeli?
PrintWhatYouLike je editor web stranica koji Vam omogućava da sami odredite kako će web stranica izgledati kad je ispišete.

Sadržaji
Formatiranje bilo koje web stranice za ispis u samo nekoliko sekundi - nema više uređivanja u wordu
Ispis web stranica bez bijelih razmaka, oglasa, grafika ili sličnih sadržaja
Web stranice su čitljivije bez raznih smetnji na njima (pozadine i sl.)
Ispravljanje web stranica koje se ne ispisuju kako bi trebale
Ušteda novca na papiru i tinti - briga za okoliš

Kako to radi?
• Unesite URL stranice koju želite ispisati
Uredite stranicu dok ona ne bude sadržavala samo ono što želite ispisati
Ispišite stranicu! Ispisati će se samo Vaša uređena stranica

Neka svaka stranica bude prikladna za ispis
• Možete urediti bilo koju stranicu kroz Vaš web preglednik
• Promijenite veličinu i tip slova na stranici, ukloniti pozadine i slike
• Svaki dio stranice možete ukloniti, izolirati ili proširiti
Kombinirajte više stranica zajedno - uredite ih i ispišite u istom dokumentu
Sačuvajte promjene u slučaju da Vam će takav ispis opet zatrebati, samo ponovo primjenite iste promjene umjesto da počinjete iznova
• Koristite promjene ostalih ljudi koji su uređivali istu stranicu i samo primjenite njihova promjene

Kako to izgleda?

PrintWhatYouLike

CurdBee

Što je CurdBee?
CurdBee je Vesess-ova sigurna web bazirana aplikacija za izrađivanje računa.
Možete je koristiti za izrađivanje i slanje računa klijentima i potom primati uplate preko online aplikacija za plaćanje kao što su : PayPal ili Google Checkout, i to u valuti koju Vi odaberete.
Toliko je jednostavno da nećete vjerovati dok ne isprobate.

Kolika mu je cijena?
CurdBee besplatna je usluga, a njeni bitni sadržaji bit će uvijek dostupni svima i to bez naknade.

Koliko su sigurni moji podaci?
Vaša privatnost je najvažnija. Vaši podaci nikada se neće dijeliti ili se koristiti u neke druge svrhe bez Vašeg isključivog odobrenja.

U kojoj valuti se naplaćuju računi?
Osim što možete postaviti osnovnu valutu, također možete definirati valute za svakog klijenta posebno, što Vam olakšava da naplaćujete račune sa svakog mjesta na svijetu.

 

Clickbooq

Clickbooq je alat lagan za korištenje, a služi za izradu internet stranica, održavanje i hosting rješenje, razvijen isključivo za profesionalne fotografe.
Sa Clickbooq-om možete izraditi profesionalan, sadržajan flash web site za samo nekoliko minuta te prilagoditi Vaše stranice uz skoro neograničene mogućnosti.
Možete čak uplodati Vaše vlastite umjetničke kreacije za zaista personaliziran izgled, pa ga promijeniti sami bez nekog posebnog tehničkog znanja ili prethodnog iskustva.

Google Earth

Foto realistične građevine
Google Earth 4.3 omogućva Vam da vidite 3D prikaz građevina brže i u više gradova nego ikada prije. Sada imate pristup stotinama novih građevina iz gradova diljem svijeta.

Navigacija “odozgo”
Letite s lakoćom kroz okoliš sa novim navigacijskim kontrolama. Spustite se iz svemira na razinu ulice i preskačite s jedne zgrade na drugu.

Svjetlo i sjena
pomoću nove “Sunlight” funkcije možete pogledati izlazak sunca sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Pomičite regulator vremena kako biste pogledali suton, svitanje i sjene kako se pomiču preko cijele Zemlje.

Pogled s ulice
Pogled s ulice koji Vam omogućuje Google maps, sada možete koristiti i u Google Earth! Uletite u panoramske slike gradova i pregledajte sve za 360 stupnjeva oko Vas.

Pogledajte kako koristiti Google Earth

Google Maps

Google maps je usluga koju pruža Google koje nudi moćnu i korisnički-prijateljsku tehnologiju pomoću koje prikazuje karte i lokalne poslovne informacije; uključujući poslovne lokacije, kontakt podatke te smjernice do određenog mjesta.

Što Vam sve Google maps nudi?
• Integrirane rezultate potrage - možete pronaći lokaciju i kontakt podatke sve na jednom mjestu, integrirano u kartu
• Karte koje možete pomicati - kliknite i pomaknite kartu za prikaz željenog područja odmah (nema dugih čekanja na download)
• Satelitski prikaz - pogledajte detaljne satelitske snimke željenog mjesta
• Prikaz ulica - pogledajte i prošetajte ulicama
• Detaljne smjernice - Unesite adresu i dopustite da Vam Google maps nacrta lokaciju i detaljne smjernice kako do tamo stići
• Kratice na tipkovnici - koristite tipke za navigaciju (lijevo, desno, gore, dolje, PgUp, PgDown, Home i Enter te + i - za zoomiranje karte) te skrolajte kotačićem na mišu da biste koristili zoom

Pogledajte kako koristiti Google maps

 

 

phpMyVisites

phpMyVisites je besplatan i moćan open source (GNU/GPL) software za statistiku i mjerenje pogleda za web stranice.
phpMyVisites daje mnoštvo podataka o posjetiocima na internet stranice, za posjećene stranice, upotrebljen software ili hardware, itd…  Instalacija je potpuno automatizirana i vrlo jednostavna.
Statistike su potpune i koriste mnogo čistih grafičkih prikaza kako bi se prezentirale informacije.
Ovaj program za web analitiku preveden je na 30 jezika.

Karaokeparty

Karaokeparty glazbena je usluga koja omogućava svojim korisnicima da pjevaju karaoke, vježbaju pjevanje i izazivaju prijatelje te se natječu sa njima. Sve što Vam je potrebno je mikrofon i računalo koijm se možete spojiti na internet.
Sva glazba na stranici su “cover verzije” koje su napravili profesionalni glazbenici, a ne originalni izvođači, znači da postoje sva potrebna odobrenja da se distribuira glazba s ove stranice.
Bilo tko se može uključiti! Karaokeparty je otvoren za sve, a registracija nije obavezna!

Web Analytics