WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Radiant CMS

Radiant CMS je open source CMS (content management system) dizajniran za male timove.

Radiant CMS sadrži:

• Elegantno korisničko sučelje
• Fleksibilni predlošci, dijelovi stranica i korisnički jezik za tagove
• Prvoklasni extension/plugin sustav
• Jednostavna korisnička dopuštenja i management

Mp3gle

Mp3gle je jednostavno odličan web alat za skidanje mp3 glazbe. Zaista dobar izbor muzike i izvođača, a za svakog Vam se nudi download mp3 fileova te download video isječaka. Ovdje ćete pronaći također i hrvatske izvođače i pjesme.

IzzyMenu

Uz IzzyMenu napravite CSS menu profesionalnog izgleda za Vašu stranicu lakše nego ikada prije!
Napravite menu online bez potrebe pisanja koda.
IzzyMenu je alat za izradu menija koji Vam omogućava da izgradite CSS & DHTML menu u samo nekoliko minuta. Izaberite između već ponuđenih izgleda ili izradite svoj menu, IzzyMenu odlično je rješenje za amatere, ali i za profesionalce.
Svoj menu izradite besplatno, vrlo laganao, napravite padajući DHTML podmenu, skinite kod i samo ga ugradite na svoje stranice.

Mixbook

Mixbook je pokrenut sa idejom kako bi prijatelji trebali imati mogućnost da naprave svoju knjigu zajedno. Mixbook software omogućuje lagano i zabavno stvaranje takve knjige i omogućuje također i grupi ljudi da naprave knjigu zajedno. To je mogućnost da podijelite svoje uspomene.
Počnite sa stvaranjem knjige i pozivom prijateljima da se pridruže, uplodajte svoje fotografije i neka ostali dodaju svoje slike, “izmješajte” knjigu, malo je uredite i dobit ćete lijepu online kolekciju svojih zajedničkih slika.
Mixbook je dizajniran tako da bude super lagan za korištenje i to sve online - nije potreban nikakav download dodatnog software-a.
Za vašu foto-knjigu nudi vam se stotine izgleda, pozadina, okvira i tekstova kako biste učinili vaš online foto-album još lijepšim. Samo izaberite izgled i pomoću “drag and drop” funkcije smjestite svoje fotografije i uredite po svojoj želji.
Ukoliko želite, možete naručiti svoju knjigu u tiskanom obliku na Vašu adresu. To će naravno imati svoju cijenu, no dobit ćete jedinstven poklon za prijatelja, člana obitelji, partnera ...
Knjige možete i ugraditi na svoje stranice ili ih podijeliti s drugima na društvenim mrežema kao što su Facebook, MySpace, Tweeter, Hi5, Digg, Blogger i sl.

Knliknite ovdje da biste vidjeli jedan primjer foto-knjige

 

 

Fav 2.0

Fav 2.0 moderan je homepage pretraživač stvoren za Vas kako biste lakše mogli sačuvati i pristupiti svojim omiljenim web stranicama. Koristite Faw 2.0 kao svoju početnu stranicu bez registracije i vidite hoće li Vam se svidjeti.
Dodajte web stranice koje posjećujete svaki dan ili bilo koju web stranicu koju volite i nikada nećete izgubiti svoje omiljene stranice.

Graphic Leftovers

Graphic Leftovers je mjesto gdje profesionalni dizajneri i ilustratori prodaju ili poklanjaju svoje neiskorištene i neprodane radove online.
Možete pregledati stalno rastuću bazu dizajna i ilustracija koje su postavili sami članovi. Pronađite nešto zanimljivo što možete iskoristiti za sebe, podijeliti ili čak prodati svoje “ostatke” drugima.
Prikupite svoje radove i počnite prodavati odmah!

ClickCMS

Zamislite da možete osvježiti i promijeniti sadržaj Vaše web stranice onda kada Vi to želite i bez potrebe da čekate da Vaš web developer to učini za Vas.
Uz ClickCMS upravo to možete i učiniti uz pomoć potpuno promijenjivog sadržaja, slika ili dokumenata. Ovo je lagan način, bez imalo gnjavaže, da održavate Vaš web site. Na raspolaganju su Vam također i razni predlošci.
Kompletan WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor omogućava Vam da vrlo brzo uredite, osvježite ili izbrišete stranice, uplodate slike ili dokumente ili šaljete newsletter nadasve profesionalnog izgleda.

Yahoo! Web Analytics

Yahoo! Web Analytics je web site za statistike stranica poduzeća koji Vam daje uvid u ponašanje posjetilaca stranica i to u stvarnom vremenu. Sa moćnim i fleksibilnim alatima Yahoo! Web Analytics pomaže online trgovcima i web dizajnerima da poboljšaju iskustvo posjetitelja sa stranicama, povećanje prodaje i smanjenje troškova prodaje.
Yahoo! Web Analytics moćan je alat, razvijen za poduzetnike, koji može uslužiti najsloženije i najposjećenije web stranice, jednostavno dodajući im kod za praćenje.
U Yahoo! Web Analytics su uključeni razni standardni izvještaji kao i mogućnost izrade izvještaja prilagođenih svakom poduzeću pojedinačno.
Yahoo! Web Analytics dizajniran je tako da Vam uvelike olakša da odgovorite na svoja poslovna pitanja i to pomoću “drag & drop” filtera, prilagođenih izvještaja ili alata za izdvajanje određenog segmenta posjetilaca, te na taj načim možete pregledati kako stoje određeni proizvodi te kako je posjećena određena stranica, a detaljne izvještaje dobivate u samo nekoliko minuta nakon što je posjećena Vaša stranica.

EventOrb

EventOrb je portal za Event marketing koji daje najpotrebnije alate promotorima kako bi im pomogao objaviti, organizirati i promovirati njihove događaje (event-e) širom svijeta. EventOrb tretira svakog korisnika koji se prijavi kao event promotora, bilo da je to pojedinac ili profesionalna organizacija koja se bavi promocijama događaja. Jednom kada napravite račun na EventOrb, dobivate obilje moćnih alata koji Vam omogućavaju da:

  • Objavite neograničen broj događaja
  • Dodate fotografije prije i poslije samog eventa
  • Dodate video sa događaja
  • Pretražujete događaje širom svijeta po blizini, datumu, vremenu ili kategoriji
  • Dobijete korist od samostalne event stranice na kojoj se sponzori ili bilo tko drugi može oglašavati
  • Umrežavanje sa ostalim promotorima
  • Postavite event kao zatvoren ili otvoren, birajući korisnike koji će ga moći pogledati po mreži ili specifičnoj lozinci

 

ClutterMe

ClutterMe prilično je lagan način da napravite osobne web stranice online. Kliknite bilo gdje na stranici, tipkajte tekst i kliknite bilo gdje drugdje da spremite.
Ako nešto pođe po zlu, osvježite stranicu.
Upišite linkove, zalijepite youtube video linkove ili linkove za slike.
Sav tekst i većina objekata mogu se “povući”  s mjesta na mjesto.
Uplodajte slike i promijenite im veličinu u stvarnom vremenu.
Mijenjajte Vaš dizajn i izgled stranice kada god to poželite.

Web Analytics