WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Poveznice: cms html php asp jsp tweak
Tweak CMS

Sustav za upravljanje sadržajem koji je prihvatio kreativnost. Ne morate više birati između odličnog dizajna i mogućnosti da s lakoćom administrirate sadržaj internet stranica. Sustav koji je intuitivan i jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nemaju znanje programskih jezika. Tweak CMS je neovisan o platformi na kojoj je smještena internet stranica. Smjestite stranicu gdje želite i odaberite Windows ili Linux (ili neki drugi operativni sustav). S Tweak sustavom za upravljanje sadržajem možete objaviti svoju internet stranicu u bilo kojem obliku: HTML, PHP, JSP, ASP itd…

Tweak CMS se svakodnevno pojednostavljuje i unapređuje konitnuiranom komunikacijom s dizajnerima i korisnicima. Ako znate surfati internetom i služiti se programom za obradu teksta (npr. MS Word) bit ćete profesionalac u Tweak CMS-u.

Poveznice: cms html affino
Affino Professional CMS

S lakoćom administrirajte kompleksne internet stranice, mikro-stranice, intranete i kataloge s Affino sustavom za upravljanje web sadržajem.

Sustav za upravljanje sadržajem je sama srž Affino proizvoda. On omogućuje publikaciju višestrukih internet stranica i mikro-stranica u samo jednom postavljanju. Affino podržava višestruke kanale sadržaja, sindikaciju, tražilice i mobilno izdavaštvo.

Poveznice: xml wcms acumium
Acumium Web Content Management System

Acumium sustav za upravljanje web sadržajem je snažan i bezbolan način da administrirate Vaš kompletan posao i potrebe poslovnih procesa na internetu. Acumium WCMS Vam omogućuje da radite promjene na svojoj internet stranici jednostavno i brzo, bez upotrebe kompliciranih programskih jezika ili trošenja novca na treće osobe koje će to raditi umjesto Vas. Sa Acumium sustavom za upravljanje web sadržajem možete jednostavno izvršavati promjene na tekstu, slikama, naslovima i linkovima u samo nekoliko minuta. Sve što Vam za to treba je veza na internet.

Sa pravim sustavom za upravljanje web sadržajem, nema potrebe za fizičkim HTML stranicama i kompliciranim bazama podataka, one ne postoje kao takve. Vaš sadržaj na internet stranici je upravljan sa XML tehnologijom dizajniranom specifično da pojednostavi posao koji je potreban da bi se upravljalo web sadržajem. Dobijete jednostavne za korištenje (easy-to-use) forme predložaka integrirane u internet stranicu za brz pristup sadržaju na stranici. Ove forme diktiraju “Fixed” i “Editable” područja, tj. područja koja su statična te nepromjenjiva i područja koja možete mijenjati.

Poveznice: cms google html
Google sites

* Kreirajte stranicu jednim klikom
* Bez potrebe za HTMLom
* Podesivi izgled i način rada
* Postavke za pristup informacijama i dijeljenje informacija
* Besplatno je!

Jednostavne, sigurne internet stranice za grupe ljudi!

Podijelite informacije sa grupom ljudi, organizacijom ili cijelim svijetom.

PhpBB

Otkad je kreiran 2000. godine, phpBB™ je postao najrašireniji i najkorišteniji “Open Source” forum (internet zajednica). Kao i njegovi prethodnici, phpBB™ 3.0 “Olympus” ima jednostavno administracijsko sučelje i “user friendly” instalacijski proces koji Vam omogućuje da osposobite forum u roku par minuta.

Baziran je na moćnom PHP serverskom jeziku i bazi podataka po Vašem izboru (MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC). To sve čini ga idealnim besplatnim rješenjem za sve internet stranice.

Poveznice: cms html php asp
Acuity CMS

Veoma moćan sustav za upravljanje sadržajem, jednostavan i lagan za korištenje i postavljanje te povoljan što se tiče njegove cijene i onoga što dobijete.

Acuity CMS dolazi u dvije varijante: ASP i PHP. Ovakva široka pokrivenost platformi za internet stranice omogućuje Vam imate povoljan no moćan alat za upravljanje internet sadržajem bez obzira na čemu je Vaša internet stranica bazirana.

WYSIWYG editor i alati za upravljanje dokumentima su sastavni dio Acuity CMS-a i dostupni su svima da ih koriste u svojim aplikacijama.

“Čišćenje” HTML tagova pomaže da Vam sadržaj na internet stranici ostane “čist” što znači jednostavan za čitanje i dostupan svim internet preglednicima. Acuity CMS nudi posebne alate za “čišćenje” koda kreiranog u MS Wordu i ostalim vanjskim programima.

Poveznice: cms ftp html
Accura - YourSiteCMS

YourSiteCMS je sustav upravljanja internet sadržajem baziran na internet pregledniku. WYSIWYG editor omogućuje korisnicima oblikovanje sadržaja na internet stranicama bez prethodnog znanja HTMLa i FTPa. Administrator može specificirati koje stranice mogu biti mijenjane i koje trake s alatima da se pojave, program je u potpunosti fleksibilan.

YourSiteCMS je “Private Label CMS Software” što znači da je u potpunosti prilagodljiv Vašoj tvrtki. Vi birate ime programa, ime tvrtke i ime internet stranice povezane sa softwareom te također možete modificirati i druge stvari vezane uz program.

Posebna prednost ovog softwarea je da ne koristi “back-end” baze podataka. Program jednostavno pokupi postojeće htm/html/Asp stranice u direktoriju gdje ga instalirate.

Spremanje podataka i vraćanje internet stranice u prvobitno stanje je veoma jednostavno i efikasno rješeno. Program ima automatska/manualna sredstva za spremanje podataka i vraćanje u prvobitno stanje koja mogu biti upotrebljena bilo kad. Korisnik ima neograničenu mogućnost spremanja podataka.

Za korištenje programa nije potrebno nikakvo znanje, jednostavan je poput MS Worda. Ima i jednostavnu instalaciju koja traje oko 2 minute no ako se ne želite zamarati s time, tvrtka će rado instalirati program na Vaš internet server umjesto Vas.

Poveznice: cms web3.0 1work
1Work CMS

1Work je 2003. godine kreirala tvrtka -1-Computer iz Švicarske. To je software Web3.0.

1Work Vam omogućuje kreiranje dokumenata sa layoutom koji se sastoji od slika i teksta koristeći samo mobilnost internetskih preglednika. I uz to, Web3.0 rješenje Vam daje mogućnost ispravnog i čitkog pregleda sadržaja i na mobilnim aparatima i PDA (bežični internet).

Zbog svoje moćnosti i jednostavnosti za korištenje, 1Work će, kroz svoje mnogobrojne funkcije, brzo postati veoma koristan alat za sve Vaše kreacije na internetu.

1024 CMS

1024 je sustav upravljanja sadržajem baziran na PHP-u i MySQL-u. 1024 je jedan od rijetkih sustava za upravljanje sadržajem koji predvodi u implementaciji AJAX-a u sva područja svog djelovanja. To uključuje dinamičku administraciju i interakciju s korisnikom. 1024 Vam nudi mogućnost da si sami postavite forume, područje za download, vijesti, administraciju članova i još mnogo drugih stvari.

Što Vaša internet stranica radi, ovisi o Vama. Vi kontrolirate što će sadržavati a što neće. Od instalacije do postavljanja moderatora za Vašu internet stranicu, 1024 sistem će biti u mogućnosti udovoljiti svim Vašim potrebama.

Poveznice: cms html +cms
+CMS

+CMS je sustav upravljanja sadržajem na internetu. Glavni cilj +CMSa je da omogući lako modificiranje HTML sadržaja na internet stranicama bez poznavanja HTML tehnologija.+CMS je također aplikacija koja može pokretati velike intranete i extranete.

Svaka tvrtka koja vidi svoju web inicijativu kao jednu od kompetitivnih prednosti može iskoristiti +CMS kao instrument za brzo stvaranje i objavljivanje sadržaja.

Web Analytics