WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

Sitekit CMS

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

CMS, Web shop, Skripte, Web alati
Poveznice: cms xml amaxus
Amaxus

Amaxus, sustav za upravljanje sadržajem baziran na XML-u od tvrtke Box UK je CMS sa mogućnošću pa pokreće višestruke intranete, ekstranete i internet stranice.

Neki od pozitivnih strana Amaxusa: intuitivno desktop sučelje, jedinstveno sučelje bazirano na internet preglednicima je veoma jednostavno za korištenje te zahtijeva manju, tj kraću obuku ljudi, manje troškove i brze rezultate; suglasnost sa internet standardima, baziran na XML-u i današnjim web standardima, sistem podržava višestruke izlazne kanale i eksternu komunikaciju; neograničena mogućnost korištenja, ne postoji ograničenje na broj dokumenata i korisnika koji se mogu služiti sustavom; baziranost na internet preglednicima, sustavu se pristupa kroz standardni internet preglednik bez potrebe za ikakvim dodatnim programima; višestruka funkcionalnost, jedna instalacija može se koristiti za pokretanje jedne ili više internet stranica, intraneta, ekstraneta ili drugih internetskih aplikacija; fleksibilnost, modularna struktura sustava pruža klijentima mogućnost odabira vrste sustava pri instalaciji da bolje odgovara njihovim trenutačnim potrebama i financijskoj situaciji te mogućnost nadogradnje kada se pojavi potreba.

Alfresco ECM

Alfresco je vodeća “open-source” alternativa za upravljanje sadržajem. “Open-source” model omogućuje Alfrescu da koristi najbolje od “open-source” tehnologija i doprinosa iz “open-source” zajednice da postigne veću kvalitetu programa na povoljniji i brži način. Cilj tvrtke Alfresco je nadići komercijalne ponude u smislu dodataka, funkcionalnosti i doprinosa korisničkoj zajednici.  Alfresco je napravio tim vodećih članova Documentuma (uključujući i suosnivača Documentuma) i Interwovena sa 15 godina iskustva u ECM-u (Enterprise Content Management)

Ajato

Ajato je CMS (Content Management System) koji koristi Lua skriptni jezik http://www.lua.org. Ajato može biti blog, e-tgovina, društvena mreža, manager projekata i to sve u jednom! Ajato koristi Kepler http://www.keplerproject.org projekt za interakciju sa Web-om, SQL-om i XML-om. Nadahnut je Drupal CMS-om http://drupal.org

Poveznice: cms aiyoota
Aiyoota!-CMS

Vrlo laka izrada i održavanje web stranica. Pomoću predloška koji sam sebe gradi izrada je vrlo laka onima koji ne žele programirati predložak prije korištenja CMS-a. Nudi se više dodataka koji uključuju trgovinu, grananje direktorija i projekt-alat koji vam omogućava da održavate svoje projekte direktno na web-site-u zajedno sa kljientima. U ponudi je 30 dana besplatne podrške i besplatne nadogradnje.

Poveznice: blog cms beta viviti
Viviti beta

“Viviti je smiješno lagan za korištenje, za početnike i profesionalce podjednako.
Objavljivat ćete internet stranice u minuti.”
Shawn Adrian - Web Designer

Iz velikog izbora predložaka zasigurno ćete pronaći savršen izgled za Vaš blog ili poslovnu stranicu. Dodajte neograničen broj slika, video isječaka, widgeta i sve što možete zamisliti. Jednostavno spremite promjene i vaša će stranica biti živa kako bi je je svi mogu vidjeti. Prejednostavno je!
Viviti je trenutno u beta razvoju i ograničen je na određen broj korisnika koji ga testiraju, ali na e-mail adresu će Vam poslati Vaš beta ključ sa kojim ćete se prijaviti, a potpuno je besplatan za korištenje.

AIOCP (All In One Control Panel)

AIOCP (“Sve u jednom” Control Panel”) je CMS (Content Management System), profesionalno, kompletno i nezavisno rješenje za potpunu organizaciju website-a ili portala preko user-friendly web sučelja (WMS - Website Management System). Temeljen na PHP/MySQL i tehnologijama otvorenih standarda, AIOCP je također Internet/Intranet okvir za razvoj web aplikacija i uključuje e-trgovinu i e-business management sustave.
AIOCP uključuje po “defaultu” sve potrebne module za održavanje web stranica i dugu listu extra modula: CMS, WYSIWYG editor, jezici, korisnici, izbornici, forumi, vijesti, newsletter, linkovi, skidanje sadržaja, članci, nagrade, chat, ankete, kalendar, baneri, tražilica, e-trgovina, e-poslovanje, statistike, online pomoć, sistemski alati, program za komunikaciju s operacijskim sustavom, backup, mime, whois, pingovi, traceroute, MySQL management baze podataka, transcoding, korisnički moduli, knjižnice kodova, 1700 slika, zvuk.
AIOCP dizajniran je da ponudi veliku prilagodljivost, svaki je modul savršeno ugrađen u sistem i ima svoje odgovarajuće alate za kontrolu i održavanje.

vBulletin

vBulletin prilično brzo formira zajednicu u kojoj će posjetitelji komunicirati, sudjelovati u raspravama, postavljati pitanja, davati odgovore i izražavati svoja mišljenja.
vBulletin je profesionalno i cjenovno prihvatljivo rješenje za forum, a savršen je izbor za bilo koju veličinu zajednice. Vaša stranica postaje čvorište za informacije i raprave, ohrabrujući posjetitelje da se opet vraćaju. Također, vrlo je učinkovit način poboljšanja Vaše usluge klijentima ili korisnicima vašeg web site-a.
vBulletin stalno se drži na čelu internetskih noviteta, a neprestano pazeći na sigurnost i izvedbu.
Također u ponudi: vBulletin Blog - potpuno opremljen dodatak koji omogućuje članovima zajednice da stvore svoj osobni online Blog unutar vBulletin-a!

Agility CMS

Agility nudi kontrolu sadržaja kao uslugu. Ne postoji software koji je potrebno kupiti, instalirati ili održavati. U Agility-u se brinu za to kako biste se Vi mogli koncentrirati na ono što je bitno - ažuriranje Vaših sadržaja. Vi sastavljate svoje želje, a Agility se brine da to sastavi za Vas. Vi dobivate “login” na web-baziranae alate za održavanje sadržaja.

Vaša web stranica može biti smještena kod Agility-a ili je možete smjestiti kod providera po Vašem izboru.

Cijena postavljanja Vašeg sadržaja ovisi o tom koliko grafičkih predložaka imate i koliko modula Vam je potrebno da biste stranicu održavali.

Agora Sunrise

AGORA Vam omogućuje da objavite cjelokupan i vrlo složen web portal (PHP/MYSQL). Dozvoljava Vam visok stupanj kontrole nad sadržajem koji želite objaviti. Agora izgrađuje originalne podtematske kontrole koje će Vam dati mogućnost da brzo i bez programiranja promjenite izgled Vaše web stranice. Posjetitelji mogu izgraditi svoj vlastiti portal unutar Vašeg sa visokom sigurnošću i imaju mogućnost uređivati svoj profil u poboljšanom dijelu odvojenom za članove. RSS, izrada predložaka izravno sa WYSWYG HTML editorom, editor više stranica sa održavanjem teme.

Agora Sunrise V11 objavljen je: worflow, nova SQL nadogradnja za poboljšanu izvedbu, cache memorija, tematski lakši za rad sa grafičkim objektima. Agora je besplatna, a dokumentacija je ukjlučena.

Sava CMS

Sava je “open source” ColdFusion sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje Vašoj organizaciji da objavljuje i administrira internet sadržaj brzo i jednostavno. Sava je besplatan i fleksibilan sustav za upravljanje sadržajem, savršen izbor za Vaš sljedeći projekt.

Jednostavno i intuitivno sučelje za rad sa sadržajem, ugrađeni alati za marketing i e-mail marketing, interna kontrola korisničkih grupa i korisnika, rad sa CSS-om i RSS-om, standardni XHTML/CSS predlošci, dinamički objekti, napredni API za jednostavnu prilagodbu i korištenje ekstenzija te podrška za sve platforme, internet preglednike i servere.

Web Analytics