WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

ajax

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

PrestaShop

Na internetu izgled jest važan. U mnogo slučajeva možete zaista prosuditi internet stranicu prema njenom izgledu!

PrestaShop rješenje za e-trgovinu izgrađeno je kako bi se iskoristila prednost naprednih 2.0 inovacija kao što su dinamični sadržaji pokretani AJAX-om i ergonomija budućnosti. PrestaShop vodi korisnike kroz Vaš katalog proizvoda inteligentno i iscrpno, pretvarajući zainteresirane posjeititelje u redovite kupce.

Trgovci cijene “Back Office” koji je vrlo lagan za korištenje, a namijenjen je za detaljno podešavanje njihovog “Front Office-a” odnosno same e-trgovine. Funkcije se ovdje dodaju redovito pa trgovci ne moraju ovisiti o nekom drugom kako bi podešavali izgled i izvedbu svoje e-trgovine.

Web developeri cijene čistu stukturu PrestaShop koda koji se vrlo lako može prilagoditi potrebama korisnika za brzim promjenama. Zahvaljujući upotrebi CSS-a i premjestivim blokovima modula, PrestaShop e-trgovina može se prilagoditi malim ili srednjim trgovinama koje često rade sa vrlo kratkim rokovima.

Predan tim PrestaShopa i njegova rastuća zajednica korisnika udružuju snage kako bi se popravili “bugovi” i dodale nove funkcije, baš kao svaki ugledan i ozbiljan proizvođač software-a.

PrestaShop Vam nudi da isprobate online demo i nakon toga preuzmete aplikaciju na Vaše računalo i to potpuno besplatno.

Pridružite se Open Source revoluciji!

Zahtjevi:

- Linux, Unix, Windows
- Web Server (Apache 1.3 +, IIS 6+)
- PHP 5.0 +
- MySQL 5.0 +

PrestaShopgPrestaShop

AxCMS.net

Content Management System AxCMS.net 8 tvrtke Axinom nagrađen je CMS baziran u cijelosti na Microsoft .NET tehnologiji. Omogućuje timovima da izgrade, razvijaju i održavaju dinamičke internet prezentacije sa posebnom pažnjom na kratkom upoznavanju (Time-to-Martket) i visokom korisničkom uslužnošću. AxCMS.net 8 ugrađuje nove tehnologije kao što su da bi omogućio korisničkoj podršci da bude ažurna. AxCMS.net ne naplaćuje licenciju već dolazi kao Visual Studio.NET rješenje sa predlošcima (uključujući “source code”) i pripadajuću dokumentaciju.

Zahtjevi:

IIS + ASP.NET Application Server, baza podataka MSSQL, MSDE, Oracle ili druga, programski jezici C#, ASP.NET, ASP, aplikacije na bilo kojem jeziku mogu se integrirati, Web Server Windows

Artemis

Artemis je potpuni content management system, uključujući održavanje stranica, datoteke dokumenata sa mogućnošću obrade slika, blog, korisničko upravljanje i opsežne statistike. Artemis čini pametnom uporabu Ajaxa da bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

Zahtjevi:

MySQL 4.0 ili noviji, PHP, MySQL, AJAX, XHTML, CSS, JavaScript, web server sa PHP 4.3.0, GD i XML podrškom

1024 CMS

1024 je sustav upravljanja sadržajem baziran na PHP-u i MySQL-u. 1024 je jedan od rijetkih sustava za upravljanje sadržajem koji predvodi u implementaciji AJAX-a u sva područja svog djelovanja. To uključuje dinamičku administraciju i interakciju s korisnikom. 1024 Vam nudi mogućnost da si sami postavite forume, područje za download, vijesti, administraciju članova i još mnogo drugih stvari.

Što Vaša internet stranica radi, ovisi o Vama. Vi kontrolirate što će sadržavati a što neće. Od instalacije do postavljanja moderatora za Vašu internet stranicu, 1024 sistem će biti u mogućnosti udovoljiti svim Vašim potrebama.

Zahtjevi:

1. PHP 4.3.10 (testirano do 5.2.0)
2. Jedna MySQL 4.1.9+ baza podataka (Ne mora biti prazna, 1024 radi na sistemu koji se bazira na prefiksima)
3. Vaše MySQL korisničko ime i lozinka

Web Analytics