WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

asp

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Poveznice: cms html php asp jsp tweak
Tweak CMS

Sustav za upravljanje sadržajem koji je prihvatio kreativnost. Ne morate više birati između odličnog dizajna i mogućnosti da s lakoćom administrirate sadržaj internet stranica. Sustav koji je intuitivan i jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nemaju znanje programskih jezika. Tweak CMS je neovisan o platformi na kojoj je smještena internet stranica. Smjestite stranicu gdje želite i odaberite Windows ili Linux (ili neki drugi operativni sustav). S Tweak sustavom za upravljanje sadržajem možete objaviti svoju internet stranicu u bilo kojem obliku: HTML, PHP, JSP, ASP itd…

Tweak CMS se svakodnevno pojednostavljuje i unapređuje konitnuiranom komunikacijom s dizajnerima i korisnicima. Ako znate surfati internetom i služiti se programom za obradu teksta (npr. MS Word) bit ćete profesionalac u Tweak CMS-u.

Zahtjevi:
Poveznice: cms html php asp
Acuity CMS

Veoma moćan sustav za upravljanje sadržajem, jednostavan i lagan za korištenje i postavljanje te povoljan što se tiče njegove cijene i onoga što dobijete.

Acuity CMS dolazi u dvije varijante: ASP i PHP. Ovakva široka pokrivenost platformi za internet stranice omogućuje Vam imate povoljan no moćan alat za upravljanje internet sadržajem bez obzira na čemu je Vaša internet stranica bazirana.

WYSIWYG editor i alati za upravljanje dokumentima su sastavni dio Acuity CMS-a i dostupni su svima da ih koriste u svojim aplikacijama.

“Čišćenje” HTML tagova pomaže da Vam sadržaj na internet stranici ostane “čist” što znači jednostavan za čitanje i dostupan svim internet preglednicima. Acuity CMS nudi posebne alate za “čišćenje” koda kreiranog u MS Wordu i ostalim vanjskim programima.

Zahtjevi:
Web Analytics