WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

besplatan

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Drupal

Drupal je besplatan paket alata koji omogućuje pojedincu ili grupi korisnika da lagano objave, održavaju i organiziraju sadržaje na svojim web stranicama. Tisuće ljudi i raznih organizacija već koriste Drupal da bi poboljšali rezultate svojih web stranica primjerice razni web portali za komunikaciju, poslovni web site-ovi, osobne web stranice, aplikacije za e-trgovinu, društveni site-ovi i sl.
Drupal je spreman za korištenje od trenutka kada završi njegov download. Ima web instalaciju vrlo laku za korištenje. Ugrađena funkcionalnost, kombinirana sa pregrštom besplatnih raspoloživih add-on modula, omogućit će Vam funkcije kao što su: CMS, blog, forumi, peer-to-peer mreže, newsletteri, galerije slika, upload i download dokumenata i još mnogo toga. Drupal je open source software kojeg su razvijali i održavaju ga tisuće korisnika i developera.

Zahtjevi:
Doodlekit

Doodlekit je besplatan online alat za izradu web stranica, a sa kojim možete napraviti osobne ili poslovne web stranice. Savršen je za bilo koga, od početnika do naprednih web developera i web dizajnera. Za razliku od ostalih alata za izradu stranica, Doodlekit je potpuno online. Nema potrebe za nikakvom instalacijom softwarea na Vašem računalu, a možete ga koristiti sa bilo kojeg računala, bilo gdje na svijetu gdje imate pristup internetu i u bilo koje vrijeme.
Doodlekit pokreće pozadinska baza podataka. Ovo znači da ćete dobiti neke dodatne funkcije koje Vam većina drugih alata neće pružiti. Pomaže Vam da postignete uspjeh sa svojim web stranicama i to uz: blog, forume, online trgovinu, korisničke forme itd.
Ovaj alat se stalno nadograđuje, što Vam pruža priliku otkriti sve više funkcija kroz dulje vrijeme korištenja.

Zahtjevi:

DoodlekitDoodlekitDoodlekit

BarracudaDrive CMS

BarracudaDrive web server uključuje besplatan CMS, izuzetno lagan za korištenje, a koji ne zahtjeva veliko prethodno znanje o programiranju. Jednostavan je za rad popout Microsoft® Word-a. Ovaj CMS ne zahtjeva prethodnu instalaciju niti konfiguraciju. Uređujte svoje web stranice sa bio kojeg mjesta: iz ureda, od kuće, plaže ili sa odmora, sa bilo koje lokacije gdje postoji internet veza. BarracudaDrive uključuje također i vrlo jednostavan blog. Možete umetati svoje fotografije, video, mape, poveznice te mnogo zanimljivih sadržaja, sve u trenu. Tu su i neki napredni alati kao što je automatski RSS feed, statistika stranica, automatske kontakt forme te management baze podataka. Njegove teme omogućuju Vam da jednim klikom promjenite izgled Vaših stranica. Samo izaberite željenu temu iz ponuđenog izbora sadržanih predložaka ili napravite Vaš vlastiti predložak (za naprednije korisnike).

Zahtjevi:
Web Analytics