WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

besplatno

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Pozadine za iphone

Backgrounds je aplikacija za iPhone i iPod Touch pomoću koje ćete lako naći nove pozadine za Vaš uređaj. Iako uvijek možete potražiti određenu sliku koja će biti pozadina, korisno je imati aplikaciju koja Vam nudi izbor slika točno formatiranih za uređaj i to na vrlo jednostavan i pristupačan način.

Aplikacijom pregledavate četiri slike odjednom i klikom na pojedinu sliku dobit ćete full screen prikaz. Slike možete pregledavati na tri načina i to popularno, novo i po kategorijama.

Kada pronađete sliku koja Vam se sviđa, odaberite je i spremite te je postavite kao Vašu novu pozadinu.

Aplikacija je besplatna.

Zahtjevi:

Pozadine za iphone

YouTube za iPhone

Sada Vam je na raspolaganju YouTube za iPhone. Odlaskom na www.m.youtube.com prikazuje Vam se lista izdvojenih video snimaka baš kao i na početnoj stranici ovog “Big brother“site-a.
Na raspolaganju su Vam tražilica, lista izdvojenih snimaka, lista najnovijih video snimaka, najgledanije i svi ostali uobičajeni sadržaji.

Pored ovog dobro će Vam doći i aplikacija Free YouTube to iPhone Converter, dobar i u potpunosti besplatan alat kojemu je zadaća preuzimanje video materijala sa popularnog YouTube video servisa i konvertiranje istog u MP4 zapis pogodan za gledanje na iPhone-u!

Zahtjevi:
Skype IM+ za iPhone

IM+ za Skype omogućava Vam razgovore i tekstualne poruke sa ostalim Skype korisnicima i pruža Vam povoljno telefoniranje na fiksne linije i mobilne mreže.
Čista SkypeOut kvaliteta bez prevelikih glasovnih kašnjenja!

Aplikacija je dizajnirana posebice za iPhone i iPodTouch sučelja.

sa IM+ za Skype moći ćete razgovarati ili chat-ati sa ostalim korisnicima pomoću njihovih računa na PC. Tekstualne poruke vrlo su povoljan način da kažete nešto umjesto da pošaljete SMS poruku.
Kada pogledate tko je online i pošaljete tekst poruku, možete provjeriti da li je Vaš kontakt spreman za poziv.

Zahtjevi:
Web Hosting

Pixlr je vrlo jednostavan i besplatan online alat za uređivanje slika, potpuno baziran na flash-u, a daje osnovne mogućnosti uređivanja poput Paint-a.
Može raditi sa 3 formata slika i to: JPG, GIF i PNG. Slike se mogu otovriti sa Vašeg računala ili kao URL. Pixlr uključuje i neke napredne sadržaje kao što su prilagodljivi kistovi i više slojeva baš kao u Photoshop-u.
Možete uređivati više slika odjednom i premještati sadržaje kroz otvorene prozore što je također mogućnost koju pruža Photoshop.
Najbolji dio jest taj da za razliku od Photosop Express-a, nije potrebna registracija, a uređivanje slika može biti vrlo brzo.

Zahtjevi:

Probajte Pixlr

ScreenToaster

ScreenToaster je besplatan i nadasve jednostavan online alat za snimanje događanja na monitoru računala.
Registirajte se i koristite ga bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a ono što možete izraditi su snimke, tutoriali, prezentacije ...
Snimite sadržaj svog ekrana jednim klikom, bez ikakvih dodatnih downloada. ScreenToaster je kompatibilan za Windows, Mac OS X, Linux.
Podijelite svoje snimke na internetu sa ostalima, ugradite ih u blog, web stranice ili ih šaljite na e-mail.

Pogledajte demo:

Recorded with screentoaster.com
Zahtjevi:

ScreenToasterScreenToasterScreenToaster

Mp3gle

Mp3gle je jednostavno odličan web alat za skidanje mp3 glazbe. Zaista dobar izbor muzike i izvođača, a za svakog Vam se nudi download mp3 fileova te download video isječaka. Ovdje ćete pronaći također i hrvatske izvođače i pjesme.

Zahtjevi:
IzzyMenu

Uz IzzyMenu napravite CSS menu profesionalnog izgleda za Vašu stranicu lakše nego ikada prije!
Napravite menu online bez potrebe pisanja koda.
IzzyMenu je alat za izradu menija koji Vam omogućava da izgradite CSS & DHTML menu u samo nekoliko minuta. Izaberite između već ponuđenih izgleda ili izradite svoj menu, IzzyMenu odlično je rješenje za amatere, ali i za profesionalce.
Svoj menu izradite besplatno, vrlo laganao, napravite padajući DHTML podmenu, skinite kod i samo ga ugradite na svoje stranice.

Zahtjevi:

 

Graphic Leftovers

Graphic Leftovers je mjesto gdje profesionalni dizajneri i ilustratori prodaju ili poklanjaju svoje neiskorištene i neprodane radove online.
Možete pregledati stalno rastuću bazu dizajna i ilustracija koje su postavili sami članovi. Pronađite nešto zanimljivo što možete iskoristiti za sebe, podijeliti ili čak prodati svoje “ostatke” drugima.
Prikupite svoje radove i počnite prodavati odmah!

Zahtjevi:
Edicy

Edicy je dizajniran kako bi pružio poduzetnicima i ljudima uopće izravnu uslugu koju mogu koristiti za izradu profesionalno dizajniranih web stranica brzo i bez posebnog tehničkog znanja.
Edicy je toliko lagan za korištenje da možete napraviti stranice za Vaš posao ili organizaciju i staviti ih na internet u samo nekoliko minuta. Svi su Vam alati raspoloživi online bez ikakvog dodatnog software-a, samo odaberite jedan od dizajna koji Vam se nude, unesite Vaš tekst i slike i objavite ih na Vašoj jedinstvenoj web adresi.

Zahtjevi:

Edicy

Icebrrg

Što radi Icebrrg? Icebrrg radi forme. Kakve forme? Otprilike bilo kakvu formu koju možete zamisliti…

Primjeri: Kontakt forme, Registracijske forme, Ankete, Forme za prijavu, Inventure ...

Sve što trebate je Vaš web preglednik i nije Vam potrebno nikakvo tehničko ili dizajnersko iskustvo niti poznavanje programiranja.

 

Zahtjevi:
SocialGO

SocialGO je web 2.0 aplikacija koja Vam omogućava da napravite i vodite društvenu mrežu punu raznih sadržaja. Vi birate tko će se pridružiti, što članovi sve mogu raditi i kako će to sve skupa izgledati.
Izradit ćete fleksibilan i zabavan društveni web site za Vas i vaše grupe koji će biti samostalan ili ga možete uključiti kao dio već postojećih web stranica.
Da li će mreža biti javna ili privatna - Vi odlučujete. Vi u svemu imate potpunu kontrolu, a članovi stvaraju sadržaj, pozivaju svoje prijatelje, šalju si poruke ... itd.
Kao administratoru, dajemo Vam odlične alate kojima ćete vrlo lako i jednostavno održavati Vašu mrežu.
Napravite svoju vlastitu društvenu mrežu besplatno i sada, bez ikakvog software-a i bez imalo napora!

Zahtjevi:

 

SocialGO

Toksta

Toksta je besplatan instant messenger koji je vrlo lako ugraditi i prilagoditi na Vašu društvenu mrežu ili forum.
Toksta omogućuje Vašim korisnicima chat uz tekstualne poruke ili preko web kamere u stvarnom vremenu.
Uredite postavke svojeg messengera i ugradite automatski generiran kod na Vaše stranice i to je sve!  Isprobajte, potpuno je besplatno.

Zahtjevi:
Jimdo

Zaista je vrlo lako napraviti vlastite stranice uz Jimdo: morate se samo registirati, slijediti link do svoje stranice, postaviti slike, video i tekst u par sekundi, promijeniti dizajn jednim klikom, dodati koliko god želite stranica i pokazati svima svoju ludu Jimdo stranicu. Jimdo je potpuno besplatan.
Ukoliko želite vlastitu domenu morate nadograditi na JimdoPro.

Zahtjevi:
Mango

Mango je besplatni online alat za učenje stranih jezika. Dizajniran je tako da obogati Vaše mogućnosti komunikacije od samog početka. Bilo da učite kako naručiti pizzu ili pitati kada utakmica počinje, mango Vas udubljuje u stvarne svakodnevne razgovore na 12 različitih jezika.

Da, Mango je besplatan!
Besplatno
naučite preko 1.100 najčešće korištenih riječi na novom jeziku, naučite gramatiku i kako sročiti riječi u pravi razgovor sa značenjem, razumljivi prijevodi kako biste zvučali prirodno kada govorite novi jezik, prvih 5 lekcija svakog tečaja će Vam dati Pro level sadržaje besplatno.

Zahtjevi:
CurdBee

Što je CurdBee?
CurdBee je Vesess-ova sigurna web bazirana aplikacija za izrađivanje računa.
Možete je koristiti za izrađivanje i slanje računa klijentima i potom primati uplate preko online aplikacija za plaćanje kao što su : PayPal ili Google Checkout, i to u valuti koju Vi odaberete.
Toliko je jednostavno da nećete vjerovati dok ne isprobate.

Kolika mu je cijena?
CurdBee besplatna je usluga, a njeni bitni sadržaji bit će uvijek dostupni svima i to bez naknade.

Koliko su sigurni moji podaci?
Vaša privatnost je najvažnija. Vaši podaci nikada se neće dijeliti ili se koristiti u neke druge svrhe bez Vašeg isključivog odobrenja.

U kojoj valuti se naplaćuju računi?
Osim što možete postaviti osnovnu valutu, također možete definirati valute za svakog klijenta posebno, što Vam olakšava da naplaćujete račune sa svakog mjesta na svijetu.

 

Zahtjevi:

CurdBeeCurdBeeCurdBee

phpMyVisites

phpMyVisites je besplatan i moćan open source (GNU/GPL) software za statistiku i mjerenje pogleda za web stranice.
phpMyVisites daje mnoštvo podataka o posjetiocima na internet stranice, za posjećene stranice, upotrebljen software ili hardware, itd…  Instalacija je potpuno automatizirana i vrlo jednostavna.
Statistike su potpune i koriste mnogo čistih grafičkih prikaza kako bi se prezentirale informacije.
Ovaj program za web analitiku preveden je na 30 jezika.

Zahtjevi:

phpMyVisites

Skype

Što je Skype?

Skype je mali komadić softwarea koji vam omogućava da besplatno telefonirate sa bilo kim tko ima instaliran Skype, bilo gdje na svijetu. Čak iako su besplatni, pozivi imaju odličnu kvalitetu.
Ako vi i vaši prijatelji, rodbina ili poslovni partneri koristite web kamere, također možete uspostaviti besplatne video pozive. Možete pozvati fiksne linije i mobilne telefone po vrlo povoljnim tarifama (bez ikakvog podešavanja ili pretplate).

Skype je besplatan i jednostavan za korištenje

Upravo kao i programe za kratke poruke, možete koristiti Skype za chat i to ne samo sa jednom osobom nego sa do 100 osoba u grupnom chat-u. Chat u grupi možete označiti i koristiti kasnije, što je korisno za duge chat-ove sa prijateljima ili poslovnim partnerima.

Zahtjevi:

Skype

Twitter

Twitter je usluga za prijatelje, obitelj i suradnike ili kolege, kako bi komunicirali i ostali povezani preko brze i učestale izmjene odgovora na jednostavno pitanje: ”Što radite?”
Možda ste vrlo zaposleni, nemate baš mnogo toga za reći ili ste jednostavno lijeni; nije problem. Ova besplatna usluga radi na način da Vam omogućava da objavite grupne tekstualne poruke na mobitele Vaših prijatelja, sa svojeg mobilnog telefona ili preko brzih online poruka na twitter.com.
Svi Vaši zapisi se spremaju i prikazuju na Vašoj profil stranici, što uključuje i linkove prema stranicama Vaših prijatelja, malu sličicu po Vašem izboru, i kratku povijest. Možete čak slati sve nove tekstove i novosti direktno na svoju MySpace stranicu.
Važno je samo da su poruke kratke, limit je 140 znakova, a tema je uvijek - “Što radite?”.

Zahtjevi:
Furl

Furl je besplatna stranica gdje možete spremiti važne stvari koje nađete na webu i omogućava Vam da ih kasnije lako pronađete. Furl arhivira svoju kopiju svake stranice koju spremite. Kada je želite ponovno pozvati morate unijeti njen naziv i Furl će je pozvati iz arhive.
Svaki član ima na raspolaganju osobnu arhivu od 5 gigabajta, znači dovoljno veliku da pospremi desetke tisuća stvari za pretraživanje. Također Furl Vam preporučuje nove stranice koje bi Vas možda mogle zanimati, vođen stranicama koje ste već pospremili.
Furl
nudi najbolje načine da podijelite sa drugima sadržaj koji ste pronašli na webu. Možete slati dnevne newsletter-e sa linkovima svojim prijateljima ili kolegama, koristiti Furl da generirate RSS feed za Vaše linkove, ili ih brzo i lako ugraditi u postojeću web stranicu.

Zahtjevi:

FurlFurlFurl

DeviantArt

DeviantArt međunarodna je online zajednica umjetnika i mjesto gdje svaki od njih može izložiti svoj rad i raspravljati o njemu. Stranica trenutno ima 8.000.000 članova i prima oko 80.000 novih djela u danu!
DeviantArt sadrži mnogo oblika kretivnog izražavanja, organiziranih po kategorijama.
Izloženi radovi razvrstani su u kategorije kao što su:

fotografija, digitalna umjetnost, tradicionalna umjetnost, tatoo umjetnost, literatura, flash, web dizajn, filmovi, skinovi za aplikacije,
... i još monogo drugih zanimljivih kategorija.

Ako se učlanite u DeviantArt zajednicu, možete također komunicirati i družiti se sa ostalim članovima te dijeliti sa njima mišljenja i ideje.

Zahtjevi:

DeviantArtDeviantArtDeviantArt

Mygazines.com

Mygazines.com mjesto je gdje možete pregledavati, dijeliti, arhivirati i uređivati neograničen broj članaka iz časopisa koje ste uplodali Vi i cijela zajednica stranice.
Ovdje možete pročitatki članak o Vašim interesima, bilo privatnim ili poslovnim i to u vrlo zanimljivom i zabavnom interaktivnom formatu.
Mygazines.com nije namijenjen samo za časopise, možete uplodati kataloge, brošure ili bilo što slično. Možete također pridružiti i prijatelje i sa njima dijeliti članke i interese. Ako želite, dobit ćete obavijest kada bude stavljen neki novi sadržaj iz područja Vaših interesa.
Najbolje od svega je to da je sve potpuno besplatno.

Zahtjevi:

National GeographicCosmopolitanRobb Report

BlinkWeb

Da bi se omogućilo ljudima sa prosječnim znanjem o izradi web stranica da naprave web stranice na koje će biti ponosni, stvoren je BlikWeb.
Ne samo da je vrlo jednostavan i besplatan, nego svatko može sa njim iznimno lagano napraviti profesionalan i lijep web site koji će svima željeti pokazati.
Nema potrebe za kupovanjem bilo kakvog skupog software-a, možete raditi sa bilo kojeg mjesta na svijetu te napraviti neograničen broj web stranica.

BlinkWeb Vam u svom sadržaju nudi:

• “Drag and Drop” sučelje
• Veliki izbor predložaka
• Dodavanje video snimaka na web stranicu
• i još mnogo toga…

Zahtjevi:

BlinkWebBlinkWebBlinkWeb

WordPress.com

WordPress.com Potrebno je par sekundi, a besplatno je

Možete započeti blog u kraćem vremenu nego što Vam je potrebno da pročitate ovu rečenicu. Sve što Vam je potrebno je e-mail adresa. Dobit ćete svoju WordPress.com adresu (npr. ja.wordpress.com), velik izbor odličnih besplatnih i prilagodljivih dizajna za Vaš blog (teme), 3 gigabajta prostora za dokumente (što je otprilike 2.500 slika!) i ostale mnogobrojne sadržaje koje nudi WordPress.com. Vaš blog može biti javan, za cijeli svijet ili osoban, samo za Vaše prijatelje. Blog je potpuno besplatan, dok su premium sadržaji Vaš izbor.

WordPress.com Gomila odličinih tema

Izgled bloga možete izmijeniti uz pomoć preko 60 atraktivnih tema: od onih poslovnih pa do zabavnih i ludih tema, i to odmah samo jednim klikom. Svaka Vam tema dopušta da prilagodite Vaš sidebar koristeći widgete, a nekoliko tema Vam dozvoljava da uplodate svoju sliku ili fotografiju za zaglavlje. Teme se dodaju redovito po zahtjevima korisnika. Ako znate i želite možete prilagođavati i Vaš CSS kod.

WordPress.com Ugrađen sustav za statistiku

Jedan od najpopularnijih sadržaja jest sustav za statistiku. Dizajniran je kako bi Vam pokazao na minutu ažurne statistike o tom koliko je ljudi posjetilo Vaš blog, odakle su oni, koji su postovi najpopularniji, i koji pretraživači šalju ljude na Vaš blog.

WordPress.com Više od bloga

WordPress.com nudi sadržaj zvan “Pages” (Stranice), koji Vam omogućava da lagano napravite svoje web stranice. Primjerice, možete dodati “O meni” stranicu sa svojom biografijom i link na tu stranicu će automatski biti dodan u Vaš sidebar. Možete čak napraviti i cijeli web site koristeći Word.Press.com, sa personaliziranom početnom stranicom i Vašim blogom kao jednom od podstranica.

Zahtjevi:

WordPress.comWordPress.comWordPress.com

Lefora

Lefora Vam omogućuje da vrlo lagano započnete forum

Sa samo nekoliko klikova započet ćete novi razgovor uz besplatni hosting  koji Vam pruža moderaciju zajednice i anti-spam podršku. Za promociju koristite e-mail, RSS, Newsletter ili tražilice. Pružite svojim članovima bolji doživljaj foruma, neka dodaju svoj video, fotografije, “izrezane” rasprave, praćenje nepročitanog sadržaja ili rich text editore.
Uvjerite se prije nego što započnete, pogledajte primjer foruma!

 

Zahtjevi:
Google Calendar

Organizirajte svoj raspored i dijelite događaje s prijateljima

Ne bi li bilo divno da možete pratiti sve događaje u svom životu, usklađivati svoj raspored sa prijateljima i obitelji i pronaći neke nove stvari koje možete učiniti svaki dan -  i to sve s jednim online kalendarom? I mislili smo da će Vas zanimati. Dakle sve to možete sa Google kalendarom!

Gledajte “veliku sliku”

Sa google kalendarom možete vidjeti rasporede svojih prijatelja i članova obitelji odmah pored svog; brzo dodati događaje spomenute u Gmail razgovorima i sačuvane u ostalim aplikacijama za kalendar; ili jednostavno dodati druge zanimljive događaje koje pronađete na internetu.

Dijelite događaje i kalendare

Vi odlučujete tko može vidjeti Vaš kalendar i koji se njegovi dijelovi mogu pogledati. Planirate događaj? Možete napraviti pozivnice, poslati podsjetnike te pratiti tko će doći, a tko ne. Poduzeća i organizacije mogu isto tako promovirati svoje događaje.
Google calendar
Pratite svoj dnevni raspored

Lako zaboravljate? Gubite papiriće po kojima zapisujete svoje obaveze? Tjedan dana prekasno sjetite se maminog rođendana? red face  U današnjem prebrzom tempu života, svima nam je potreban jedan besplatni “pomoćnik” koji će pamtiti umjesto nas. Neka to bude Google kalendar! Postavljanjem automatskih podsjetnika na svoje događaje, možete primati obavijesti putem e-maila, mobilnog telefona (moguće se postaviti i za hrvatske mreže!) ili pop-up prozorčića na Vašem računalu.

Zahtjevi:

Google calendarGoogle calendarGoogle calendar

b2evolution

b2evolution moćan je alat za blog koji možete instalirati na Vaš web site. Uključuje sve sastavnice tradiconalnog bloga i proširuje ih sa naprednim sadržajima i dodaje rad sa datotekama i fotografijama, napredne “skinove”, podršku za više blogova te detaljne korisničke postavke dopuštenja.
Besplatan je, open-source (GPL) te radi na svakom web serveru koji sadrži PHP+MySQL, a dostupan je na mnogo stranih jezika.

Zahtjevi:

PHP+MySQL

eyeOS

eyeOS je desktop sustav baziran na webu. Sa eyeOS-om možete pristupiti svojim podacima ili aplikacijama bilo kada sa bilo kojeg mjesta. Virtualni ured u Vašim rukama, bez potrebe da bilo što instalirate na svom računalu. Sve “živi” u pretraživaču, za Vas i Vaše radne kolege. eyeOS je besplatan “open source” software. Postavite besplatno račun na našim serverima, a ako želite instalirajte ga na svoj server. Olakšajte si život pomoću virtualnog word procesora, kalendara, file managera, messengera, pretraživača i ostalih aplikacija.

Zahtjevi:

eyeOSeyeOSeyeOS

openWYSIWYG

Potpuno besplatan WYSIWYG editor za sve preglednike koji sadrži rich-text editiranje koje će Vam biti potrebno da biste poboljšali Vaš CMS. Postavljanje openWYSIWYG-a je vrlo jednostavno, u trenutku možete svaki textarea pretvoriti u moćan WYSIWYG editor u samo par redaka jednostavnog koda. OpenWYSIWYG daje Vam potpunu kontrolu nad formatiranjem teksta.

Što čini openWYSIWYG tako posebnim?
• Moćno sučelje za editiranje
• Poboljšano kreiranje tablica
• Kompatibilan sa svim preglednicima
• U cijelosti kodiran u JavaScript-u
• Padajući izbornici sa pregledom formatiranja
• Open source licencija
• Uglađeno korisničko sučelje

 

Zahtjevi:

openWYSIWYG

Mygetgo

Mygetgo potpuno je prilagodljiva home ili početna stranica gdje VI odlučujete o sadržaju i izgledu. Možete dodati Vaše omljene web linkove i podesiti izgled stranice što će Vam pomoći da ostvarite najbolji početak na internetu.
Sve što morate učiniti jest registrirati se, izabrati izgled koji najbolje odgovara Vašem karakteru i spremni ste dodati Vaše omiljene linkove i sadržaje. Ako Vam bilo što na Vašoj stranici postane dosadno možete to promijeniti jednim klikom - naposlijetku to je Vaš Mygetgo - Vi birate!

Primjeri nekih Mygetgo stranica:

Daz - (Mygetgo-ov vlasnik) javna Mygetgo stranica
Micheleloves - Ružičasta Mygetgo stranica
Funkychicken - Cappuccino smeđa home stranica

Mygetgo je beta projekt i potpuno je besplatan.

Zahtjevi:

All you have to do is sign-up, choose a look that suits your personality then your ready to add your fav links and content. If you use a search engine like Google then add one of these - there are many to choose from. If you get bored with anything within your page then at the click of a button - you can change you mind - after all it’s your Mygetgo - you choose!

MygetgoMygetgoMygetgo

CushyCMS

CushyCMS zaista je jednostavan Content Management Systems (CMS) koji je ujedno i besplatan.
Izgrađen je iz temelja samo sa jednim ciljem - lakoća korištenja za dizajnere kao i za one koji će uređivati site. Toliko je jednostavan da web dizajneru treba manje od 3 minute da započne. Nije potreban PHP niti ASP kako biste radili sa ovim CMS-om. Ako znate dodati CSS stilove HTML tagovima možete koristiti CushyCMS. Nikakava instalacija niti održavanje nisu potrebni.
Ovo jest i uvijek će biti besplata n CMS. Možete ga uoptrebljavati profesionalno, možete čak naučiti klijente da ga koriste. Nije potrebna nikakva obuka, jednostavno je!
Jedino ukoliko razvijete svoje CMS rješenje, sa svojom vlastitom markom, morate platiti za pro plan.

Zahtjevi:
Webon beta

Pametno i besplatno objavljivanje web stranica!

- Napravite web site kakav ste željeli - sada, odmah ga izgradite objavite i dijelite
- Kreirajte interaktivne, moderne stranice bez oglasa
- Sve ovo isprobajte ODMAH SADA bez registracije!

Zahtjevi:

webon basic kitwebon personal kitwebon wedding kit

Web Analytics