WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

beta

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Mygetgo

Mygetgo potpuno je prilagodljiva home ili početna stranica gdje VI odlučujete o sadržaju i izgledu. Možete dodati Vaše omljene web linkove i podesiti izgled stranice što će Vam pomoći da ostvarite najbolji početak na internetu.
Sve što morate učiniti jest registrirati se, izabrati izgled koji najbolje odgovara Vašem karakteru i spremni ste dodati Vaše omiljene linkove i sadržaje. Ako Vam bilo što na Vašoj stranici postane dosadno možete to promijeniti jednim klikom - naposlijetku to je Vaš Mygetgo - Vi birate!

Primjeri nekih Mygetgo stranica:

Daz - (Mygetgo-ov vlasnik) javna Mygetgo stranica
Micheleloves - Ružičasta Mygetgo stranica
Funkychicken - Cappuccino smeđa home stranica

Mygetgo je beta projekt i potpuno je besplatan.

Zahtjevi:

All you have to do is sign-up, choose a look that suits your personality then your ready to add your fav links and content. If you use a search engine like Google then add one of these - there are many to choose from. If you get bored with anything within your page then at the click of a button - you can change you mind - after all it’s your Mygetgo - you choose!

MygetgoMygetgoMygetgo

Poveznice: blog cms beta viviti
Viviti beta

“Viviti je smiješno lagan za korištenje, za početnike i profesionalce podjednako.
Objavljivat ćete internet stranice u minuti.”
Shawn Adrian - Web Designer

Iz velikog izbora predložaka zasigurno ćete pronaći savršen izgled za Vaš blog ili poslovnu stranicu. Dodajte neograničen broj slika, video isječaka, widgeta i sve što možete zamisliti. Jednostavno spremite promjene i vaša će stranica biti živa kako bi je je svi mogu vidjeti. Prejednostavno je!
Viviti je trenutno u beta razvoju i ograničen je na određen broj korisnika koji ga testiraju, ali na e-mail adresu će Vam poslati Vaš beta ključ sa kojim ćete se prijaviti, a potpuno je besplatan za korištenje.

Zahtjevi:

viviti learnviviti contentviviti publish

Web Analytics