WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

bookmarks

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Photoshop Lady

Photoshop Lady nastoji sakupiti najbolje i ujedno besplatne tutoriale sa interneta. Svi ovi visoko kvalitetni tutoriali kategorizirani su u više skupina i to:

3D efekti
Apstraktni efekti
• Efekti sa crtanjem
Foto efekti
• Efekti sa tekstom
Teksture i uzorci
• Dizajn korisničkog sučelja


Za svaki Photoshop tutorial možete vidjeti ocjene i broj pogleda. Vaše omiljene tutoriale možete spremiti u favorite jednostavnim klikom na “Add to Favorite” kako bi ih mogli pogledati u svako vrijeme; a isto tako ih možete i izbrisati ako Vam više ne trebaju.
Photoshop Lady osvježava se dnevno. Ako se pretplatite na njihov RSS feed, svaki dan ćete primati nove kvalitetne Photoshop tutoriale. Ovdje ste dobrodošli da objavite svoje tutoriale.
Novi sadržaji i funkcije na Photoshop Lady dolaze svaki dan!

 

Zahtjevi:

Photoshop LadyPhotoshop LadyPhotoshop LadyPhotoshop Lady

Del.icio.us

Organizirajte sve svoje bookmarke na jednom mjestu uz Del.icio.us. Možete sačuvati svoje omiljene lnikove i podijeliti ih sa svima koji imaju društvene bookmarke, napraviti tagove za spremljene stranice, pogledati koje su stranice spremili Vaši prijatelji ili poslovni suradnici, a svoje bookmarke organizirajte pomoću napravljenih tagova. Registracija je jednostavna i besplatna: jednostavno napravite korisničko ime i postavite lozinku. Možete pretražiti bookmarke i mrežu ljudi koji imaju interese slične Vašima te čitati o novim temama. Ne morate biti prijavljeni da bi pregledavali Del.icio.us u potrazi za podacima za svoja istraživanja ili članke, primjerice traženje linkova za hotele ukoliko idete na odmor kao i za spremanje raznih stranica ili korisnika koje pronađete na Del.icio.us.

Zahtjevi:
Web Analytics