WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

calendar

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Google Calendar

Organizirajte svoj raspored i dijelite događaje s prijateljima

Ne bi li bilo divno da možete pratiti sve događaje u svom životu, usklađivati svoj raspored sa prijateljima i obitelji i pronaći neke nove stvari koje možete učiniti svaki dan -  i to sve s jednim online kalendarom? I mislili smo da će Vas zanimati. Dakle sve to možete sa Google kalendarom!

Gledajte “veliku sliku”

Sa google kalendarom možete vidjeti rasporede svojih prijatelja i članova obitelji odmah pored svog; brzo dodati događaje spomenute u Gmail razgovorima i sačuvane u ostalim aplikacijama za kalendar; ili jednostavno dodati druge zanimljive događaje koje pronađete na internetu.

Dijelite događaje i kalendare

Vi odlučujete tko može vidjeti Vaš kalendar i koji se njegovi dijelovi mogu pogledati. Planirate događaj? Možete napraviti pozivnice, poslati podsjetnike te pratiti tko će doći, a tko ne. Poduzeća i organizacije mogu isto tako promovirati svoje događaje.
Google calendar
Pratite svoj dnevni raspored

Lako zaboravljate? Gubite papiriće po kojima zapisujete svoje obaveze? Tjedan dana prekasno sjetite se maminog rođendana? red face  U današnjem prebrzom tempu života, svima nam je potreban jedan besplatni “pomoćnik” koji će pamtiti umjesto nas. Neka to bude Google kalendar! Postavljanjem automatskih podsjetnika na svoje događaje, možete primati obavijesti putem e-maila, mobilnog telefona (moguće se postaviti i za hrvatske mreže!) ili pop-up prozorčića na Vašem računalu.

Zahtjevi:

Google calendarGoogle calendarGoogle calendar

Web Analytics