WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

community

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

IPB (Invision Power Board)

IPB (Invision Power Board) - jedan je od vodećih svjetskih dobavljača rješenja za zajednice. Neke od najvećih svjetskih kompanija izabrale su IPS software za svoje online zajednice.


Zašto imati zajednicu?
Online zajednice vitalni su komunikacijski alat za svaki posao koji želi dati sve od sebe na online području. Neke od koristi koje online zajednica može donijeti Vašem poslu su: zadržavanje klijenata i odanost marki proizvoda, smanjenje troškova, mogućnosti istraživanja tržišta, učinkovita interna komunikacija u poduzeću…
IPB community suite omogućava osoblju da koristi forume kako bi komunicirali i surađivali, dijelili dokumente ili datoteke, spremili važne datume u kalendar.

IPB community suite sastoji se od:
IP.Board Learn more
Nagrađen sistem poruka, savršen za online zajednice bilo koje veličine
IP.Gallery
Svestrana galerija slika za IP.Board koja omogućava članovima zejednice da se pohvale svojim fotografijama
IP.Blog
Dajte svojim članovima foruma njihov vlastiti blog pomoću izvanrdnog blog “plugina” za IP.Board

Možete se registrirati za kompletnu demonstraciju IP.Board-a 2.3 potpuno besplatno te na Vaš e-mail primate aktivaciju za demo instalaciju koja traje 8 sati.

 

Zahtjevi:

PHP 4.3+ or PHP 5.0+ , MySQL 4.0+ or MySQL 5.0+

 

vBulletin

vBulletin prilično brzo formira zajednicu u kojoj će posjetitelji komunicirati, sudjelovati u raspravama, postavljati pitanja, davati odgovore i izražavati svoja mišljenja.
vBulletin je profesionalno i cjenovno prihvatljivo rješenje za forum, a savršen je izbor za bilo koju veličinu zajednice. Vaša stranica postaje čvorište za informacije i raprave, ohrabrujući posjetitelje da se opet vraćaju. Također, vrlo je učinkovit način poboljšanja Vaše usluge klijentima ili korisnicima vašeg web site-a.
vBulletin stalno se drži na čelu internetskih noviteta, a neprestano pazeći na sigurnost i izvedbu.
Također u ponudi: vBulletin Blog - potpuno opremljen dodatak koji omogućuje članovima zajednice da stvore svoj osobni online Blog unutar vBulletin-a!

Zahtjevi:

PHP 4.3.3 i MySQL 4.0.16 ili noviji

vbulletin forumvbulletin displayvbulletin showthread

Poveznice: forum community
Simple Machines Forum

Simple Machines Forum - skraćeno SMF - je besplatan profesionalni programski paket koji Vam omogućuje da sami postavite svoju internet zajednicu tj. forum u nekoliko minuta.

Njegov moćni sistem predložaka daje Vam potpunu kontrolu nad forumom i sa našom jedinstvenom SSI - Server Side Includes - funkcijom možete omogućiti da stranica i forum interaktiraju međusobno.

SMF je napisan u popularnom jeziku za programiranje - PHP i koristi MySQL bazu. Dizajniran je da Vam omogući sve funkcije koje trebate od foruma uz minimalan utjecaj na serverske resurse. SMF je iduća generacija programa za forum i što je najbolje kod njega - bio je i uvijek će ostati - besplatan.

Zahtjevi:

PHP, MySQL, Apache

Avare Mu Babylon Oxidize Spring break
Web Analytics