WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

content management system

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Web Hosting

Najlakši CMS ikad napravljen
Point-and-click” editiranje na Vašim web stranicama. “Drag-and-drop” postavljanje slika i sadržaja na svoje mjesto. Nisu Vam potrebne nikakve posebne tehničke vještine.

Početna cijena jest BESPLATNO
Zašto ne biste uredili svoj vlastiti web site ili omogućili svojim klijentima da sami rade promjene na svojim stranicama i to sve besplatno. Počnite unositi promjene odmah bez instalacija, bez kompliciranih konfiguracija.

Automatski backup
TypeRoom Lite radi backup svakog dokumenta koji editirate, a svaki Vaš prethodni dokument uvijek Vam je dostupan preko FTP-a.

Podrška za Dreamweaver predloške
Ako je vaš site programiran na Dreamweaver predlošcima to ne prestavlja problem jer će bez problema raditi sa TypeRoom Lite.

 

Zahtjevi:
Radiant CMS

Radiant CMS je open source CMS (content management system) dizajniran za male timove.

Radiant CMS sadrži:

• Elegantno korisničko sučelje
• Fleksibilni predlošci, dijelovi stranica i korisnički jezik za tagove
• Prvoklasni extension/plugin sustav
• Jednostavna korisnička dopuštenja i management

Zahtjevi:
ClickCMS

Zamislite da možete osvježiti i promijeniti sadržaj Vaše web stranice onda kada Vi to želite i bez potrebe da čekate da Vaš web developer to učini za Vas.
Uz ClickCMS upravo to možete i učiniti uz pomoć potpuno promijenjivog sadržaja, slika ili dokumenata. Ovo je lagan način, bez imalo gnjavaže, da održavate Vaš web site. Na raspolaganju su Vam također i razni predlošci.
Kompletan WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor omogućava Vam da vrlo brzo uredite, osvježite ili izbrišete stranice, uplodate slike ili dokumente ili šaljete newsletter nadasve profesionalnog izgleda.

Zahtjevi:
Edicy

Edicy je dizajniran kako bi pružio poduzetnicima i ljudima uopće izravnu uslugu koju mogu koristiti za izradu profesionalno dizajniranih web stranica brzo i bez posebnog tehničkog znanja.
Edicy je toliko lagan za korištenje da možete napraviti stranice za Vaš posao ili organizaciju i staviti ih na internet u samo nekoliko minuta. Svi su Vam alati raspoloživi online bez ikakvog dodatnog software-a, samo odaberite jedan od dizajna koji Vam se nude, unesite Vaš tekst i slike i objavite ih na Vašoj jedinstvenoj web adresi.

Zahtjevi:

Edicy

Pixie

Pixie je besplatna, open source web aplikacija koja će Vam pomoći da izradite svoj vlastiti web site. Mnogi takav tip software-a žele zvati CMS (content management system), u Pixie-u ga više vole zvati “Mali, jednostavan program za izradu stranica”.

Sadržaj
Pixie nije zamišljen kao dopuna bilo kojoj drugoj aplikaciji za izradu web stranica. Najvažniji cilj je da Pixie bude tako jednostavan da ga čak i Vaša baka može koristiti! grin  Ali to što je jednostavan ne spriječava ga da ima mnogo moćnih i korisnih sadržaja kao što su:

Instalacija
Većina alata za izradu web site-ova će svakom dati istu instalaciju. Pixie tu uzima novi pristup i dopušta svakome da izabere vrstu stranica koje će izrađivati pa tako prilagođava i instalaciju kakva će Vam biti potrebna.

Web standardi
Pixie koristi najnovije web standarde pa tako kakav god site da izrađujete, on će biti dostupan svim korisnicima i optimiziran za tražilice.

Dizajn

Sam Pixie je dizajniran da bude jednostavan. Njegovo sučelje je rafinirano kroz velik broj verzija kako bi postao user frinedly (što bliži korisniku). Obožavat ćete činjenicu kako je sve što trebate znati CSS da biste prilagodili svoj site. Ako Vam i to zvuči prekomplicirano, možete odabrati između rastućeg broja besplatnih predložaka.

 

 

Zahtjevi:
Drupal

Drupal je besplatan paket alata koji omogućuje pojedincu ili grupi korisnika da lagano objave, održavaju i organiziraju sadržaje na svojim web stranicama. Tisuće ljudi i raznih organizacija već koriste Drupal da bi poboljšali rezultate svojih web stranica primjerice razni web portali za komunikaciju, poslovni web site-ovi, osobne web stranice, aplikacije za e-trgovinu, društveni site-ovi i sl.
Drupal je spreman za korištenje od trenutka kada završi njegov download. Ima web instalaciju vrlo laku za korištenje. Ugrađena funkcionalnost, kombinirana sa pregrštom besplatnih raspoloživih add-on modula, omogućit će Vam funkcije kao što su: CMS, blog, forumi, peer-to-peer mreže, newsletteri, galerije slika, upload i download dokumenata i još mnogo toga. Drupal je open source software kojeg su razvijali i održavaju ga tisuće korisnika i developera.

Zahtjevi:
Weebly

• Dodavanje sadržaja

Elementi sadržaja kao što su video, slike, karte ili tekst dodajete na Vašu stranicu na način da ih jednostavno “povučete” iz Weebly menija na stranicu (”dragg and drop” funkcija). Postoji velik izbor zanimljivih elemenata, a novi se dodaju stalno. Ako postoji neki element koji biste željeli, a nije ponuđen, predložite ga i napravit će se u što kraćem roku.

• Izbor dizajna

Odluka o izgledu Vaše stranice ne može biti jednostavnija. Kliknite na “Design” i vidjet ćete umanjene sličice raspoloživih dizajna. Pređite mišem preko sličice da vidite novi izgled ili kliknite sličicu da biste odabrali željeni dizajn za Vaš web site.

• Uređivanje sadržaja

Jednom kada su elementi sadržaja dodani na Vašu stranicu, možete prilagođavati bilo što samo duplim klikom. Kliknite na sliku da biste uplodali novu, na tekst da ga promijenite ili na kartu da biste postavili adresu… Elemente možete posložiti na drugi način tako da ih samo “povlačite” s jednog mjesta na drugo.

• Održavanje stranica

Dodavanje i reorganizacija web site-a je dovršena na “Pages” tabu. Kada dodajete nove stranice web site-u one su automatski dodane u navigacijski meni, a mijenjate im poziciju također samo “povlačenjem” na mjesto gdje ih želite.

Zahtjevi:

WeeblyWeeblyWeeblyWeebly

BlinkWeb

Da bi se omogućilo ljudima sa prosječnim znanjem o izradi web stranica da naprave web stranice na koje će biti ponosni, stvoren je BlikWeb.
Ne samo da je vrlo jednostavan i besplatan, nego svatko može sa njim iznimno lagano napraviti profesionalan i lijep web site koji će svima željeti pokazati.
Nema potrebe za kupovanjem bilo kakvog skupog software-a, možete raditi sa bilo kojeg mjesta na svijetu te napraviti neograničen broj web stranica.

BlinkWeb Vam u svom sadržaju nudi:

• “Drag and Drop” sučelje
• Veliki izbor predložaka
• Dodavanje video snimaka na web stranicu
• i još mnogo toga…

Zahtjevi:

BlinkWebBlinkWebBlinkWeb

Doodlekit

Doodlekit je besplatan online alat za izradu web stranica, a sa kojim možete napraviti osobne ili poslovne web stranice. Savršen je za bilo koga, od početnika do naprednih web developera i web dizajnera. Za razliku od ostalih alata za izradu stranica, Doodlekit je potpuno online. Nema potrebe za nikakvom instalacijom softwarea na Vašem računalu, a možete ga koristiti sa bilo kojeg računala, bilo gdje na svijetu gdje imate pristup internetu i u bilo koje vrijeme.
Doodlekit pokreće pozadinska baza podataka. Ovo znači da ćete dobiti neke dodatne funkcije koje Vam većina drugih alata neće pružiti. Pomaže Vam da postignete uspjeh sa svojim web stranicama i to uz: blog, forume, online trgovinu, korisničke forme itd.
Ovaj alat se stalno nadograđuje, što Vam pruža priliku otkriti sve više funkcija kroz dulje vrijeme korištenja.

Zahtjevi:

DoodlekitDoodlekitDoodlekit

Inserit

Inserit je CMS za web dizajn, ali bez koda. Sada možete napraviti dinamične web stranice bez potrebe programiranja jednog retka uz potpunu slobodu stvaranja svojih vlastitih dizajna.

Inserit Dizajnirajte svoju stranicu

- Trebat ćete samo nešto malo vještine u CSS-u i HTML-u
- Napravite ludi izgled bez ustručavanja
- Nema potrebe za instalacijom bilo kakvih aplikacija na vaše računalo
- PHP i ASP.NET kompatibilan

Inserit Izrežite i zalijepite na svoju stranicu

- Sve što trebate napraviti je umetnuti tagove na Vaše HTML stranice
- Ako koristite Dreamweaver, bit će potrebno samo ispuniti jednostavan obrazac
- Ako koristite bilo koji drugi web editor radi se samo “izreži” i “zalijepi
- Kada ih jednom ugradite, možete prilagoditi bilo koji od tih tagova dodavajući stilove i slike

Inserit Uređujte sadržaj
- Pristupite sadržaju kako bi ga uređivali pomoću Content Manager-a
- Možete prilagoditi adresu Content Managera kako biste uključili ime Vašeg klijenta
- Uređujte bilo koju vrstu sadržaja: tekst, slike, datoteke….
- Iskoristite paletu modula koji Vam pomažu da postavite najzahtjevnije funkcije: vijesti, događaje, galerije slika itd.

 

Zahtjevi:

InseritInseritInserit

Beezilla

Beezilla je content management solution (CMS) koji Vam omogućuje da napravite web stranice u samo nekoliko minuta bez potrebe da razumijete složenost njihove izrade. Beezilla je potpuno rješenje i donosi sve što Vam treba da bi napravili svoj website.

Beezilla je izuzetno jednostavan za korištenje. Bilo tko može napraviti website pomoću Beezille. Njegovo WYSIWYG sučelje omogućuje jednostavno uređivanje teksta. Ovaj CMS 100% je web baziran što znači da nije potrebno kupovati nikakav dodatan hardware niti instalirati nikakav software, što Vam uvelike smanjuje troškove.

Ažuriranje web stranica jednostavno je baš kao rad u Wordu i pomaže Vam da održavate stranice svježima. Sa lakoćom održavajte svoje meta-tagove i ključne riječi, automatski napravite sitemape i robote kako bi se postigla optimizacija za tražilice.

Zahtjevi:

Apache Perl (mod_perl) Aplication server, MySQL 5.0.x, Perl 5.8+, Apache 2.0 web server

BeezillaBeezillaBeezilla

Apache Lenya

Apache Lenya je “open source” Content Management System. Temelji se na otvorenim standardima kao što su XML i XSLT. Jedna od njegovih sastavnica je Cocoon, Apache Software zaklade. Lenya podržava WYSIWYG editore. Urednici Vašeg site-a ne moraju znati XML. Ovo je moguće zahvaljujući XML i XSLT podršci te XML shemi na strani korisnika. Upravljačko sučelje dopušta naprednim korisnicima da nadgledaju CMS i obavljaju podešavanje.

Zahtjevi:

Application Server 4 ili više, Java/XML/XSLT/Javascript/JSP

Amiro.CMS

Content Management system Amiro.CMS nastao je kao rezultat međunarodnih razvojnih napora ruskih i američkih IT profesionalaca koji su radili na ovom proizvodu od 2001. g.  Amiro.CMS moderna je i univerzalna platforma koja Vam omogućava laganu implementaciju, buduće održavanje i kontinuirane nadogradnje web stranica različite složenosti i strukturnih razina.  Amiro.CMS uključuje sav raspoloživ raspon alata koji je potreban za učinkovitu i uspješnu proizvodnju poslovnih web site-ova budućnosti.

Zahtjevi:

PHP 4.3.3+  Application Server, MySQL 4.1+, PHP4 ili PHP 5 Programski jezik

Web Analytics