WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

css

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

IzzyMenu

Uz IzzyMenu napravite CSS menu profesionalnog izgleda za Vašu stranicu lakše nego ikada prije!
Napravite menu online bez potrebe pisanja koda.
IzzyMenu je alat za izradu menija koji Vam omogućava da izgradite CSS & DHTML menu u samo nekoliko minuta. Izaberite između već ponuđenih izgleda ili izradite svoj menu, IzzyMenu odlično je rješenje za amatere, ali i za profesionalce.
Svoj menu izradite besplatno, vrlo laganao, napravite padajući DHTML podmenu, skinite kod i samo ga ugradite na svoje stranice.

Zahtjevi:

 

Frontfriend

Kome je namijenjen Frontfriend?

Frontfriend idealan je za male web site-ove na kojima se dijelovi sadržaja konstantno mijenjaju. Možete ugraditi vijesti, proizvode, usluge, zaposlenike, partnere ili bilo kakav drugi objekt koji zamislite i to u vrlo kratkom vremenu.

Koje su prednosti?

Ne morate instalirat
i niti postavljati software i ne morate se zamarati programiranjem. Ne trebate više “hackati” open source aplikacije ili ovisiti o programerima. Ako poznajete dvije moćne tehnologije - XHTML i CSS, imate već dovoljno znanja da ovo sve radite sami.

Zahtjevi:

poznavanje XHTML-a and CSS-a, radi sa Firefox, Safari i Opera preglednicima, minimalna rezolucija monitora 1024x768, trenutna verzija je za web site-ove koji se nalaze na apache/php serverima. Vaš server mora imati instaliran “CURL library” (većina servera ima).

Frontfriend

CSS Type Set

CSS Type Set vrlo je jednostavan alat za testiranje izgleda fonta na webu. U predviđen prostor potrebno je zalijepiti željeni tekst, modificirati ga po želji (na raspolaganju su Vam samo “web safefontovi), a CSS Type Set će sam generirati CSS kod kakav je potreban kako bi se dobio identičan tekst na webu.

Zahtjevi:
WordPress.com

WordPress.com Potrebno je par sekundi, a besplatno je

Možete započeti blog u kraćem vremenu nego što Vam je potrebno da pročitate ovu rečenicu. Sve što Vam je potrebno je e-mail adresa. Dobit ćete svoju WordPress.com adresu (npr. ja.wordpress.com), velik izbor odličnih besplatnih i prilagodljivih dizajna za Vaš blog (teme), 3 gigabajta prostora za dokumente (što je otprilike 2.500 slika!) i ostale mnogobrojne sadržaje koje nudi WordPress.com. Vaš blog može biti javan, za cijeli svijet ili osoban, samo za Vaše prijatelje. Blog je potpuno besplatan, dok su premium sadržaji Vaš izbor.

WordPress.com Gomila odličinih tema

Izgled bloga možete izmijeniti uz pomoć preko 60 atraktivnih tema: od onih poslovnih pa do zabavnih i ludih tema, i to odmah samo jednim klikom. Svaka Vam tema dopušta da prilagodite Vaš sidebar koristeći widgete, a nekoliko tema Vam dozvoljava da uplodate svoju sliku ili fotografiju za zaglavlje. Teme se dodaju redovito po zahtjevima korisnika. Ako znate i želite možete prilagođavati i Vaš CSS kod.

WordPress.com Ugrađen sustav za statistiku

Jedan od najpopularnijih sadržaja jest sustav za statistiku. Dizajniran je kako bi Vam pokazao na minutu ažurne statistike o tom koliko je ljudi posjetilo Vaš blog, odakle su oni, koji su postovi najpopularniji, i koji pretraživači šalju ljude na Vaš blog.

WordPress.com Više od bloga

WordPress.com nudi sadržaj zvan “Pages” (Stranice), koji Vam omogućava da lagano napravite svoje web stranice. Primjerice, možete dodati “O meni” stranicu sa svojom biografijom i link na tu stranicu će automatski biti dodan u Vaš sidebar. Možete čak napraviti i cijeli web site koristeći Word.Press.com, sa personaliziranom početnom stranicom i Vašim blogom kao jednom od podstranica.

Zahtjevi:

WordPress.comWordPress.comWordPress.com

Inserit

Inserit je CMS za web dizajn, ali bez koda. Sada možete napraviti dinamične web stranice bez potrebe programiranja jednog retka uz potpunu slobodu stvaranja svojih vlastitih dizajna.

Inserit Dizajnirajte svoju stranicu

- Trebat ćete samo nešto malo vještine u CSS-u i HTML-u
- Napravite ludi izgled bez ustručavanja
- Nema potrebe za instalacijom bilo kakvih aplikacija na vaše računalo
- PHP i ASP.NET kompatibilan

Inserit Izrežite i zalijepite na svoju stranicu

- Sve što trebate napraviti je umetnuti tagove na Vaše HTML stranice
- Ako koristite Dreamweaver, bit će potrebno samo ispuniti jednostavan obrazac
- Ako koristite bilo koji drugi web editor radi se samo “izreži” i “zalijepi
- Kada ih jednom ugradite, možete prilagoditi bilo koji od tih tagova dodavajući stilove i slike

Inserit Uređujte sadržaj
- Pristupite sadržaju kako bi ga uređivali pomoću Content Manager-a
- Možete prilagoditi adresu Content Managera kako biste uključili ime Vašeg klijenta
- Uređujte bilo koju vrstu sadržaja: tekst, slike, datoteke….
- Iskoristite paletu modula koji Vam pomažu da postavite najzahtjevnije funkcije: vijesti, događaje, galerije slika itd.

 

Zahtjevi:

InseritInseritInserit

PrestaShop

Na internetu izgled jest važan. U mnogo slučajeva možete zaista prosuditi internet stranicu prema njenom izgledu!

PrestaShop rješenje za e-trgovinu izgrađeno je kako bi se iskoristila prednost naprednih 2.0 inovacija kao što su dinamični sadržaji pokretani AJAX-om i ergonomija budućnosti. PrestaShop vodi korisnike kroz Vaš katalog proizvoda inteligentno i iscrpno, pretvarajući zainteresirane posjeititelje u redovite kupce.

Trgovci cijene “Back Office” koji je vrlo lagan za korištenje, a namijenjen je za detaljno podešavanje njihovog “Front Office-a” odnosno same e-trgovine. Funkcije se ovdje dodaju redovito pa trgovci ne moraju ovisiti o nekom drugom kako bi podešavali izgled i izvedbu svoje e-trgovine.

Web developeri cijene čistu stukturu PrestaShop koda koji se vrlo lako može prilagoditi potrebama korisnika za brzim promjenama. Zahvaljujući upotrebi CSS-a i premjestivim blokovima modula, PrestaShop e-trgovina može se prilagoditi malim ili srednjim trgovinama koje često rade sa vrlo kratkim rokovima.

Predan tim PrestaShopa i njegova rastuća zajednica korisnika udružuju snage kako bi se popravili “bugovi” i dodale nove funkcije, baš kao svaki ugledan i ozbiljan proizvođač software-a.

PrestaShop Vam nudi da isprobate online demo i nakon toga preuzmete aplikaciju na Vaše računalo i to potpuno besplatno.

Pridružite se Open Source revoluciji!

Zahtjevi:

- Linux, Unix, Windows
- Web Server (Apache 1.3 +, IIS 6+)
- PHP 5.0 +
- MySQL 5.0 +

PrestaShopgPrestaShop

CushyCMS

CushyCMS zaista je jednostavan Content Management Systems (CMS) koji je ujedno i besplatan.
Izgrađen je iz temelja samo sa jednim ciljem - lakoća korištenja za dizajnere kao i za one koji će uređivati site. Toliko je jednostavan da web dizajneru treba manje od 3 minute da započne. Nije potreban PHP niti ASP kako biste radili sa ovim CMS-om. Ako znate dodati CSS stilove HTML tagovima možete koristiti CushyCMS. Nikakava instalacija niti održavanje nisu potrebni.
Ovo jest i uvijek će biti besplata n CMS. Možete ga uoptrebljavati profesionalno, možete čak naučiti klijente da ga koriste. Nije potrebna nikakva obuka, jednostavno je!
Jedino ukoliko razvijete svoje CMS rješenje, sa svojom vlastitom markom, morate platiti za pro plan.

Zahtjevi:
markup-factory

Svjež pristup web objavljivanju!

Markup Factory nova je vrsta Content Management System-a (CMS) zvana Web Publishing Platform, dizajniran da bi ljudima pomogao da koriste svoj talent i sposobnosti kako bi učinkovito izgradili i održavali svoje web stranice. Ako ste web dizajner, koristit ćete Markup Factory za izgradnju snažne web pojave za vašu tvrtku ili klijenta. Webmasteri će iskoristiti prednost jednostavnog alata postavljenog da komunicira sa posjetiteljima stranica. Početak rada sa Markup Factory-em lako se uklapa u Vaš već postojeći tijek rada:

1. Registriracija: Napravite Markup Factory račun
2. Dizajn i kodiranje: Izgradite website predložak kao što biste to inače radili
3. Upload: Postavite Vaš XHTML / CSS u Markup Factory
4. Funkcionalnost: Ojačajte funkcije i module da biste lakše dodali prilagođenu funkcionalnost vašim stranicama
5. Održavanje i ažuririranje: Koristite uslužan i moćan set alata da biste ažurirali i komunicirali sa vašim posjetiteljima

Zahtjevi:

lagano objavljivanjeprilagodljivi predlošciAdd-ons

Sava CMS

Sava je “open source” ColdFusion sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje Vašoj organizaciji da objavljuje i administrira internet sadržaj brzo i jednostavno. Sava je besplatan i fleksibilan sustav za upravljanje sadržajem, savršen izbor za Vaš sljedeći projekt.

Jednostavno i intuitivno sučelje za rad sa sadržajem, ugrađeni alati za marketing i e-mail marketing, interna kontrola korisničkih grupa i korisnika, rad sa CSS-om i RSS-om, standardni XHTML/CSS predlošci, dinamički objekti, napredni API za jednostavnu prilagodbu i korištenje ekstenzija te podrška za sve platforme, internet preglednike i servere.

Zahtjevi:
Web Analytics