WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

desktop

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

oDesktop

Što je o Desktop?

oDesktop je online desktop koji Vam pruža mogućnost da pokrenete bilo koju od web-baziranih aplikacija uključujući: oDrive, oPhoto, oMusic, oNetwork, oEmail, oNews i oGames kod svoje kuće, u uredu ili bilo gdje u svijetu kada ste u pokretu.

Zašto Vam treba oDesktop?

oDesktop Vam je potreban ako želite na vašem web hosting računu pohraniti svoje dokumente i dijeliti ih online, pregledati Vaše fotografije, slušati Vašu glazbu, umrežiti se s ljudima, provjeravati Vaš e-mail, pročitati Vaše omiljene vijesti ili igrati flash igre i to sve na svom osobnom desktopu na internetu.

Zahtjevi:

oDesktopoDesktopoDesktop

eyeOS

eyeOS je desktop sustav baziran na webu. Sa eyeOS-om možete pristupiti svojim podacima ili aplikacijama bilo kada sa bilo kojeg mjesta. Virtualni ured u Vašim rukama, bez potrebe da bilo što instalirate na svom računalu. Sve “živi” u pretraživaču, za Vas i Vaše radne kolege. eyeOS je besplatan “open source” software. Postavite besplatno račun na našim serverima, a ako želite instalirajte ga na svoj server. Olakšajte si život pomoću virtualnog word procesora, kalendara, file managera, messengera, pretraživača i ostalih aplikacija.

Zahtjevi:

eyeOSeyeOSeyeOS

Web Analytics