WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

digg

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Poveznice: web 2.0 iphone digg
Digg za iPhone

Kako je Digg.com jedno od najpopularnijih odredišta na internetu, bilo je očito kako neće dugo trebati da se napravi iPhone verzija site-a.

Digg je najprije objavio mobile friendly verziju koja je omogućavala korisnicima da samo čitaju događaje sa početne stranice i ništa drugo.

U iPhone verziji pored gledanja početne stranice, možete “Digg-ati” i čitati događaje (10 događaja s početne stranice), pročitati top 5 komentara na svaki događaj ili kliknuti link do prave stranice.

Zahtjevi:
Poveznice: web 2.0 blog digg
Digg

Ako Vam se svidi nešto što ste pročitali, možete to poslati mailom prijatelju, komentirati, staviti u svoj blog ili samo “diggati” (glasati za) i tako pomoći da priča dođe na Digg.com početnu stranicu. Što više “diggova” priča dobije to su veći izgledi da će dospijeti na početnu stranicu.
Koncept digg-a je vrlo jednostavan baš kao i web stranica. Ne nudi previša opcija, ali što se god nalazi na stranicama potpuno je funkcionalno. Posebno se ističe jednostavnost postavljanja priča na Vaš blog.
Kada jednom počnete “kopati” (eng. digg=kopati), možete postati ovisni i prije nego što mislite, pored traženja priča postat ćete vrlo aktivni i u slanju svojih priča.

Zato nemojte više čekati -  Počnite “kopati”!

Zahtjevi:

DiggDiggDigg

Web Analytics