WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

dokumenti

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

G.ho.st

G.ho.st VC usluga daje Vam Vaš osobni online desktop, dokumente i aplikacije kojima možete upravljati i koristiti ih iz bilo kojeg preglednika ili mobilnog telefona. G.ho.st VC je prvi otvoreni web operacijcki sustav (Web OS) i radi besprijekorno sa ostalim web aplikacijama.
G.ho.st VC pruža Vam zrelo računalno okruženje svakome, besplatno, raspoloživo s bilo kojeg mjesta u svijetu. Na raspolaganju Vam je 5 GB prostora, a dobivate po 1 GB za svaki poziv trećih osoba da se priključe.
Upload dokumenata, fotografija, slika ili zvučnih zapisa pomoću G.ho.st VC Upload-Download alata, Sync programa ili FTP-a. Možete čitati, pisati ili uređivati dokumente, tablice ili prezentacije koristeći ugrađeni Zoho, direktno iz vaše G.ho.st VC arhive.
Dobit ćete i svoju “yourGhostID @G.ho.ste-mail adresu, a možete primati poštu i sa ostalih adresa (koristeći “POP3”).

Zahtjevi:

G.ho.st

Scribd

Nijedan od formata kao što su PDF, Microsoft Word ili PowerPoint nisu dobri za objavljivanje dokumenata na internetu, a i dizajnirani su prije nego što je postojao internet. Kao odgovor na to Scribd je stvorio iPaper, prvi format za prikaz dokumenata na webu.
Kao što je YouTube za video formate, tako je i Scribd strandardizirao sve formate dokumenata u jedan preglednik koji možete bez ustručavanja ugraditi u svoje web stranice, a da su u isto vrijeme dokumenti zaštićeni od preuzimanja i zlouporabe.
Prepoznavši vrijednost svoje tehnologije, Scribd je lansirao svoje Scribd sučelje na internetu, koje omogućava bilo kojem web site-u da koristi njihov iPaper za prikaz svojih dokumenata.
Preko njihove opsežne zbirke sadržaja i jedinstvenog prikaza dokumenata na mnogo svjetskih jezika, u Scribdu se nadaju da će omogućiti svakom otvoren pristup dokumentima iz cijelog svijeta i njihov pregled.

Primjer knjige u iPaper pregledniku:

Read this document on Scribd: Aesop’s Fables
Zahtjevi:

ScribdScribdScribd

Web Analytics