WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

drag and drop

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Web Hosting

Najlakši CMS ikad napravljen
Point-and-click” editiranje na Vašim web stranicama. “Drag-and-drop” postavljanje slika i sadržaja na svoje mjesto. Nisu Vam potrebne nikakve posebne tehničke vještine.

Početna cijena jest BESPLATNO
Zašto ne biste uredili svoj vlastiti web site ili omogućili svojim klijentima da sami rade promjene na svojim stranicama i to sve besplatno. Počnite unositi promjene odmah bez instalacija, bez kompliciranih konfiguracija.

Automatski backup
TypeRoom Lite radi backup svakog dokumenta koji editirate, a svaki Vaš prethodni dokument uvijek Vam je dostupan preko FTP-a.

Podrška za Dreamweaver predloške
Ako je vaš site programiran na Dreamweaver predlošcima to ne prestavlja problem jer će bez problema raditi sa TypeRoom Lite.

 

Zahtjevi:
BlinkWeb

Da bi se omogućilo ljudima sa prosječnim znanjem o izradi web stranica da naprave web stranice na koje će biti ponosni, stvoren je BlikWeb.
Ne samo da je vrlo jednostavan i besplatan, nego svatko može sa njim iznimno lagano napraviti profesionalan i lijep web site koji će svima željeti pokazati.
Nema potrebe za kupovanjem bilo kakvog skupog software-a, možete raditi sa bilo kojeg mjesta na svijetu te napraviti neograničen broj web stranica.

BlinkWeb Vam u svom sadržaju nudi:

• “Drag and Drop” sučelje
• Veliki izbor predložaka
• Dodavanje video snimaka na web stranicu
• i još mnogo toga…

Zahtjevi:

BlinkWebBlinkWebBlinkWeb

Web Analytics