WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

e-mail

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Open Bee fax za iPhone

Open Bee fax za iPhone jednostavna je aplikacija koja omogućava korisnicima da primaju fax poruke kao e-mail attachment na svoj iPhone, da šalju fax poruke sa svog iPhone-a te da prate protok fax poruka, primjerice u tvrtci, pomoću istog. Potreban je openbee fax server.

Napredne funkcije također Vam omogućuju da blokirate spam faxove te da osigurate povjerljivost bilo koje fax poruke.

Zahtjevi:

 

 

EasyWriter za iPhone

EasyWriter pomoći će Vam da pišete e-mailove brže i točnije koristeći vodoravno položenu, široku tipkovnicu.
Pinch” i “zoom” funkcija će Vam omogućiti da mijenjate veličinu teksta, koju si možete prilagoditi kako Vam god odgovara. Vaša poruka se neće izgubiti zbog dolaznog poziva ili poruke jer će je EasyWriter zadržati na sigurnom.

Prednosti:

- Široka tipkovnica povećava Vašu brzinu i točnost
- Tekstovi su uvijek spremljeni bez obzira na prekide
- Maksimalan vertikalni prostor u horizontalnom modu
- Smanjuje veličinu slova funkcijom “Pinch” kako biste vidjeli više teksta
- Povećeva veličinu teksta funkcijom “Zoom” kako biste lakše vidjeli manje dijelove teksta
- Podržava međunarodne znakove kao što su: é,ß,ç,ø,ñ,ô etc.

Zahtjevi:

EasyWriter za iPhone

Apple MobileMe

MobileMe čuva sve vaše informacije na online serveru. Tako bilo gdje da se nalazite ili koji uređaj koristite, sve je za Vas uvijek sinhronizirano, a sve možete uređivati sa bilo kojeg mjesta pomoću bogatih web aplikacija na me.com.
MobileMe pohranjuje sve Vaše e-mailove, kontakte, kalendare i šalje update odmah na Vaš iPhone ili iPod touch. Nova e-mail poruka stiže na Vaš iPhone istog časa.
Promjene koje napravite u kontaktima i kalendarima na me.com osvježavaju se na Vašem uređaju i obratno u sekundi.
Tako ćete uvijek imati najsvježije podatke u svom džepu i na webu.

Zahtjevi:

Apple MobileMe

G.ho.st

G.ho.st VC usluga daje Vam Vaš osobni online desktop, dokumente i aplikacije kojima možete upravljati i koristiti ih iz bilo kojeg preglednika ili mobilnog telefona. G.ho.st VC je prvi otvoreni web operacijcki sustav (Web OS) i radi besprijekorno sa ostalim web aplikacijama.
G.ho.st VC pruža Vam zrelo računalno okruženje svakome, besplatno, raspoloživo s bilo kojeg mjesta u svijetu. Na raspolaganju Vam je 5 GB prostora, a dobivate po 1 GB za svaki poziv trećih osoba da se priključe.
Upload dokumenata, fotografija, slika ili zvučnih zapisa pomoću G.ho.st VC Upload-Download alata, Sync programa ili FTP-a. Možete čitati, pisati ili uređivati dokumente, tablice ili prezentacije koristeći ugrađeni Zoho, direktno iz vaše G.ho.st VC arhive.
Dobit ćete i svoju “yourGhostID @G.ho.ste-mail adresu, a možete primati poštu i sa ostalih adresa (koristeći “POP3”).

Zahtjevi:

G.ho.st

Gmail

Goggle pristup e-mailu
Gmail je nova vrsta webmaila, izgrađen na ideji da e-mail može biti intuitivniji, učinkovitiji i korisniji, možda čak i zabavan.

Manje spam mailova
Zadržite neželjene poruke van svog inboxa uz googleovu inovativnu tehnologiju.

Mobilni pristup
Čitajte Gmail s Vašeg mobitela usmjeravajući web browser svog mobitelja na http://gmail.com/app

Mnogo prostora
Preko 7116.954674 megabajta (i stalno raste) slobodnog prostora tako da više nikada ne morate izbrisati poruke.

Zahtjevi:
Webnode

Webnode Vam donosi nov inovativan način stvaranja i uređivanja naprednih web stranica uz pomoć samo jednog preglednika. Sistem je vrlo lagan za korištenje i potpuno je interaktivan, a stranicu uređujete brzo, u stvarnom vremenu, onako kako je vidite u pregledniku. Koristeći “Drag-and-drop” funkciju, možete dodati nove sadržaje kao što su ankete, forumi, katalozi, widgeti kao što je PayPal i puno više. Webnode vam nudi više od 40 lijepih predložaka ili možete napraviti svoje.

Webnode je potpuno besplatan. Nema trikova!

Ovo je besplatan alat koji u potpunosti održava Vaš cijeli web projekt. Bilo tko, čak i bez nekog tehničkog znanja, može napraviti i održavati napredne web prezentacije i to sa lakoćom. Nema potrebe za nikakvim instalacijama na Vašem računalu ili serveru. Sve što Vam treba dobivate kroz Vaš web preglednik.
Webnode uključuje revolucionaran i jedinstven alat za website objavljivanje (Webnode Builder), napredne web statistike (Webnode statistics) i webmail (Webnode E-mail).

Podržani preglednici: Podržani preglednici

 

Zahtjevi:

Web HostingWeb HostingWeb Hosting

AspireCMS

AspireCMS je web CMS sa podrškom na organizacijskoj razini (SaaS) izgrađen na AspireCore temeljima. Dodatni potpuno ugrađeni moduli uključuju e-trgovinu, upravljanje zadacima, vijesti i događaje, ljudske resurse, masovan e-mail marketing, optimizacijske alate za tražilice, CRM, galerije slika, tražilicu, forume za rasprave i mnogo više.

Zahtjevi:

Hosted (SaaS) Application Server, MySQL, Oracle, PHP, XML, XSLT, Apache

Ascribe

Ascribe integrira upravljanje web strancama i članovima u jedno moćno web-bazirano rješenje. Sa Ascribe-om možete: ojačati svaki rajon sa online alatima za upravljanje informacijama, dodijeljivati zadatke, štampati naljepnice, kalendare, fotografije, koristiti blogove i korisničke obrasce. Web hosting i neograničen broj e-mail “accountova” uključeni su.

Zahtjevi:

PHP 4.3.3+ Application Server, MySQL 4.1+, PHP 4.3 ili noviji, Apache web server

Web Analytics