WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

e-trgovina

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Magento

Magento je direktan odgovor na novonastale potrebe današnjeg online kupca. Ono što korisnici trebaju, više od bilo koje funkcije, jest fleksibilnost. Primarni cilj Magenta je bio razviti sučelje koje vraća kontrolu nazad u ruke online trgovcu i ne postavlja ograničenja na proces i tijek poslovanja.
Magento je iznimno bogato rješenje za e-trgovinu koje Vam nudi da potpuno kontrolirate izgled, sadržaj i funkcionalnost vaše online trgovine. Imate potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaše trgovine, od prodaje pa sve do promocije.

Zahtjevi:

MagentoMagento

PrestaShop

Na internetu izgled jest važan. U mnogo slučajeva možete zaista prosuditi internet stranicu prema njenom izgledu!

PrestaShop rješenje za e-trgovinu izgrađeno je kako bi se iskoristila prednost naprednih 2.0 inovacija kao što su dinamični sadržaji pokretani AJAX-om i ergonomija budućnosti. PrestaShop vodi korisnike kroz Vaš katalog proizvoda inteligentno i iscrpno, pretvarajući zainteresirane posjeititelje u redovite kupce.

Trgovci cijene “Back Office” koji je vrlo lagan za korištenje, a namijenjen je za detaljno podešavanje njihovog “Front Office-a” odnosno same e-trgovine. Funkcije se ovdje dodaju redovito pa trgovci ne moraju ovisiti o nekom drugom kako bi podešavali izgled i izvedbu svoje e-trgovine.

Web developeri cijene čistu stukturu PrestaShop koda koji se vrlo lako može prilagoditi potrebama korisnika za brzim promjenama. Zahvaljujući upotrebi CSS-a i premjestivim blokovima modula, PrestaShop e-trgovina može se prilagoditi malim ili srednjim trgovinama koje često rade sa vrlo kratkim rokovima.

Predan tim PrestaShopa i njegova rastuća zajednica korisnika udružuju snage kako bi se popravili “bugovi” i dodale nove funkcije, baš kao svaki ugledan i ozbiljan proizvođač software-a.

PrestaShop Vam nudi da isprobate online demo i nakon toga preuzmete aplikaciju na Vaše računalo i to potpuno besplatno.

Pridružite se Open Source revoluciji!

Zahtjevi:

- Linux, Unix, Windows
- Web Server (Apache 1.3 +, IIS 6+)
- PHP 5.0 +
- MySQL 5.0 +

PrestaShopgPrestaShop

SiteKreator

SiteKreator potpuno je rješenje za objavljivanje na webu koje Vam omogućava da u kratkom vremenu izgradite i postavite profinjene, sadržajne i aktivne poslovne web stranice. On kombinira izgled i osjećaj vrhunske dizajnerske agencije sa prilagodljivošću i sposobnošću rasta cjenjenijeg CMS-a, a po cijeni usporedivoj sa “udobnijim” web hosting-om.
SiteKreator-om možete brzo objavljivati sadržaje (tekst, slike, video, galerije fotografija), daodavati web forme, blogove i forume, područja za članove i više. SiteKreator Business Edition podesiv je i prilagodljiv za svaku poslovnu aplikaciju. Vrlo lako će surađivati sa “trećim” sustavima uključujući PayPal, rješenja za e-trgovinu, Google Search, QuickBooks itd. te ostalim poslovnim aplikacijama kao što su CRM, HRM i sl.

Zahtjevi:
uShops

uShops omogućava svakom da otvori online trgovinu u manje od 5 minuta i počne objavljivati proizvode koje će prodavati online.
Kupci dobivaju ogroman izbor, popuste i detaljne načine pretrage kako bi kupili na online tržištu.

Kako funkcionira prodaja?

Registrirajte se. Besplatno je i lako. Izaberite svoje korisničko ime i lozinku te e-mail adresu. Postoji dodatan korak registracije prodavatelja (nakon izbora korisničkog imena).
Postavite svoju trgovinu. Svaki prodavatelj na uShops dobiva svoju vlastitu trgovinu (besplatno), a koja je smještena na uShops.com. Primjerice možete prilagoditi soju trgovinu dodavši banner, avatar, oglas itd.
Uvrstite artikle. Uvrštavanje artikala obavlja se u tri lagana koraka. Preporučamo da imate slike i opis prije nego što krenete. Uvrštavanje atrikala je besplatno sve do drugačije obavijesti.
Prodaja artikla. Kao prodavatelj Vi izabirete koje ćete vrste plaćanja prihvaćati. Preporuča se PayPal, pošto omogućava plaćanje odmah i nudi zaštitu protiv prijevare. Kada se artikl proda obje strane, i kupac i prodavatelj dobivaju e-mail sa detaljima o transakciji. Provizija se ne obračunava do daljnje obavijesti.

 

Zahtjevi:
AspireCMS

AspireCMS je web CMS sa podrškom na organizacijskoj razini (SaaS) izgrađen na AspireCore temeljima. Dodatni potpuno ugrađeni moduli uključuju e-trgovinu, upravljanje zadacima, vijesti i događaje, ljudske resurse, masovan e-mail marketing, optimizacijske alate za tražilice, CRM, galerije slika, tražilicu, forume za rasprave i mnogo više.

Zahtjevi:

Hosted (SaaS) Application Server, MySQL, Oracle, PHP, XML, XSLT, Apache

Asbru Web Content Management

Asbru Web Content Management lagan je za korištenje, jeftin, potpun sustav za upravljanje web sadržajem koji omogućuje bilo kome da stvara i osvježava sadržaj svojih internet, intranet i extranet stranica.
Raspoloživ u verzijama Personal Edition (za jednog korisnika), Small Business Edition (za 3 website administratora), Professional Edition (za neograničen broj administratora) i Hosting Edition (za web hosting providere).,
Cross-Platform i Open Program Source kod:
- radi pod većinom operacijskih sustava (Windows, Linux, Unix), programskih jezika (ASP, PHP and JSP/Java) i baza podataka (Microsoft Access, Microsoft SQL Server, IBM DB2, Oracle, PostgreSQL, MySQL).
- radi sa većinom web browsera (Microsoft Internet Explorer za Windows, Firefox/Mozilla/Netscape za Windows, Macintosh, Linux, Unix i Safari za Macintosh).
- uključuje open program source kod za neograničeno prilagođavanje i proširenje od trenutka korištenja i u budućnosti od strane bilo kojeg lokalnog ili nekog trećeg web developera.

Omogućene su statistike, e-tgovina, zajednice i dodaci za module baza podataka.

Zahtjevi:

IIS, PHP and Tomcat Application Server, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, IBM DB2, Oracle, MySQL, PostgreSQL, Windows, Macintosh, Linux, Unix, ASP, PHP and JSP/Java

Ajato

Ajato je CMS (Content Management System) koji koristi Lua skriptni jezik http://www.lua.org. Ajato može biti blog, e-tgovina, društvena mreža, manager projekata i to sve u jednom! Ajato koristi Kepler http://www.keplerproject.org projekt za interakciju sa Web-om, SQL-om i XML-om. Nadahnut je Drupal CMS-om http://drupal.org

Zahtjevi:

MySQL, mSQL, SQLite, PostgreSQL, DB2 i MSSQL

AIOCP (All In One Control Panel)

AIOCP (“Sve u jednom” Control Panel”) je CMS (Content Management System), profesionalno, kompletno i nezavisno rješenje za potpunu organizaciju website-a ili portala preko user-friendly web sučelja (WMS - Website Management System). Temeljen na PHP/MySQL i tehnologijama otvorenih standarda, AIOCP je također Internet/Intranet okvir za razvoj web aplikacija i uključuje e-trgovinu i e-business management sustave.
AIOCP uključuje po “defaultu” sve potrebne module za održavanje web stranica i dugu listu extra modula: CMS, WYSIWYG editor, jezici, korisnici, izbornici, forumi, vijesti, newsletter, linkovi, skidanje sadržaja, članci, nagrade, chat, ankete, kalendar, baneri, tražilica, e-trgovina, e-poslovanje, statistike, online pomoć, sistemski alati, program za komunikaciju s operacijskim sustavom, backup, mime, whois, pingovi, traceroute, MySQL management baze podataka, transcoding, korisnički moduli, knjižnice kodova, 1700 slika, zvuk.
AIOCP dizajniran je da ponudi veliku prilagodljivost, svaki je modul savršeno ugrađen u sistem i ima svoje odgovarajuće alate za kontrolu i održavanje.

Zahtjevi:

PHP 4.2.1+, MySQL 3.23.32 ili noviji

Web Analytics