WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

flash

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

YouTube

YouTube je stranica za potrošače multimedije gdje se mogu pogledati i dijeliti originalni video isječci. Možete gledati, uplodati i dijeliti osobne video isječke koje sve više i više ljudi snima digitalnim kamerama, mobilnim telefonima i sličnim uređajima.
YouTube je online zajednica izgrađena oko koncepta dijeljenja video isječaka. Ako ste ikada pokušali poslati video isječke e-mailom, shvaćate kako brzo postane frustrirajuće uplodati ih. Kao suprotnost stranicama za skidanje video isječaka YouTube Vam omogućava da gledate video na samoj stranici preko Flash sučelja. To je kao prvo odličan način da objavite video isječke na web gdje se mogu pogledati, a da ste sigurni da ih nitko neće skinuti ili kopirati. YouTube će jako dobro poslužiti ukoliko želite objaviti Vaš video i podijeliti ga sa ostatkom svijeta.
Ukoliko želite na svojoj internet stranici objaviti neki od video isječaka sa YouTube-a, za svaki od njih postoji embed code pomoću kojega ćete video vrlo jednostavno “ugraditi” na stranice.

Kako izgleda YouTube video na stranici:

 

Zahtjevi:

YouTubeYouTubeYouTube

Web Analytics