WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

flash slideshow

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Flickr

Trenutna razlika koju ćete osjetiti između Flickr-a i običnog “image hosting” site-a je naglasak na izgradnji zajednice. Kada se registrirate, tražit će se od Vas informacije kao što su Vaše zanimanje, rodni grad, interesi, omiljene knjige, muzika i filmovi. Možete izabrati ime koje će biti vidljivo (koje će se razlikovati od Vašeg korisničkog imena) i kreirati ikonicu koja će se pojaviti kada drugi članovi posjete Vašu stranicu. Oboje može biti promijenjeno bilo kada, kako biste što više personalizirali svoju stranicu. Nakon što se prijavite naravno trebate “uplodati” Vaše fotografije.
Klikom na Upload Photos, link vas vodi na stranicu gdje možete označiti do pet različitih slika na vašem hard disku i “uplodati” ih odjednom. Flickr omogućava korisnicima da naprave setove ili galerije fotografija koji se u osnovi ponašaju kao mape koje možete razvrstati u kategorije.
Najzanimljiviji dio je nadaleko mogućnost dodavanja bilješki svakoj slici; izabirući određeni dio fotografije preko kojeg posjetitelj mora proći kursorom određujete kada će se bilješka pojaviti!
Kada ste postavili fotografije lako ćete kao i ostali posjetitelji koji “nalete” na Vašu stranicu, dinamički generirati Flash slideshow fotografija.
Također sa Flickr-om možete poslati Vaše fotografije blogovima kao što su Blogger, Movable Type i WordPress (ali ne i ostalim uobičajenim kao što su Xanga ili MySpace).

Zahtjevi:
Web Analytics