WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

flickr

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Photoshop.com

Što je Photoshop.com?
To je Vaše online mjesto gdje ćete uređivati Vaše slike, spremati ih i dijeliti sa drugima. Sve što trebate napraviti jest registrirati se i krenuti!

Osnovna usluga je 100% besplatna, daje Vam odmah pristup aplikaciji i uključuje:

  • Uređivanje i poboljšavanje Vaših slika online
  • Pregledavanje, upload ili pristup slikama u bilo koje vrijeme sa bilo kojeg mjesta internetom preko Vašeg računala ili mobilnog telefona. Online backup čuva Vaše fotografije na sigurnom
  • Zadržite svoje slike kao osobne ili ih podijelite sa prijateljima, obitelji ili sa cijelim svijetom
  • Pristup Vašim Facebook, Flickr, Photobucket ili Picasa slikama direktno preko Photoshop.com

 

Zahtjevi:
flickr2iPhone

Flickr je do danas zasigurno najbolji online alat za organiziranje fotografija i dijeljenje aplikacija.
Sada ga možete koristiti i na Vašem iPhone-u.
flickr2iPhone omogućava Vam da eksportirate Vaše postavke sa flickr.com na Vaš iPhone i to u samo 2 kratka koraka: registrirajte se i napravite eksport svojih postavki.
Podijelite svoje sadržaje sa ostalima čak i kada niste pored svog računala i iskoristite sve načine koje Vam Flickr nudi za organizaciju fotografija i slika, i to sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Zahtjevi:

flickr2iPhone

Picsviewr

Picsviewr Vam daje izbor slideshow-ova za pregled Vaših Flickr fotografija sa većom fleksibilnošću.
Svaki korisnik Flickr-a ima svoj slideshow ovdje. Nema potrebe za kreiranjem računa ili bilo kakvim postavkama, jednostavno samo unesite svoje Flickr korisničko ime.

Zahtjevi:
Flickr

Trenutna razlika koju ćete osjetiti između Flickr-a i običnog “image hosting” site-a je naglasak na izgradnji zajednice. Kada se registrirate, tražit će se od Vas informacije kao što su Vaše zanimanje, rodni grad, interesi, omiljene knjige, muzika i filmovi. Možete izabrati ime koje će biti vidljivo (koje će se razlikovati od Vašeg korisničkog imena) i kreirati ikonicu koja će se pojaviti kada drugi članovi posjete Vašu stranicu. Oboje može biti promijenjeno bilo kada, kako biste što više personalizirali svoju stranicu. Nakon što se prijavite naravno trebate “uplodati” Vaše fotografije.
Klikom na Upload Photos, link vas vodi na stranicu gdje možete označiti do pet različitih slika na vašem hard disku i “uplodati” ih odjednom. Flickr omogućava korisnicima da naprave setove ili galerije fotografija koji se u osnovi ponašaju kao mape koje možete razvrstati u kategorije.
Najzanimljiviji dio je nadaleko mogućnost dodavanja bilješki svakoj slici; izabirući određeni dio fotografije preko kojeg posjetitelj mora proći kursorom određujete kada će se bilješka pojaviti!
Kada ste postavili fotografije lako ćete kao i ostali posjetitelji koji “nalete” na Vašu stranicu, dinamički generirati Flash slideshow fotografija.
Također sa Flickr-om možete poslati Vaše fotografije blogovima kao što su Blogger, Movable Type i WordPress (ali ne i ostalim uobičajenim kao što su Xanga ili MySpace).

Zahtjevi:
Web Analytics