WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

forum

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Lefora

Lefora Vam omogućuje da vrlo lagano započnete forum

Sa samo nekoliko klikova započet ćete novi razgovor uz besplatni hosting  koji Vam pruža moderaciju zajednice i anti-spam podršku. Za promociju koristite e-mail, RSS, Newsletter ili tražilice. Pružite svojim članovima bolji doživljaj foruma, neka dodaju svoj video, fotografije, “izrezane” rasprave, praćenje nepročitanog sadržaja ili rich text editore.
Uvjerite se prije nego što započnete, pogledajte primjer foruma!

 

Zahtjevi:
Doodlekit

Doodlekit je besplatan online alat za izradu web stranica, a sa kojim možete napraviti osobne ili poslovne web stranice. Savršen je za bilo koga, od početnika do naprednih web developera i web dizajnera. Za razliku od ostalih alata za izradu stranica, Doodlekit je potpuno online. Nema potrebe za nikakvom instalacijom softwarea na Vašem računalu, a možete ga koristiti sa bilo kojeg računala, bilo gdje na svijetu gdje imate pristup internetu i u bilo koje vrijeme.
Doodlekit pokreće pozadinska baza podataka. Ovo znači da ćete dobiti neke dodatne funkcije koje Vam većina drugih alata neće pružiti. Pomaže Vam da postignete uspjeh sa svojim web stranicama i to uz: blog, forume, online trgovinu, korisničke forme itd.
Ovaj alat se stalno nadograđuje, što Vam pruža priliku otkriti sve više funkcija kroz dulje vrijeme korištenja.

Zahtjevi:

DoodlekitDoodlekitDoodlekit

AspireCMS

AspireCMS je web CMS sa podrškom na organizacijskoj razini (SaaS) izgrađen na AspireCore temeljima. Dodatni potpuno ugrađeni moduli uključuju e-trgovinu, upravljanje zadacima, vijesti i događaje, ljudske resurse, masovan e-mail marketing, optimizacijske alate za tražilice, CRM, galerije slika, tražilicu, forume za rasprave i mnogo više.

Zahtjevi:

Hosted (SaaS) Application Server, MySQL, Oracle, PHP, XML, XSLT, Apache

Artiphp

Artiphp verzija 4 ili XXL jednostavan je za instalaciju i lako podesiv CMS temeljen na php-u. Razvijan pod GPL-om, uglavnom je raspoloživ na francuskom jeziku iako je predviđeno da će engleska verzija izaći u vrlo skoroj budućnosti. Glavni je cilj brzina objavljivanja. Forum je temeljen na Phpbb modu. Osnovna verzija sadrži forum, vijesti, udruživanje dokumenata, galeriju slika, download plugin, knjigu i direktorij gostiju.

Zahtjevi:

PHP 4.3.0+ application server, MySQL 4.23.xx ili novija, PHP 4.2.2 ili noviji, Apache

vBulletin

vBulletin prilično brzo formira zajednicu u kojoj će posjetitelji komunicirati, sudjelovati u raspravama, postavljati pitanja, davati odgovore i izražavati svoja mišljenja.
vBulletin je profesionalno i cjenovno prihvatljivo rješenje za forum, a savršen je izbor za bilo koju veličinu zajednice. Vaša stranica postaje čvorište za informacije i raprave, ohrabrujući posjetitelje da se opet vraćaju. Također, vrlo je učinkovit način poboljšanja Vaše usluge klijentima ili korisnicima vašeg web site-a.
vBulletin stalno se drži na čelu internetskih noviteta, a neprestano pazeći na sigurnost i izvedbu.
Također u ponudi: vBulletin Blog - potpuno opremljen dodatak koji omogućuje članovima zajednice da stvore svoj osobni online Blog unutar vBulletin-a!

Zahtjevi:

PHP 4.3.3 i MySQL 4.0.16 ili noviji

vbulletin forumvbulletin displayvbulletin showthread

Poveznice: forum community
Simple Machines Forum

Simple Machines Forum - skraćeno SMF - je besplatan profesionalni programski paket koji Vam omogućuje da sami postavite svoju internet zajednicu tj. forum u nekoliko minuta.

Njegov moćni sistem predložaka daje Vam potpunu kontrolu nad forumom i sa našom jedinstvenom SSI - Server Side Includes - funkcijom možete omogućiti da stranica i forum interaktiraju međusobno.

SMF je napisan u popularnom jeziku za programiranje - PHP i koristi MySQL bazu. Dizajniran je da Vam omogući sve funkcije koje trebate od foruma uz minimalan utjecaj na serverske resurse. SMF je iduća generacija programa za forum i što je najbolje kod njega - bio je i uvijek će ostati - besplatan.

Zahtjevi:

PHP, MySQL, Apache

Avare Mu Babylon Oxidize Spring break
Web Analytics