WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

ftp

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Poveznice: cms ftp html
Accura - YourSiteCMS

YourSiteCMS je sustav upravljanja internet sadržajem baziran na internet pregledniku. WYSIWYG editor omogućuje korisnicima oblikovanje sadržaja na internet stranicama bez prethodnog znanja HTMLa i FTPa. Administrator može specificirati koje stranice mogu biti mijenjane i koje trake s alatima da se pojave, program je u potpunosti fleksibilan.

YourSiteCMS je “Private Label CMS Software” što znači da je u potpunosti prilagodljiv Vašoj tvrtki. Vi birate ime programa, ime tvrtke i ime internet stranice povezane sa softwareom te također možete modificirati i druge stvari vezane uz program.

Posebna prednost ovog softwarea je da ne koristi “back-end” baze podataka. Program jednostavno pokupi postojeće htm/html/Asp stranice u direktoriju gdje ga instalirate.

Spremanje podataka i vraćanje internet stranice u prvobitno stanje je veoma jednostavno i efikasno rješeno. Program ima automatska/manualna sredstva za spremanje podataka i vraćanje u prvobitno stanje koja mogu biti upotrebljena bilo kad. Korisnik ima neograničenu mogućnost spremanja podataka.

Za korištenje programa nije potrebno nikakvo znanje, jednostavan je poput MS Worda. Ima i jednostavnu instalaciju koja traje oko 2 minute no ako se ne želite zamarati s time, tvrtka će rado instalirati program na Vaš internet server umjesto Vas.

Zahtjevi:
Web Analytics