WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

galerija

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

I Vote For Art

I Vote For Art nova je online galerija gdje možete glasati za slike koje Vam se sviđaju, a isto tako možete ih prodavati i kupovati.
I Vote For Art pokrenut je u svibnju 2008., dakle nov je na webu i nove se slike dodaju svakodnevno.
Pregledajte kolekcije, ako Vam se koji rad svidi, kliknite i glasajte za njega. Radovi sa najviše glasova promiču se na početnoj stranici gdje ih svi posjetitelji mogu odmah uočiti. Sve što je ponuđeno za glasanje, također je ponuđeno i za prodaju. Jednostavno dodajte u Vašu košaricu i obavite kupnju.
Plaćanja se obavljalju uz PayPal, poznat i jako često korišten alat koji Vam omogućava vrlo sigurno online plaćanje.

Zahtjevi:

I Vote For ArtI Vote For ArtI Vote For Art

AssoCIateD

AssoCIateD je najprije bio dizajniran za društvo Capoeira, a zvao se ACABE. Glavni cilj mu je bio da omogući društvu da jednostavno održava svoj web site, dopuštajući aktivnim korisnicima da ažuriraju site (dodaju članke, multimediju, vijesti, događaje…), i da na taj način olakšaju rad administratorima. Zamišljen je da bude jednostavcan, monolitan, ali s vremenom i dodavanjem novih funkcija izrastao je i postao zanimljiv za sve ostale koji su željeli sve te funkcije u jednom programu. I zaista, mnogo “open source” aplikacija daju samo jedan segment i produbljuju uglavnom samo jednu svoju funkciju, a problem nastupa kada korisnik želi dodati neke druge sadržaje na svoj site, a koji su omogućeni u drugim aplikacijama. Ovdje se misli na galerije, održavanje blogova, kalendare. Ne inzistira se na činjenici da je bolji od tih aplikacija, ali AssoCIateD daje po malo od svake od gore navedenih funkcija u aplikaciji jednostavnijoj za instalaciju nego što su one za portal ili ostale moćne aplikacije.

Zahtjevi:

Apache or IIS Application Server, MySQL, PHP 4 or later, JavaScript, XHTML, Apache, IIS web server

AspireCMS

AspireCMS je web CMS sa podrškom na organizacijskoj razini (SaaS) izgrađen na AspireCore temeljima. Dodatni potpuno ugrađeni moduli uključuju e-trgovinu, upravljanje zadacima, vijesti i događaje, ljudske resurse, masovan e-mail marketing, optimizacijske alate za tražilice, CRM, galerije slika, tražilicu, forume za rasprave i mnogo više.

Zahtjevi:

Hosted (SaaS) Application Server, MySQL, Oracle, PHP, XML, XSLT, Apache

Artiphp

Artiphp verzija 4 ili XXL jednostavan je za instalaciju i lako podesiv CMS temeljen na php-u. Razvijan pod GPL-om, uglavnom je raspoloživ na francuskom jeziku iako je predviđeno da će engleska verzija izaći u vrlo skoroj budućnosti. Glavni je cilj brzina objavljivanja. Forum je temeljen na Phpbb modu. Osnovna verzija sadrži forum, vijesti, udruživanje dokumenata, galeriju slika, download plugin, knjigu i direktorij gostiju.

Zahtjevi:

PHP 4.3.0+ application server, MySQL 4.23.xx ili novija, PHP 4.2.2 ili noviji, Apache

IPB (Invision Power Board)

IPB (Invision Power Board) - jedan je od vodećih svjetskih dobavljača rješenja za zajednice. Neke od najvećih svjetskih kompanija izabrale su IPS software za svoje online zajednice.


Zašto imati zajednicu?
Online zajednice vitalni su komunikacijski alat za svaki posao koji želi dati sve od sebe na online području. Neke od koristi koje online zajednica može donijeti Vašem poslu su: zadržavanje klijenata i odanost marki proizvoda, smanjenje troškova, mogućnosti istraživanja tržišta, učinkovita interna komunikacija u poduzeću…
IPB community suite omogućava osoblju da koristi forume kako bi komunicirali i surađivali, dijelili dokumente ili datoteke, spremili važne datume u kalendar.

IPB community suite sastoji se od:
IP.Board Learn more
Nagrađen sistem poruka, savršen za online zajednice bilo koje veličine
IP.Gallery
Svestrana galerija slika za IP.Board koja omogućava članovima zejednice da se pohvale svojim fotografijama
IP.Blog
Dajte svojim članovima foruma njihov vlastiti blog pomoću izvanrdnog blog “plugina” za IP.Board

Možete se registrirati za kompletnu demonstraciju IP.Board-a 2.3 potpuno besplatno te na Vaš e-mail primate aktivaciju za demo instalaciju koja traje 8 sati.

 

Zahtjevi:

PHP 4.3+ or PHP 5.0+ , MySQL 4.0+ or MySQL 5.0+

 

Web Analytics