WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

glazba

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Last.fm for iPhone

Poslušajte preko 5 milijuna pjesama, dijelite glazbu sa Vašim kontaktima sa mobilnog telefona, kupujte pjesme ili albume pjesama preko iTunes Music Store i još mnogo mnogo više.
Napravite svoje radio kanale bazirane na izvođaču ili vrsti glazbe, slušajte nekomercijalnu besplatnu glazbu satima.
Koristeći Last.fm za iPhone možete također pogledati informacije o izvođaču, koncertima, te podijelite svoju omiljenu glazbu sa svojim prijateljima preko iPhone kontakt liste.
Što više glazbe poslušate, Last.fm više pamti kakvu vrstu glazbe slušate te Vam preporučuje novu glazbu na temelju Vaših ukusa. Ako posjetite Last.fm web stranice, možete pogledati Vašu iPhone i iTunes povijest slušanja glazbe koju je Last.fm pospremio za Vas.

Zahtjevi:
Karaokeparty

Karaokeparty glazbena je usluga koja omogućava svojim korisnicima da pjevaju karaoke, vježbaju pjevanje i izazivaju prijatelje te se natječu sa njima. Sve što Vam je potrebno je mikrofon i računalo koijm se možete spojiti na internet.
Sva glazba na stranici su “cover verzije” koje su napravili profesionalni glazbenici, a ne originalni izvođači, znači da postoje sva potrebna odobrenja da se distribuira glazba s ove stranice.
Bilo tko se može uključiti! Karaokeparty je otvoren za sve, a registracija nije obavezna!

Zahtjevi:

Karaokeparty

Last.fm

Last.fm je alat za glazbu temeljen na masovnoj zbirci glazbenih profila. Svaki profil pripada jednoj osobi i opisuje njen glazbeni ukus. Last.fm koristi glazbene profile kako bi sačinio prilagođene preporuke, spojio Vas sa ljudima koji vole istu glazbu ili generirao osobnu radio stanicu za svakog ponaosob.

Zahtjevi:

Last.FmLast.FmLast.Fm

Web Analytics