WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

html

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

IzzyMenu

Uz IzzyMenu napravite CSS menu profesionalnog izgleda za Vašu stranicu lakše nego ikada prije!
Napravite menu online bez potrebe pisanja koda.
IzzyMenu je alat za izradu menija koji Vam omogućava da izgradite CSS & DHTML menu u samo nekoliko minuta. Izaberite između već ponuđenih izgleda ili izradite svoj menu, IzzyMenu odlično je rješenje za amatere, ali i za profesionalce.
Svoj menu izradite besplatno, vrlo laganao, napravite padajući DHTML podmenu, skinite kod i samo ga ugradite na svoje stranice.

Zahtjevi:

 

Inserit

Inserit je CMS za web dizajn, ali bez koda. Sada možete napraviti dinamične web stranice bez potrebe programiranja jednog retka uz potpunu slobodu stvaranja svojih vlastitih dizajna.

Inserit Dizajnirajte svoju stranicu

- Trebat ćete samo nešto malo vještine u CSS-u i HTML-u
- Napravite ludi izgled bez ustručavanja
- Nema potrebe za instalacijom bilo kakvih aplikacija na vaše računalo
- PHP i ASP.NET kompatibilan

Inserit Izrežite i zalijepite na svoju stranicu

- Sve što trebate napraviti je umetnuti tagove na Vaše HTML stranice
- Ako koristite Dreamweaver, bit će potrebno samo ispuniti jednostavan obrazac
- Ako koristite bilo koji drugi web editor radi se samo “izreži” i “zalijepi
- Kada ih jednom ugradite, možete prilagoditi bilo koji od tih tagova dodavajući stilove i slike

Inserit Uređujte sadržaj
- Pristupite sadržaju kako bi ga uređivali pomoću Content Manager-a
- Možete prilagoditi adresu Content Managera kako biste uključili ime Vašeg klijenta
- Uređujte bilo koju vrstu sadržaja: tekst, slike, datoteke….
- Iskoristite paletu modula koji Vam pomažu da postavite najzahtjevnije funkcije: vijesti, događaje, galerije slika itd.

 

Zahtjevi:

InseritInseritInserit

CushyCMS

CushyCMS zaista je jednostavan Content Management Systems (CMS) koji je ujedno i besplatan.
Izgrađen je iz temelja samo sa jednim ciljem - lakoća korištenja za dizajnere kao i za one koji će uređivati site. Toliko je jednostavan da web dizajneru treba manje od 3 minute da započne. Nije potreban PHP niti ASP kako biste radili sa ovim CMS-om. Ako znate dodati CSS stilove HTML tagovima možete koristiti CushyCMS. Nikakava instalacija niti održavanje nisu potrebni.
Ovo jest i uvijek će biti besplata n CMS. Možete ga uoptrebljavati profesionalno, možete čak naučiti klijente da ga koriste. Nije potrebna nikakva obuka, jednostavno je!
Jedino ukoliko razvijete svoje CMS rješenje, sa svojom vlastitom markom, morate platiti za pro plan.

Zahtjevi:
Agora Sunrise

AGORA Vam omogućuje da objavite cjelokupan i vrlo složen web portal (PHP/MYSQL). Dozvoljava Vam visok stupanj kontrole nad sadržajem koji želite objaviti. Agora izgrađuje originalne podtematske kontrole koje će Vam dati mogućnost da brzo i bez programiranja promjenite izgled Vaše web stranice. Posjetitelji mogu izgraditi svoj vlastiti portal unutar Vašeg sa visokom sigurnošću i imaju mogućnost uređivati svoj profil u poboljšanom dijelu odvojenom za članove. RSS, izrada predložaka izravno sa WYSWYG HTML editorom, editor više stranica sa održavanjem teme.

Agora Sunrise V11 objavljen je: worflow, nova SQL nadogradnja za poboljšanu izvedbu, cache memorija, tematski lakši za rad sa grafičkim objektima. Agora je besplatna, a dokumentacija je ukjlučena.

Zahtjevi:
Poveznice: cms html php asp jsp tweak
Tweak CMS

Sustav za upravljanje sadržajem koji je prihvatio kreativnost. Ne morate više birati između odličnog dizajna i mogućnosti da s lakoćom administrirate sadržaj internet stranica. Sustav koji je intuitivan i jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nemaju znanje programskih jezika. Tweak CMS je neovisan o platformi na kojoj je smještena internet stranica. Smjestite stranicu gdje želite i odaberite Windows ili Linux (ili neki drugi operativni sustav). S Tweak sustavom za upravljanje sadržajem možete objaviti svoju internet stranicu u bilo kojem obliku: HTML, PHP, JSP, ASP itd…

Tweak CMS se svakodnevno pojednostavljuje i unapređuje konitnuiranom komunikacijom s dizajnerima i korisnicima. Ako znate surfati internetom i služiti se programom za obradu teksta (npr. MS Word) bit ćete profesionalac u Tweak CMS-u.

Zahtjevi:
Poveznice: cms html affino
Affino Professional CMS

S lakoćom administrirajte kompleksne internet stranice, mikro-stranice, intranete i kataloge s Affino sustavom za upravljanje web sadržajem.

Sustav za upravljanje sadržajem je sama srž Affino proizvoda. On omogućuje publikaciju višestrukih internet stranica i mikro-stranica u samo jednom postavljanju. Affino podržava višestruke kanale sadržaja, sindikaciju, tražilice i mobilno izdavaštvo.

Zahtjevi:
Poveznice: cms google html
Google sites

* Kreirajte stranicu jednim klikom
* Bez potrebe za HTMLom
* Podesivi izgled i način rada
* Postavke za pristup informacijama i dijeljenje informacija
* Besplatno je!

Jednostavne, sigurne internet stranice za grupe ljudi!

Podijelite informacije sa grupom ljudi, organizacijom ili cijelim svijetom.

Zahtjevi:

Google sites - Family predložak
Google sites - Playground predložak

Poveznice: cms html php asp
Acuity CMS

Veoma moćan sustav za upravljanje sadržajem, jednostavan i lagan za korištenje i postavljanje te povoljan što se tiče njegove cijene i onoga što dobijete.

Acuity CMS dolazi u dvije varijante: ASP i PHP. Ovakva široka pokrivenost platformi za internet stranice omogućuje Vam imate povoljan no moćan alat za upravljanje internet sadržajem bez obzira na čemu je Vaša internet stranica bazirana.

WYSIWYG editor i alati za upravljanje dokumentima su sastavni dio Acuity CMS-a i dostupni su svima da ih koriste u svojim aplikacijama.

“Čišćenje” HTML tagova pomaže da Vam sadržaj na internet stranici ostane “čist” što znači jednostavan za čitanje i dostupan svim internet preglednicima. Acuity CMS nudi posebne alate za “čišćenje” koda kreiranog u MS Wordu i ostalim vanjskim programima.

Zahtjevi:
Poveznice: cms ftp html
Accura - YourSiteCMS

YourSiteCMS je sustav upravljanja internet sadržajem baziran na internet pregledniku. WYSIWYG editor omogućuje korisnicima oblikovanje sadržaja na internet stranicama bez prethodnog znanja HTMLa i FTPa. Administrator može specificirati koje stranice mogu biti mijenjane i koje trake s alatima da se pojave, program je u potpunosti fleksibilan.

YourSiteCMS je “Private Label CMS Software” što znači da je u potpunosti prilagodljiv Vašoj tvrtki. Vi birate ime programa, ime tvrtke i ime internet stranice povezane sa softwareom te također možete modificirati i druge stvari vezane uz program.

Posebna prednost ovog softwarea je da ne koristi “back-end” baze podataka. Program jednostavno pokupi postojeće htm/html/Asp stranice u direktoriju gdje ga instalirate.

Spremanje podataka i vraćanje internet stranice u prvobitno stanje je veoma jednostavno i efikasno rješeno. Program ima automatska/manualna sredstva za spremanje podataka i vraćanje u prvobitno stanje koja mogu biti upotrebljena bilo kad. Korisnik ima neograničenu mogućnost spremanja podataka.

Za korištenje programa nije potrebno nikakvo znanje, jednostavan je poput MS Worda. Ima i jednostavnu instalaciju koja traje oko 2 minute no ako se ne želite zamarati s time, tvrtka će rado instalirati program na Vaš internet server umjesto Vas.

Zahtjevi:
1024 CMS

1024 je sustav upravljanja sadržajem baziran na PHP-u i MySQL-u. 1024 je jedan od rijetkih sustava za upravljanje sadržajem koji predvodi u implementaciji AJAX-a u sva područja svog djelovanja. To uključuje dinamičku administraciju i interakciju s korisnikom. 1024 Vam nudi mogućnost da si sami postavite forume, područje za download, vijesti, administraciju članova i još mnogo drugih stvari.

Što Vaša internet stranica radi, ovisi o Vama. Vi kontrolirate što će sadržavati a što neće. Od instalacije do postavljanja moderatora za Vašu internet stranicu, 1024 sistem će biti u mogućnosti udovoljiti svim Vašim potrebama.

Zahtjevi:

1. PHP 4.3.10 (testirano do 5.2.0)
2. Jedna MySQL 4.1.9+ baza podataka (Ne mora biti prazna, 1024 radi na sistemu koji se bazira na prefiksima)
3. Vaše MySQL korisničko ime i lozinka

Poveznice: cms html +cms
+CMS

+CMS je sustav upravljanja sadržajem na internetu. Glavni cilj +CMSa je da omogući lako modificiranje HTML sadržaja na internet stranicama bez poznavanja HTML tehnologija.+CMS je također aplikacija koja može pokretati velike intranete i extranete.

Svaka tvrtka koja vidi svoju web inicijativu kao jednu od kompetitivnih prednosti može iskoristiti +CMS kao instrument za brzo stvaranje i objavljivanje sadržaja.

Zahtjevi:

1. Linux operativni sistem kao server,
2. Barem 200 MB slobodnog prostora na disku,
3. Apache Web Server verzija > 2.0.0 (.htaccess mora biti upaljen),
4. PHP verzija > 5.1,
5. MySQL verzija > 4.1 ili verzij > 5 za verziju sistema 2.1.0,
6. IoncubeLoader i PHPA za poboljšanje performansi.

Web Analytics