WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

internet zajendica

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

vBulletin

vBulletin prilično brzo formira zajednicu u kojoj će posjetitelji komunicirati, sudjelovati u raspravama, postavljati pitanja, davati odgovore i izražavati svoja mišljenja.
vBulletin je profesionalno i cjenovno prihvatljivo rješenje za forum, a savršen je izbor za bilo koju veličinu zajednice. Vaša stranica postaje čvorište za informacije i raprave, ohrabrujući posjetitelje da se opet vraćaju. Također, vrlo je učinkovit način poboljšanja Vaše usluge klijentima ili korisnicima vašeg web site-a.
vBulletin stalno se drži na čelu internetskih noviteta, a neprestano pazeći na sigurnost i izvedbu.
Također u ponudi: vBulletin Blog - potpuno opremljen dodatak koji omogućuje članovima zajednice da stvore svoj osobni online Blog unutar vBulletin-a!

Zahtjevi:

PHP 4.3.3 i MySQL 4.0.16 ili noviji

vbulletin forumvbulletin displayvbulletin showthread

PhpBB

Otkad je kreiran 2000. godine, phpBB™ je postao najrašireniji i najkorišteniji “Open Source” forum (internet zajednica). Kao i njegovi prethodnici, phpBB™ 3.0 “Olympus” ima jednostavno administracijsko sučelje i “user friendly” instalacijski proces koji Vam omogućuje da osposobite forum u roku par minuta.

Baziran je na moćnom PHP serverskom jeziku i bazi podataka po Vašem izboru (MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC). To sve čini ga idealnim besplatnim rješenjem za sve internet stranice.

Zahtjevi:

PHP, MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC

Web Hosting
Web Hosting
Web Hosting

Web Analytics