WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

kalendar

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Apple MobileMe

MobileMe čuva sve vaše informacije na online serveru. Tako bilo gdje da se nalazite ili koji uređaj koristite, sve je za Vas uvijek sinhronizirano, a sve možete uređivati sa bilo kojeg mjesta pomoću bogatih web aplikacija na me.com.
MobileMe pohranjuje sve Vaše e-mailove, kontakte, kalendare i šalje update odmah na Vaš iPhone ili iPod touch. Nova e-mail poruka stiže na Vaš iPhone istog časa.
Promjene koje napravite u kontaktima i kalendarima na me.com osvježavaju se na Vašem uređaju i obratno u sekundi.
Tako ćete uvijek imati najsvježije podatke u svom džepu i na webu.

Zahtjevi:

Apple MobileMe

Calgoo

Calgoo software ima misiju da Vam pruži rješenje koje će Vama, Vašim obiteljima i poslovnim partnerima pojednostavniti kalendare i rasporede.
Calgoo rješenja daju harmoniju, smisao i jednostavnost kalendarima i rasporedima događaja na poslu, kod kuće ili na bilo kojem mjestu.
Podijelite kalendare sa obitelji, prijateljima i poslovnim kolegama, izbjegnite neugodnosti zbog neusklađenog rasporeda, nastavite koristiti Vaš stari program za kalendar (Outlook, iCal, Google itd.) i razmjenite podtake između njih.

Zahtjevi:
Google Calendar

Organizirajte svoj raspored i dijelite događaje s prijateljima

Ne bi li bilo divno da možete pratiti sve događaje u svom životu, usklađivati svoj raspored sa prijateljima i obitelji i pronaći neke nove stvari koje možete učiniti svaki dan -  i to sve s jednim online kalendarom? I mislili smo da će Vas zanimati. Dakle sve to možete sa Google kalendarom!

Gledajte “veliku sliku”

Sa google kalendarom možete vidjeti rasporede svojih prijatelja i članova obitelji odmah pored svog; brzo dodati događaje spomenute u Gmail razgovorima i sačuvane u ostalim aplikacijama za kalendar; ili jednostavno dodati druge zanimljive događaje koje pronađete na internetu.

Dijelite događaje i kalendare

Vi odlučujete tko može vidjeti Vaš kalendar i koji se njegovi dijelovi mogu pogledati. Planirate događaj? Možete napraviti pozivnice, poslati podsjetnike te pratiti tko će doći, a tko ne. Poduzeća i organizacije mogu isto tako promovirati svoje događaje.
Google calendar
Pratite svoj dnevni raspored

Lako zaboravljate? Gubite papiriće po kojima zapisujete svoje obaveze? Tjedan dana prekasno sjetite se maminog rođendana? red face  U današnjem prebrzom tempu života, svima nam je potreban jedan besplatni “pomoćnik” koji će pamtiti umjesto nas. Neka to bude Google kalendar! Postavljanjem automatskih podsjetnika na svoje događaje, možete primati obavijesti putem e-maila, mobilnog telefona (moguće se postaviti i za hrvatske mreže!) ili pop-up prozorčića na Vašem računalu.

Zahtjevi:

Google calendarGoogle calendarGoogle calendar

eyeOS

eyeOS je desktop sustav baziran na webu. Sa eyeOS-om možete pristupiti svojim podacima ili aplikacijama bilo kada sa bilo kojeg mjesta. Virtualni ured u Vašim rukama, bez potrebe da bilo što instalirate na svom računalu. Sve “živi” u pretraživaču, za Vas i Vaše radne kolege. eyeOS je besplatan “open source” software. Postavite besplatno račun na našim serverima, a ako želite instalirajte ga na svoj server. Olakšajte si život pomoću virtualnog word procesora, kalendara, file managera, messengera, pretraživača i ostalih aplikacija.

Zahtjevi:

eyeOSeyeOSeyeOS

AssoCIateD

AssoCIateD je najprije bio dizajniran za društvo Capoeira, a zvao se ACABE. Glavni cilj mu je bio da omogući društvu da jednostavno održava svoj web site, dopuštajući aktivnim korisnicima da ažuriraju site (dodaju članke, multimediju, vijesti, događaje…), i da na taj način olakšaju rad administratorima. Zamišljen je da bude jednostavcan, monolitan, ali s vremenom i dodavanjem novih funkcija izrastao je i postao zanimljiv za sve ostale koji su željeli sve te funkcije u jednom programu. I zaista, mnogo “open source” aplikacija daju samo jedan segment i produbljuju uglavnom samo jednu svoju funkciju, a problem nastupa kada korisnik želi dodati neke druge sadržaje na svoj site, a koji su omogućeni u drugim aplikacijama. Ovdje se misli na galerije, održavanje blogova, kalendare. Ne inzistira se na činjenici da je bolji od tih aplikacija, ali AssoCIateD daje po malo od svake od gore navedenih funkcija u aplikaciji jednostavnijoj za instalaciju nego što su one za portal ili ostale moćne aplikacije.

Zahtjevi:

Apache or IIS Application Server, MySQL, PHP 4 or later, JavaScript, XHTML, Apache, IIS web server

Ascribe

Ascribe integrira upravljanje web strancama i članovima u jedno moćno web-bazirano rješenje. Sa Ascribe-om možete: ojačati svaki rajon sa online alatima za upravljanje informacijama, dodijeljivati zadatke, štampati naljepnice, kalendare, fotografije, koristiti blogove i korisničke obrasce. Web hosting i neograničen broj e-mail “accountova” uključeni su.

Zahtjevi:

PHP 4.3.3+ Application Server, MySQL 4.1+, PHP 4.3 ili noviji, Apache web server

Web Analytics