WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

microsoft .net

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

AxCMS.net

Content Management System AxCMS.net 8 tvrtke Axinom nagrađen je CMS baziran u cijelosti na Microsoft .NET tehnologiji. Omogućuje timovima da izgrade, razvijaju i održavaju dinamičke internet prezentacije sa posebnom pažnjom na kratkom upoznavanju (Time-to-Martket) i visokom korisničkom uslužnošću. AxCMS.net 8 ugrađuje nove tehnologije kao što su da bi omogućio korisničkoj podršci da bude ažurna. AxCMS.net ne naplaćuje licenciju već dolazi kao Visual Studio.NET rješenje sa predlošcima (uključujući “source code”) i pripadajuću dokumentaciju.

Zahtjevi:

IIS + ASP.NET Application Server, baza podataka MSSQL, MSDE, Oracle ili druga, programski jezici C#, ASP.NET, ASP, aplikacije na bilo kojem jeziku mogu se integrirati, Web Server Windows

AutoWebBuilder

AutoWebBuilder dizajniran je za ljude s malo tehničkih znanja kako bi izgradili funkcionalan i usavršen website koji 100% radi na bazi podataka sa content management sustavom pod Microsoft .NET-om. Opsežna baza podataka AutoWebBuilder-a i .NET-ove sigurnosne značajke omogućavaju Vam da mijenjate sadržaj preko WYSIWYG sučelja preko bilo kojeg preglednika, bilo gdje u bilo koje vrijeme. “Korak po korak” demo može se dobiti na www.webaxle.com. Standardna podrška uključena je u cijenu softwarea. Moguć je godišnji ugovor o podršci. AutoWebBuilder 2.3 nudi dvije verzije Enterprise version i Standard version.

Zahtjevi:

MSSQL, ASP, VB, Visual C++

Web Analytics