WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

mobilni blogger

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Blogger

Objavite svoja razmišljanja

Blog je vaše web-mjesto, jednostavno za korištenje, gdje možete brzo objaviti razmišljanja, komunicirati i još mnogo toga. I sve to BESPLATNO. Blogger vam daje priliku da izrazite svoju osobnost na webu. To je pravo mjesto za prikupljanje i dijeljenje stvari koje smatrate zanimljivima: političke komentare, osobni dnevnik ili veze na web-mjesta koja želite zapamtiti.
Mnogo ljudi koristi blog da bi organiziralo svoje misli, dok drugi opet utječu na mišljenje tisuća drugih u cijelom svijetu. Profesionalni novinari i novinari amateri koriste blogove da bi objavili najnovije vijesti, dok osobe koje pišu dnevnike u njima otkrivaju svoje unutarnje misli.
 
Angažirajte prijatelje

Bloganje je više od same objave vlastitih razmišljanja na webu. U njegovu je središtu povezivanje i komunikacija sa svima koji čitaju vaše radove i žele na njih reagirati. Blogger vam omogućuje da sami odredite tko će čitati vaš blog ili pisati u njega. Možete dopustiti pristup samo nekolicini prijatelja ili pak pokazati cijelom svijetu što imate za reći!

Objavite fotografije

Ponekad jednostavno želite drugima pokazati neku fotografiju. Na Bloggerovu sučelju postoji gumb za prijenos fotografija. Potreban je samo jedan klik mišem da biste prenijeli fotografiju. Ako se fotografija već nalazi na internetu, potrebno je samo reći gdje je. Blogger za mobitel omogućuje vam i slanje fotografija snimljenih mobilnim telefonom izravno na blog.

Postanite mobilni

Blogger za mobitel omogućuje vam slanje fotografija i tekstova izravno na vaš blog dok ste u pokretu. Dovoljno je s mobilnog telefona poslati poruku na adresu go@blogger.com. Ne morate imati Blogger račun, sama je poruka dovoljna za stvaranje posve novog bloga i objavljivanje poslane fotografije i teksta.

Zahtjevi:
Web Analytics