WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

mysql

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

b2evolution

b2evolution moćan je alat za blog koji možete instalirati na Vaš web site. Uključuje sve sastavnice tradiconalnog bloga i proširuje ih sa naprednim sadržajima i dodaje rad sa datotekama i fotografijama, napredne “skinove”, podršku za više blogova te detaljne korisničke postavke dopuštenja.
Besplatan je, open-source (GPL) te radi na svakom web serveru koji sadrži PHP+MySQL, a dostupan je na mnogo stranih jezika.

Zahtjevi:

PHP+MySQL

aWIZ Paysite Manager

Osnovni Content manager za “paysite-ove”: nije važan broj site-ova ili grupa članova u jednoj bazi, jaka zaštita od “free-password” site-ova, potpuno automatizirana nadogradnja - vrlo lagan za korištenje i moćan! Nisu Vam potrebna nikakva dodatna znanja ili vještine.

Zahtjevi:

Preporučen Apache, bilo koji server koji podržava PHP and MySQL, MySQL, Linux, FreeBSD, Microsoft Windows NT/2000, Apache Web Server

awiz adminawiz setup

Automneg

Kreirajte, personalizirajte ili mijenjajte svoje web stranice koristeći Automne web content management system. Kao dodatak klasičnim funkcijama CMS-a kao što su surađivački sustav za tijek rada, postavke prava pristupa, predlošci, itd. Jedna od glavnih razlika između Automne-a i ostalih sličnih alata počiva na vrsti izgleda stranice. I zaista, on Vam omogućava da personalizirate izgled svake stranice i da svaku od njih zasebno definirate za tražilice. Samostalno ćete moći postavljati datume Vaših publikacija i e-mail obavijesti. Zasebno, svaka je stranica jedinstvena kako vam bi veći broj ključnih riječi povećao vidljivost na internetu. Obdaren integriranim surađivačkim sustavom za tijek rada, Automne je alat savršeno prilagođen za globalnu komunikaciju u Vašem poduzeću kako bi se postigla organizirana i efikasna suradnja.

Zahtjevi:

Application Server preporučen Apache, PHP i MySQL, Apache Web Server

Ariadne

Ariadne je višejezični web aplikacijski server i Content Management System izgrađen sa PHP-om. Ima bogato korisničko sučelje koje uključuje čarobnjake, padajuće menije, i WYSIWYG HTML editor. Podaci se spremaju na strukturirano mjesto i može im se pristupiti preko “filesystem-like” poziva (ls, find, get). Podržava MySQL, PostgreSQL i Oracle.

Zahtjevi:

mod_php Application Server, PostgreSQL, MySQL, Oracle, PHP programski jezik; Apache, IIS web server

AIOCP (All In One Control Panel)

AIOCP (“Sve u jednom” Control Panel”) je CMS (Content Management System), profesionalno, kompletno i nezavisno rješenje za potpunu organizaciju website-a ili portala preko user-friendly web sučelja (WMS - Website Management System). Temeljen na PHP/MySQL i tehnologijama otvorenih standarda, AIOCP je također Internet/Intranet okvir za razvoj web aplikacija i uključuje e-trgovinu i e-business management sustave.
AIOCP uključuje po “defaultu” sve potrebne module za održavanje web stranica i dugu listu extra modula: CMS, WYSIWYG editor, jezici, korisnici, izbornici, forumi, vijesti, newsletter, linkovi, skidanje sadržaja, članci, nagrade, chat, ankete, kalendar, baneri, tražilica, e-trgovina, e-poslovanje, statistike, online pomoć, sistemski alati, program za komunikaciju s operacijskim sustavom, backup, mime, whois, pingovi, traceroute, MySQL management baze podataka, transcoding, korisnički moduli, knjižnice kodova, 1700 slika, zvuk.
AIOCP dizajniran je da ponudi veliku prilagodljivost, svaki je modul savršeno ugrađen u sistem i ima svoje odgovarajuće alate za kontrolu i održavanje.

Zahtjevi:

PHP 4.2.1+, MySQL 3.23.32 ili noviji

Agora Sunrise

AGORA Vam omogućuje da objavite cjelokupan i vrlo složen web portal (PHP/MYSQL). Dozvoljava Vam visok stupanj kontrole nad sadržajem koji želite objaviti. Agora izgrađuje originalne podtematske kontrole koje će Vam dati mogućnost da brzo i bez programiranja promjenite izgled Vaše web stranice. Posjetitelji mogu izgraditi svoj vlastiti portal unutar Vašeg sa visokom sigurnošću i imaju mogućnost uređivati svoj profil u poboljšanom dijelu odvojenom za članove. RSS, izrada predložaka izravno sa WYSWYG HTML editorom, editor više stranica sa održavanjem teme.

Agora Sunrise V11 objavljen je: worflow, nova SQL nadogradnja za poboljšanu izvedbu, cache memorija, tematski lakši za rad sa grafičkim objektima. Agora je besplatna, a dokumentacija je ukjlučena.

Zahtjevi:
PhpBB

Otkad je kreiran 2000. godine, phpBB™ je postao najrašireniji i najkorišteniji “Open Source” forum (internet zajednica). Kao i njegovi prethodnici, phpBB™ 3.0 “Olympus” ima jednostavno administracijsko sučelje i “user friendly” instalacijski proces koji Vam omogućuje da osposobite forum u roku par minuta.

Baziran je na moćnom PHP serverskom jeziku i bazi podataka po Vašem izboru (MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC). To sve čini ga idealnim besplatnim rješenjem za sve internet stranice.

Zahtjevi:

PHP, MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC

Web Hosting
Web Hosting
Web Hosting

1024 CMS

1024 je sustav upravljanja sadržajem baziran na PHP-u i MySQL-u. 1024 je jedan od rijetkih sustava za upravljanje sadržajem koji predvodi u implementaciji AJAX-a u sva područja svog djelovanja. To uključuje dinamičku administraciju i interakciju s korisnikom. 1024 Vam nudi mogućnost da si sami postavite forume, područje za download, vijesti, administraciju članova i još mnogo drugih stvari.

Što Vaša internet stranica radi, ovisi o Vama. Vi kontrolirate što će sadržavati a što neće. Od instalacije do postavljanja moderatora za Vašu internet stranicu, 1024 sistem će biti u mogućnosti udovoljiti svim Vašim potrebama.

Zahtjevi:

1. PHP 4.3.10 (testirano do 5.2.0)
2. Jedna MySQL 4.1.9+ baza podataka (Ne mora biti prazna, 1024 radi na sistemu koji se bazira na prefiksima)
3. Vaše MySQL korisničko ime i lozinka

Web Analytics