WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

online

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

ScreenToaster

ScreenToaster je besplatan i nadasve jednostavan online alat za snimanje događanja na monitoru računala.
Registirajte se i koristite ga bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a ono što možete izraditi su snimke, tutoriali, prezentacije ...
Snimite sadržaj svog ekrana jednim klikom, bez ikakvih dodatnih downloada. ScreenToaster je kompatibilan za Windows, Mac OS X, Linux.
Podijelite svoje snimke na internetu sa ostalima, ugradite ih u blog, web stranice ili ih šaljite na e-mail.

Pogledajte demo:

Recorded with screentoaster.com
Zahtjevi:

ScreenToasterScreenToasterScreenToaster

Fring

fring™ je mobilna intenet usluga i zajednica koja Vam omogućava da pristupite i budete uključeni u Vašu društvenu mrežu uvijek, besplatno telefoniranje i chat uživo sa svojim prijateljima koji imaju fring, Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, SIP, Twitter, Yahoo! ili AIM koristeći mobilnu internet mrežu.
fring utječe na internet vezu Vašeg mobilnog telefona kako bi Vam pružio mobilnost i raspoloživost kao nikada prije, integrirajući sve kontakte u jednu pretraživu listu prijatelja, a sve Vaše online aplikacije u jednu stalno rastuću zbirku usluga.
fring Vam omogućava da vidite tko je online prije nego se spojite, indikatorima raspoloživosti kontakata, omogućuje Vam da vodite višestruke razgovore istodobno preko fring chat-a, možete slati i primati dokumente ili uživati stalno u stalno rastućim “uvijek na fringu” aplikacijama kao što su: facebook, Gmail Notifier, Vtap Video Streaming, Orkut Social Network, Yandex Push Email i mnoge druge.

Zahtjevi:

fring

oDesktop

Što je o Desktop?

oDesktop je online desktop koji Vam pruža mogućnost da pokrenete bilo koju od web-baziranih aplikacija uključujući: oDrive, oPhoto, oMusic, oNetwork, oEmail, oNews i oGames kod svoje kuće, u uredu ili bilo gdje u svijetu kada ste u pokretu.

Zašto Vam treba oDesktop?

oDesktop Vam je potreban ako želite na vašem web hosting računu pohraniti svoje dokumente i dijeliti ih online, pregledati Vaše fotografije, slušati Vašu glazbu, umrežiti se s ljudima, provjeravati Vaš e-mail, pročitati Vaše omiljene vijesti ili igrati flash igre i to sve na svom osobnom desktopu na internetu.

Zahtjevi:

oDesktopoDesktopoDesktop

Web Analytics