WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

online trgovina

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

eBay Mobile

Sada kupci i prodavači sa eBay-a imaju svjetsko online tržište “pod svojim vršcima prstiju” gdje god da bili. Novi eBay za iPhone dizajniran je posebice da radi vrlo čisto i prirodno posebice za iPhone i iPod Touch.

Pomoću tečnog sučelja, elegantnog, ali u isto vrijeme i praktičnog, članovi eBay mobile mogu pretreaživati, davati ponude ili provjeravati svoje aktivnosti čak i kada nisu kraj svog računala.
Kupci mogu dati na brzinu ponudu u zadnjim minutama za neku stvar koju je teško naći, prodavači mogu pregledati svoje prodaje, a svi zajedno mogu raspolagati podacima za koje je vrlo relevantno vrijeme i to na licu mjesta bez računala.

eBay je sada “otvoren” u bilo koje vrijeme i bilo gdje na Zemlji ako koristite Apple iPhone ili iPod Touch.

Zahtjevi:
iStorez

iStorez je site koji vam omogućava da pregledavate i kupujete kroz stotine online trgovina i otkrijete nove proizvode, pronađete trenutno otvorene rasprodaje i pogledate što je popularno.
Poznato je da online trgovine šalju newslettere svojim korisnicima, sa raznim korisnim informacijama o proizvodima i posebnim akcijama.
iStorez sakuplja i organizira tisuće takvih newslettera kroz širok izbor različitih trgovina i prezentira Vam ih kao interaktivne izloge koje možete pregledavati i pretraživati, a na kraju iz njih možda nešto i kupiti!

Zahtjevi:

iStoreziStorez

Magento

Magento je direktan odgovor na novonastale potrebe današnjeg online kupca. Ono što korisnici trebaju, više od bilo koje funkcije, jest fleksibilnost. Primarni cilj Magenta je bio razviti sučelje koje vraća kontrolu nazad u ruke online trgovcu i ne postavlja ograničenja na proces i tijek poslovanja.
Magento je iznimno bogato rješenje za e-trgovinu koje Vam nudi da potpuno kontrolirate izgled, sadržaj i funkcionalnost vaše online trgovine. Imate potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaše trgovine, od prodaje pa sve do promocije.

Zahtjevi:

MagentoMagento

Shopit

Shopit Nabavite besplatnu web trgovinu
Uz Shopit dobivate dvije trgovine u jednom:
• Vaša personalizirana trgovina, Vaša glavna trgovina u Shopit zajednici.
Prijenosna trgovina, potpuno prilagodljiv widget za trgovinu koji možete postati u blogove i na stranicama zajednica na internetu.

Shopit Dodajte artikle u Vaš katalog
Čarobnjak za artikle pomaže Vam da dodajete slike i opise za svaki artikl u Vašoj online trgovini. Ako imate eBay ili Yahoo! trgovinu, čarobnjak će Vam pomoći da importirate cijeli Vaš katalog u Vašu Shopit glavnu trgovinu.

Shopit Objavite Vašu prijenosnu trgovinu
Jednom kada uredite svoju glavnu trgovinu, možete prilagoditi prijenosnu trgovinu i zatim ju postaviti u Vaš blog, web stranicu ili online zajednicu koja Vam to dopušta. Trenutno su podržani: MySpace, Friendster, Facebook i Blogger.

Shopit Kažite svima!
Komunikacijski alati koje Vam daje Shopit omogućuju da lako svima objavite Vašu novu trgovinu. Možete kontaktirati prijatelje na dva različita načina:
•  E-mail svakom koga unesete u adresar
•  Pošaljite poruku Vašim prijateljima u drugim online zajednicama koje imaju Shopit kontakt messenger

 

Zahtjevi:

ShopitShopitShopitShopit

uShops

uShops omogućava svakom da otvori online trgovinu u manje od 5 minuta i počne objavljivati proizvode koje će prodavati online.
Kupci dobivaju ogroman izbor, popuste i detaljne načine pretrage kako bi kupili na online tržištu.

Kako funkcionira prodaja?

Registrirajte se. Besplatno je i lako. Izaberite svoje korisničko ime i lozinku te e-mail adresu. Postoji dodatan korak registracije prodavatelja (nakon izbora korisničkog imena).
Postavite svoju trgovinu. Svaki prodavatelj na uShops dobiva svoju vlastitu trgovinu (besplatno), a koja je smještena na uShops.com. Primjerice možete prilagoditi soju trgovinu dodavši banner, avatar, oglas itd.
Uvrstite artikle. Uvrštavanje artikala obavlja se u tri lagana koraka. Preporučamo da imate slike i opis prije nego što krenete. Uvrštavanje atrikala je besplatno sve do drugačije obavijesti.
Prodaja artikla. Kao prodavatelj Vi izabirete koje ćete vrste plaćanja prihvaćati. Preporuča se PayPal, pošto omogućava plaćanje odmah i nudi zaštitu protiv prijevare. Kada se artikl proda obje strane, i kupac i prodavatelj dobivaju e-mail sa detaljima o transakciji. Provizija se ne obračunava do daljnje obavijesti.

 

Zahtjevi:
Web Analytics