WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

paypal

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

CurdBee

Što je CurdBee?
CurdBee je Vesess-ova sigurna web bazirana aplikacija za izrađivanje računa.
Možete je koristiti za izrađivanje i slanje računa klijentima i potom primati uplate preko online aplikacija za plaćanje kao što su : PayPal ili Google Checkout, i to u valuti koju Vi odaberete.
Toliko je jednostavno da nećete vjerovati dok ne isprobate.

Kolika mu je cijena?
CurdBee besplatna je usluga, a njeni bitni sadržaji bit će uvijek dostupni svima i to bez naknade.

Koliko su sigurni moji podaci?
Vaša privatnost je najvažnija. Vaši podaci nikada se neće dijeliti ili se koristiti u neke druge svrhe bez Vašeg isključivog odobrenja.

U kojoj valuti se naplaćuju računi?
Osim što možete postaviti osnovnu valutu, također možete definirati valute za svakog klijenta posebno, što Vam olakšava da naplaćujete račune sa svakog mjesta na svijetu.

 

Zahtjevi:

CurdBeeCurdBeeCurdBee

I Vote For Art

I Vote For Art nova je online galerija gdje možete glasati za slike koje Vam se sviđaju, a isto tako možete ih prodavati i kupovati.
I Vote For Art pokrenut je u svibnju 2008., dakle nov je na webu i nove se slike dodaju svakodnevno.
Pregledajte kolekcije, ako Vam se koji rad svidi, kliknite i glasajte za njega. Radovi sa najviše glasova promiču se na početnoj stranici gdje ih svi posjetitelji mogu odmah uočiti. Sve što je ponuđeno za glasanje, također je ponuđeno i za prodaju. Jednostavno dodajte u Vašu košaricu i obavite kupnju.
Plaćanja se obavljalju uz PayPal, poznat i jako često korišten alat koji Vam omogućava vrlo sigurno online plaćanje.

Zahtjevi:

I Vote For ArtI Vote For ArtI Vote For Art

uShops

uShops omogućava svakom da otvori online trgovinu u manje od 5 minuta i počne objavljivati proizvode koje će prodavati online.
Kupci dobivaju ogroman izbor, popuste i detaljne načine pretrage kako bi kupili na online tržištu.

Kako funkcionira prodaja?

Registrirajte se. Besplatno je i lako. Izaberite svoje korisničko ime i lozinku te e-mail adresu. Postoji dodatan korak registracije prodavatelja (nakon izbora korisničkog imena).
Postavite svoju trgovinu. Svaki prodavatelj na uShops dobiva svoju vlastitu trgovinu (besplatno), a koja je smještena na uShops.com. Primjerice možete prilagoditi soju trgovinu dodavši banner, avatar, oglas itd.
Uvrstite artikle. Uvrštavanje artikala obavlja se u tri lagana koraka. Preporučamo da imate slike i opis prije nego što krenete. Uvrštavanje atrikala je besplatno sve do drugačije obavijesti.
Prodaja artikla. Kao prodavatelj Vi izabirete koje ćete vrste plaćanja prihvaćati. Preporuča se PayPal, pošto omogućava plaćanje odmah i nudi zaštitu protiv prijevare. Kada se artikl proda obje strane, i kupac i prodavatelj dobivaju e-mail sa detaljima o transakciji. Provizija se ne obračunava do daljnje obavijesti.

 

Zahtjevi:
Web Analytics