WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

photoshop

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Photoshop.com

Što je Photoshop.com?
To je Vaše online mjesto gdje ćete uređivati Vaše slike, spremati ih i dijeliti sa drugima. Sve što trebate napraviti jest registrirati se i krenuti!

Osnovna usluga je 100% besplatna, daje Vam odmah pristup aplikaciji i uključuje:

  • Uređivanje i poboljšavanje Vaših slika online
  • Pregledavanje, upload ili pristup slikama u bilo koje vrijeme sa bilo kojeg mjesta internetom preko Vašeg računala ili mobilnog telefona. Online backup čuva Vaše fotografije na sigurnom
  • Zadržite svoje slike kao osobne ili ih podijelite sa prijateljima, obitelji ili sa cijelim svijetom
  • Pristup Vašim Facebook, Flickr, Photobucket ili Picasa slikama direktno preko Photoshop.com

 

Zahtjevi:
Web Hosting

Pixlr je vrlo jednostavan i besplatan online alat za uređivanje slika, potpuno baziran na flash-u, a daje osnovne mogućnosti uređivanja poput Paint-a.
Može raditi sa 3 formata slika i to: JPG, GIF i PNG. Slike se mogu otovriti sa Vašeg računala ili kao URL. Pixlr uključuje i neke napredne sadržaje kao što su prilagodljivi kistovi i više slojeva baš kao u Photoshop-u.
Možete uređivati više slika odjednom i premještati sadržaje kroz otvorene prozore što je također mogućnost koju pruža Photoshop.
Najbolji dio jest taj da za razliku od Photosop Express-a, nije potrebna registracija, a uređivanje slika može biti vrlo brzo.

Zahtjevi:

Probajte Pixlr

Photoshop Lady

Photoshop Lady nastoji sakupiti najbolje i ujedno besplatne tutoriale sa interneta. Svi ovi visoko kvalitetni tutoriali kategorizirani su u više skupina i to:

3D efekti
Apstraktni efekti
• Efekti sa crtanjem
Foto efekti
• Efekti sa tekstom
Teksture i uzorci
• Dizajn korisničkog sučelja


Za svaki Photoshop tutorial možete vidjeti ocjene i broj pogleda. Vaše omiljene tutoriale možete spremiti u favorite jednostavnim klikom na “Add to Favorite” kako bi ih mogli pogledati u svako vrijeme; a isto tako ih možete i izbrisati ako Vam više ne trebaju.
Photoshop Lady osvježava se dnevno. Ako se pretplatite na njihov RSS feed, svaki dan ćete primati nove kvalitetne Photoshop tutoriale. Ovdje ste dobrodošli da objavite svoje tutoriale.
Novi sadržaji i funkcije na Photoshop Lady dolaze svaki dan!

 

Zahtjevi:

Photoshop LadyPhotoshop LadyPhotoshop LadyPhotoshop Lady

Web Analytics