WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

php

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Inserit

Inserit je CMS za web dizajn, ali bez koda. Sada možete napraviti dinamične web stranice bez potrebe programiranja jednog retka uz potpunu slobodu stvaranja svojih vlastitih dizajna.

Inserit Dizajnirajte svoju stranicu

- Trebat ćete samo nešto malo vještine u CSS-u i HTML-u
- Napravite ludi izgled bez ustručavanja
- Nema potrebe za instalacijom bilo kakvih aplikacija na vaše računalo
- PHP i ASP.NET kompatibilan

Inserit Izrežite i zalijepite na svoju stranicu

- Sve što trebate napraviti je umetnuti tagove na Vaše HTML stranice
- Ako koristite Dreamweaver, bit će potrebno samo ispuniti jednostavan obrazac
- Ako koristite bilo koji drugi web editor radi se samo “izreži” i “zalijepi
- Kada ih jednom ugradite, možete prilagoditi bilo koji od tih tagova dodavajući stilove i slike

Inserit Uređujte sadržaj
- Pristupite sadržaju kako bi ga uređivali pomoću Content Manager-a
- Možete prilagoditi adresu Content Managera kako biste uključili ime Vašeg klijenta
- Uređujte bilo koju vrstu sadržaja: tekst, slike, datoteke….
- Iskoristite paletu modula koji Vam pomažu da postavite najzahtjevnije funkcije: vijesti, događaje, galerije slika itd.

 

Zahtjevi:

InseritInseritInserit

b2evolution

b2evolution moćan je alat za blog koji možete instalirati na Vaš web site. Uključuje sve sastavnice tradiconalnog bloga i proširuje ih sa naprednim sadržajima i dodaje rad sa datotekama i fotografijama, napredne “skinove”, podršku za više blogova te detaljne korisničke postavke dopuštenja.
Besplatan je, open-source (GPL) te radi na svakom web serveru koji sadrži PHP+MySQL, a dostupan je na mnogo stranih jezika.

Zahtjevi:

PHP+MySQL

aWIZ Paysite Manager

Osnovni Content manager za “paysite-ove”: nije važan broj site-ova ili grupa članova u jednoj bazi, jaka zaštita od “free-password” site-ova, potpuno automatizirana nadogradnja - vrlo lagan za korištenje i moćan! Nisu Vam potrebna nikakva dodatna znanja ili vještine.

Zahtjevi:

Preporučen Apache, bilo koji server koji podržava PHP and MySQL, MySQL, Linux, FreeBSD, Microsoft Windows NT/2000, Apache Web Server

awiz adminawiz setup

AWF

AWF (Adaptive Website Framework) by Liquid Bytes je Web framework, CMS, Web portal, sistem za vijesti, online zejdnica, itd. Njegova je svrha da učini izradu stranica jednostavnom i trenutni sadržaj efikasnim. AWF sadrži razdvajanje dizajna i sadržaja, velik izbor dizajna (tema), personaliziran izgled stranica, WYSIWYG editor, instalaciju za dodavanje novih elemenata samo jednim klikom, korisnički/grupni management, moduli za poruke/zajednice, zaštita pristupa nekim stranicama ili dijelovima stranica, efikasno predpohranjivanje, API funkcije lake za korištenje, mogućnost exportiranja dokumenata, mogućnost integriranja Unix shell skripti ili ugrađivanja PHP koda te podrška za skoro neograničen broj jezika, dokumenata i korisnika.

Zahtjevi:

PHP 4.1.2+ Application Server, MySQL, Unix, Linux operacijski sustav, PHP, Apache Web Server

AWF admin area

Automneg

Kreirajte, personalizirajte ili mijenjajte svoje web stranice koristeći Automne web content management system. Kao dodatak klasičnim funkcijama CMS-a kao što su surađivački sustav za tijek rada, postavke prava pristupa, predlošci, itd. Jedna od glavnih razlika između Automne-a i ostalih sličnih alata počiva na vrsti izgleda stranice. I zaista, on Vam omogućava da personalizirate izgled svake stranice i da svaku od njih zasebno definirate za tražilice. Samostalno ćete moći postavljati datume Vaših publikacija i e-mail obavijesti. Zasebno, svaka je stranica jedinstvena kako vam bi veći broj ključnih riječi povećao vidljivost na internetu. Obdaren integriranim surađivačkim sustavom za tijek rada, Automne je alat savršeno prilagođen za globalnu komunikaciju u Vašem poduzeću kako bi se postigla organizirana i efikasna suradnja.

Zahtjevi:

Application Server preporučen Apache, PHP i MySQL, Apache Web Server

Artiphp

Artiphp verzija 4 ili XXL jednostavan je za instalaciju i lako podesiv CMS temeljen na php-u. Razvijan pod GPL-om, uglavnom je raspoloživ na francuskom jeziku iako je predviđeno da će engleska verzija izaći u vrlo skoroj budućnosti. Glavni je cilj brzina objavljivanja. Forum je temeljen na Phpbb modu. Osnovna verzija sadrži forum, vijesti, udruživanje dokumenata, galeriju slika, download plugin, knjigu i direktorij gostiju.

Zahtjevi:

PHP 4.3.0+ application server, MySQL 4.23.xx ili novija, PHP 4.2.2 ili noviji, Apache

Article Publisher

Ovaj moćan PHP alat je jedini program koji trebate da biste izradili web site. Koristite Article Publisher da biste stvorili i održavali sadržaj, generirali URL-ove koji su optimizirani za tražilice i koji će Vam donijeti najviše posjetitelja. Naqpredno WYSIWYG editiranje, najbolje funkcioniranje slika i prilagodljive opcije čine održavanje sadržaja jednostavnim i učinkovitim. Automatski RSS feed daje stalnim posjetiteljima najnovije informacije i dovodi nove posjetitelje na Vaše stranice. Jednostavni predlošci pomažu Vam da održavate izgled vaše stranice svježim sa nenadmašnom prilagodljivošću i rasponom mogućnosti. Vaš Article Publisher možete koristiti da upoznate dinamiku vašeg web site-a u stvarnom vremenu; da vidite koje stranice upućuju najviše posjeta na Vaše i koji ih “spideri” najčešće posjećuju -  te sa kojih su stranica “dopuzali”. Pratite AdSense klikove i vidite točno gdje su Vas i kada posjetitelji kliknuli. I najbolje od svega, automatska instalacija vodi Vas u rad odmah!

Zahtjevi:
Ariadne

Ariadne je višejezični web aplikacijski server i Content Management System izgrađen sa PHP-om. Ima bogato korisničko sučelje koje uključuje čarobnjake, padajuće menije, i WYSIWYG HTML editor. Podaci se spremaju na strukturirano mjesto i može im se pristupiti preko “filesystem-like” poziva (ls, find, get). Podržava MySQL, PostgreSQL i Oracle.

Zahtjevi:

mod_php Application Server, PostgreSQL, MySQL, Oracle, PHP programski jezik; Apache, IIS web server

AIOCP (All In One Control Panel)

AIOCP (“Sve u jednom” Control Panel”) je CMS (Content Management System), profesionalno, kompletno i nezavisno rješenje za potpunu organizaciju website-a ili portala preko user-friendly web sučelja (WMS - Website Management System). Temeljen na PHP/MySQL i tehnologijama otvorenih standarda, AIOCP je također Internet/Intranet okvir za razvoj web aplikacija i uključuje e-trgovinu i e-business management sustave.
AIOCP uključuje po “defaultu” sve potrebne module za održavanje web stranica i dugu listu extra modula: CMS, WYSIWYG editor, jezici, korisnici, izbornici, forumi, vijesti, newsletter, linkovi, skidanje sadržaja, članci, nagrade, chat, ankete, kalendar, baneri, tražilica, e-trgovina, e-poslovanje, statistike, online pomoć, sistemski alati, program za komunikaciju s operacijskim sustavom, backup, mime, whois, pingovi, traceroute, MySQL management baze podataka, transcoding, korisnički moduli, knjižnice kodova, 1700 slika, zvuk.
AIOCP dizajniran je da ponudi veliku prilagodljivost, svaki je modul savršeno ugrađen u sistem i ima svoje odgovarajuće alate za kontrolu i održavanje.

Zahtjevi:

PHP 4.2.1+, MySQL 3.23.32 ili noviji

Agora Sunrise

AGORA Vam omogućuje da objavite cjelokupan i vrlo složen web portal (PHP/MYSQL). Dozvoljava Vam visok stupanj kontrole nad sadržajem koji želite objaviti. Agora izgrađuje originalne podtematske kontrole koje će Vam dati mogućnost da brzo i bez programiranja promjenite izgled Vaše web stranice. Posjetitelji mogu izgraditi svoj vlastiti portal unutar Vašeg sa visokom sigurnošću i imaju mogućnost uređivati svoj profil u poboljšanom dijelu odvojenom za članove. RSS, izrada predložaka izravno sa WYSWYG HTML editorom, editor više stranica sa održavanjem teme.

Agora Sunrise V11 objavljen je: worflow, nova SQL nadogradnja za poboljšanu izvedbu, cache memorija, tematski lakši za rad sa grafičkim objektima. Agora je besplatna, a dokumentacija je ukjlučena.

Zahtjevi:
Poveznice: cms html php asp jsp tweak
Tweak CMS

Sustav za upravljanje sadržajem koji je prihvatio kreativnost. Ne morate više birati između odličnog dizajna i mogućnosti da s lakoćom administrirate sadržaj internet stranica. Sustav koji je intuitivan i jednostavan za upotrebu, čak i za one koji nemaju znanje programskih jezika. Tweak CMS je neovisan o platformi na kojoj je smještena internet stranica. Smjestite stranicu gdje želite i odaberite Windows ili Linux (ili neki drugi operativni sustav). S Tweak sustavom za upravljanje sadržajem možete objaviti svoju internet stranicu u bilo kojem obliku: HTML, PHP, JSP, ASP itd…

Tweak CMS se svakodnevno pojednostavljuje i unapređuje konitnuiranom komunikacijom s dizajnerima i korisnicima. Ako znate surfati internetom i služiti se programom za obradu teksta (npr. MS Word) bit ćete profesionalac u Tweak CMS-u.

Zahtjevi:
PhpBB

Otkad je kreiran 2000. godine, phpBB™ je postao najrašireniji i najkorišteniji “Open Source” forum (internet zajednica). Kao i njegovi prethodnici, phpBB™ 3.0 “Olympus” ima jednostavno administracijsko sučelje i “user friendly” instalacijski proces koji Vam omogućuje da osposobite forum u roku par minuta.

Baziran je na moćnom PHP serverskom jeziku i bazi podataka po Vašem izboru (MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC). To sve čini ga idealnim besplatnim rješenjem za sve internet stranice.

Zahtjevi:

PHP, MySQL, MS-SQL, PostgreSQL ili Access/ODBC

Web Hosting
Web Hosting
Web Hosting

Poveznice: cms html php asp
Acuity CMS

Veoma moćan sustav za upravljanje sadržajem, jednostavan i lagan za korištenje i postavljanje te povoljan što se tiče njegove cijene i onoga što dobijete.

Acuity CMS dolazi u dvije varijante: ASP i PHP. Ovakva široka pokrivenost platformi za internet stranice omogućuje Vam imate povoljan no moćan alat za upravljanje internet sadržajem bez obzira na čemu je Vaša internet stranica bazirana.

WYSIWYG editor i alati za upravljanje dokumentima su sastavni dio Acuity CMS-a i dostupni su svima da ih koriste u svojim aplikacijama.

“Čišćenje” HTML tagova pomaže da Vam sadržaj na internet stranici ostane “čist” što znači jednostavan za čitanje i dostupan svim internet preglednicima. Acuity CMS nudi posebne alate za “čišćenje” koda kreiranog u MS Wordu i ostalim vanjskim programima.

Zahtjevi:
1024 CMS

1024 je sustav upravljanja sadržajem baziran na PHP-u i MySQL-u. 1024 je jedan od rijetkih sustava za upravljanje sadržajem koji predvodi u implementaciji AJAX-a u sva područja svog djelovanja. To uključuje dinamičku administraciju i interakciju s korisnikom. 1024 Vam nudi mogućnost da si sami postavite forume, područje za download, vijesti, administraciju članova i još mnogo drugih stvari.

Što Vaša internet stranica radi, ovisi o Vama. Vi kontrolirate što će sadržavati a što neće. Od instalacije do postavljanja moderatora za Vašu internet stranicu, 1024 sistem će biti u mogućnosti udovoljiti svim Vašim potrebama.

Zahtjevi:

1. PHP 4.3.10 (testirano do 5.2.0)
2. Jedna MySQL 4.1.9+ baza podataka (Ne mora biti prazna, 1024 radi na sistemu koji se bazira na prefiksima)
3. Vaše MySQL korisničko ime i lozinka

Web Analytics