WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

preglednik

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Gmail

Goggle pristup e-mailu
Gmail je nova vrsta webmaila, izgrađen na ideji da e-mail može biti intuitivniji, učinkovitiji i korisniji, možda čak i zabavan.

Manje spam mailova
Zadržite neželjene poruke van svog inboxa uz googleovu inovativnu tehnologiju.

Mobilni pristup
Čitajte Gmail s Vašeg mobitela usmjeravajući web browser svog mobitelja na http://gmail.com/app

Mnogo prostora
Preko 7116.954674 megabajta (i stalno raste) slobodnog prostora tako da više nikada ne morate izbrisati poruke.

Zahtjevi:
Google Chrome

Google Chrome je preglednik zamišljen da omogući brži, lakši i sigurniji web uz minimalistički dizajn koji nimalo ne ometa.

Jedan okvir za sve
Unesite u adresnu traku i dobit ćete prijedloge za pretragu i web stranice.

Minijature Vaših omiljenih web lokacija
Pristupite svojim omiljenim stranicama brzinom svjetlosti s bilo koje kartice.

Prečaci za Vaše aplikacije
Dohvatite prečace za radnu površinu za pokretanje svojih omiljenih web aplikacija.

Zahtjevi:

Google Chrome

Scribd

Nijedan od formata kao što su PDF, Microsoft Word ili PowerPoint nisu dobri za objavljivanje dokumenata na internetu, a i dizajnirani su prije nego što je postojao internet. Kao odgovor na to Scribd je stvorio iPaper, prvi format za prikaz dokumenata na webu.
Kao što je YouTube za video formate, tako je i Scribd strandardizirao sve formate dokumenata u jedan preglednik koji možete bez ustručavanja ugraditi u svoje web stranice, a da su u isto vrijeme dokumenti zaštićeni od preuzimanja i zlouporabe.
Prepoznavši vrijednost svoje tehnologije, Scribd je lansirao svoje Scribd sučelje na internetu, koje omogućava bilo kojem web site-u da koristi njihov iPaper za prikaz svojih dokumenata.
Preko njihove opsežne zbirke sadržaja i jedinstvenog prikaza dokumenata na mnogo svjetskih jezika, u Scribdu se nadaju da će omogućiti svakom otvoren pristup dokumentima iz cijelog svijeta i njihov pregled.

Primjer knjige u iPaper pregledniku:

Read this document on Scribd: Aesop’s Fables
Zahtjevi:

ScribdScribdScribd

Webnode

Webnode Vam donosi nov inovativan način stvaranja i uređivanja naprednih web stranica uz pomoć samo jednog preglednika. Sistem je vrlo lagan za korištenje i potpuno je interaktivan, a stranicu uređujete brzo, u stvarnom vremenu, onako kako je vidite u pregledniku. Koristeći “Drag-and-drop” funkciju, možete dodati nove sadržaje kao što su ankete, forumi, katalozi, widgeti kao što je PayPal i puno više. Webnode vam nudi više od 40 lijepih predložaka ili možete napraviti svoje.

Webnode je potpuno besplatan. Nema trikova!

Ovo je besplatan alat koji u potpunosti održava Vaš cijeli web projekt. Bilo tko, čak i bez nekog tehničkog znanja, može napraviti i održavati napredne web prezentacije i to sa lakoćom. Nema potrebe za nikakvim instalacijama na Vašem računalu ili serveru. Sve što Vam treba dobivate kroz Vaš web preglednik.
Webnode uključuje revolucionaran i jedinstven alat za website objavljivanje (Webnode Builder), napredne web statistike (Webnode statistics) i webmail (Webnode E-mail).

Podržani preglednici: Podržani preglednici

 

Zahtjevi:

Web HostingWeb HostingWeb Hosting

Web Analytics