WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

prezentacije

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

iZoho - Zoho za iPhone

iZoho je Zoho za Vaš iPhone ili bolje reći Office za Vaš iPhone. iZoho je lagan način pristupa Vašim Zoho aplikacijama preko Vašeg mobilnog telefona odnosno iPhone-a za sada. Naravno da možete koristiti i sve aplikacije koje Zoho nudi koristeći iPhone, ali postoji mnogo sadržaja koji Vam ne trebaju na mobilnom telefonu pa je iZoho pojednostavljen i daje samo osnovne sadržaje koje biste uobičajeno mogli koristiti na mobilnim telefonima.

Tri su aplikacije trenutno raspoložive na iZoho - Zoho Writer, Zoho Sheet i Zoho Show koje Vam omogućavaju da vidite svoje pisane dokumente, tablice i prezentacije. Pisani dokumenti u Writeru mogu se vidjeti i uređivati, dok se tablice i prezentacije mogu samo vidjeti za sada. iZoho je još uvijek u razvoju, a novi sadržaji i mogućnosti stići će vrlo skoro.

Zahtjevi:

iZoho

ScreenToaster

ScreenToaster je besplatan i nadasve jednostavan online alat za snimanje događanja na monitoru računala.
Registirajte se i koristite ga bilo gdje i u bilo koje vrijeme, a ono što možete izraditi su snimke, tutoriali, prezentacije ...
Snimite sadržaj svog ekrana jednim klikom, bez ikakvih dodatnih downloada. ScreenToaster je kompatibilan za Windows, Mac OS X, Linux.
Podijelite svoje snimke na internetu sa ostalima, ugradite ih u blog, web stranice ili ih šaljite na e-mail.

Pogledajte demo:

Recorded with screentoaster.com
Zahtjevi:

ScreenToasterScreenToasterScreenToaster

SlideShare

SlideShare besplatna je web 2.0 web usluga bazirana na Ajax-u, a namijenjena za dijeljenje prezentacija i slideshowova. SlideShare trenutno podržava PowerPoint (PPT i PPS formati) i OpenOffice (ODP format) te dopušta veličine dokumenata do 20 MB.
Možete “uplodati” Vaše pezentacije, označiti ih poveznicama, ugraditi ih u Vaš blog ili website, pregledavati ostale prezentacije ili komentirati pojedine “slideove”. Prezentacije isto tako možete slati e-mailom, možete ih “downlodati” ili ih staviti na svoj MySpace, Facebook, Blogger, Friendster, Hi5 itd.

Primjer SlideShare prezentacije:

Zahtjevi:
Web Analytics