WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

profil

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Slide

Slide je najveći svjetski objavljivač društvenih zabavnih aplikacija.
Slide Vam nudi mogućnost da se uključite i zabavite se koristeći odnose koje ste već razvili na društvenim mrežama kao što su Facebook i MySpace.
Društvene mreže profitiraju od povećane aktivnosti, oglašivači profitiraju od brojne publike, a Slide-ovi korisnici mogu dijeliti video, slati virtualne kave jedni drugima ili čak baciti ovcu jean na drugog!  smile
Uz Slide također možete urediti svoje slike, izraditi svoj slide show, dati svom video isječku osoban okvir, izraditi svoju knjigu gostiju (guestbook) te koristiti još mnogo zanimljivih i zabavnih sadržaja za svoj profil na društvenim mrežama.

Evo kako možete urediti okvir za svoj video:

Zahtjevi:
Xanga

Weblog Vam omogućuje da objavite Vaše misli, priče ili fotografije odmah na web! Xanga weblog Vam pruža alat da to vrlo lako izvedete. Možete prenijeti Vaše fotografije direktno sa svog računala na svoju Xanga stranicu jer Vam Xanga pruža dovoljno prostora i svoj Photo manager da biste to što lakše napravili.
Vaše postove možete prilagoditi sa jednostavnim editorom koji u sebi sadrži provjeru pravopisa. Dodajte im boju, veličinu, bordere ili druge prilagodbe, ili svoj profil uredite raznim raspoloživim temama.
Upoznajte nepregledan broj korisnika Xange. Bilo tko da pročita Vaš post, samo je jedan klik od ostavljanja komentara i uspostavljanja kontakta sa Vama.

Spremni ste početi - upišite se!

 

Zahtjevi:
Facebook

Facebook je društvena aplikacija koja Vam omogućava da se bolje povežete sa svojim prijateljima i ljudima iz cijelog svijeta. Komunicirajte sa svojim prijateljima, suradnicima, sa bilo kim tko koristi Facebook aplikacije i sadržaje. Dijelite sa njima također i svoje digitalne medije. Upoznajte nove ljude, podijelite s njima svoje fotografije, slike, video, omiljene linkove...

Facebook Vam pruža mogućnost da sve informacije dijelite samo sa korisnicima koje znate te da pogledate što su oni odlučili podijeliti sa Vama i sa svijetom ili možete i Vi postaviti svoj profil tako da ga svi mogu vidjeti. Možete potražiti stare prijatelje te se ponovo povezati sa njima, a isto tako pronaći i nove prijatelje sa sličnim interesima.
Besplatno se registrirajte i napravite svoj profil na najpopularnijoj društvenoj mreži današnjice jer danas svatko mora imati svoj profil na Facebooku!

Zahtjevi:
Web Analytics