WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

rss

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

BarracudaDrive CMS

BarracudaDrive web server uključuje besplatan CMS, izuzetno lagan za korištenje, a koji ne zahtjeva veliko prethodno znanje o programiranju. Jednostavan je za rad popout Microsoft® Word-a. Ovaj CMS ne zahtjeva prethodnu instalaciju niti konfiguraciju. Uređujte svoje web stranice sa bio kojeg mjesta: iz ureda, od kuće, plaže ili sa odmora, sa bilo koje lokacije gdje postoji internet veza. BarracudaDrive uključuje također i vrlo jednostavan blog. Možete umetati svoje fotografije, video, mape, poveznice te mnogo zanimljivih sadržaja, sve u trenu. Tu su i neki napredni alati kao što je automatski RSS feed, statistika stranica, automatske kontakt forme te management baze podataka. Njegove teme omogućuju Vam da jednim klikom promjenite izgled Vaših stranica. Samo izaberite željenu temu iz ponuđenog izbora sadržanih predložaka ili napravite Vaš vlastiti predložak (za naprednije korisnike).

Zahtjevi:
Article Publisher

Ovaj moćan PHP alat je jedini program koji trebate da biste izradili web site. Koristite Article Publisher da biste stvorili i održavali sadržaj, generirali URL-ove koji su optimizirani za tražilice i koji će Vam donijeti najviše posjetitelja. Naqpredno WYSIWYG editiranje, najbolje funkcioniranje slika i prilagodljive opcije čine održavanje sadržaja jednostavnim i učinkovitim. Automatski RSS feed daje stalnim posjetiteljima najnovije informacije i dovodi nove posjetitelje na Vaše stranice. Jednostavni predlošci pomažu Vam da održavate izgled vaše stranice svježim sa nenadmašnom prilagodljivošću i rasponom mogućnosti. Vaš Article Publisher možete koristiti da upoznate dinamiku vašeg web site-a u stvarnom vremenu; da vidite koje stranice upućuju najviše posjeta na Vaše i koji ih “spideri” najčešće posjećuju -  te sa kojih su stranica “dopuzali”. Pratite AdSense klikove i vidite točno gdje su Vas i kada posjetitelji kliknuli. I najbolje od svega, automatska instalacija vodi Vas u rad odmah!

Zahtjevi:
Brightegg

Nije Vam potrebno nikakvo iskustvo u dizajnu kao ni u programiranju. Jednostavno i elegantno možete sastaviti novi web site u manje od 30 minuta.
Potreban Vam je poseban i jedinstven izgled? Postoji cijela zajednica nadarenih dizajnera koji čekaju da rade za Vas.
Pišite blog, vodite e-mail kampanje, RSS objavljivanje i mnogo više. Dodatno je u ponudi web hosting i vrhunska u sluga e-maila.

Brightegg pored ostalog nudi mogućnost dodatne zarade!
Ako ste nadaren CSS web dizajner, imate ludi portfolio i želite dodatno zaraditi, dobiti priznanje za svoj rad te pridobiti nešto klijenata, Brightegg je mjesto za Vas!
rad

Zahtjevi:
Agora Sunrise

AGORA Vam omogućuje da objavite cjelokupan i vrlo složen web portal (PHP/MYSQL). Dozvoljava Vam visok stupanj kontrole nad sadržajem koji želite objaviti. Agora izgrađuje originalne podtematske kontrole koje će Vam dati mogućnost da brzo i bez programiranja promjenite izgled Vaše web stranice. Posjetitelji mogu izgraditi svoj vlastiti portal unutar Vašeg sa visokom sigurnošću i imaju mogućnost uređivati svoj profil u poboljšanom dijelu odvojenom za članove. RSS, izrada predložaka izravno sa WYSWYG HTML editorom, editor više stranica sa održavanjem teme.

Agora Sunrise V11 objavljen je: worflow, nova SQL nadogradnja za poboljšanu izvedbu, cache memorija, tematski lakši za rad sa grafičkim objektima. Agora je besplatna, a dokumentacija je ukjlučena.

Zahtjevi:
Sava CMS

Sava je “open source” ColdFusion sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje Vašoj organizaciji da objavljuje i administrira internet sadržaj brzo i jednostavno. Sava je besplatan i fleksibilan sustav za upravljanje sadržajem, savršen izbor za Vaš sljedeći projekt.

Jednostavno i intuitivno sučelje za rad sa sadržajem, ugrađeni alati za marketing i e-mail marketing, interna kontrola korisničkih grupa i korisnika, rad sa CSS-om i RSS-om, standardni XHTML/CSS predlošci, dinamički objekti, napredni API za jednostavnu prilagodbu i korištenje ekstenzija te podrška za sve platforme, internet preglednike i servere.

Zahtjevi:
Web Analytics