WMD - HOSTING AKCIJA 1+1

statistike

18 +
GODINA ISKUSTVA
10000 +
KORISNIKA
73
ZEMLJE SVIJETA
SVE ZA WEB NA JEDNOM MJESTU
vi ste ovdje

KORISNI PROGRAMI (CMS, Web shop, Skripte, Web alati)

Webnode

Webnode Vam donosi nov inovativan način stvaranja i uređivanja naprednih web stranica uz pomoć samo jednog preglednika. Sistem je vrlo lagan za korištenje i potpuno je interaktivan, a stranicu uređujete brzo, u stvarnom vremenu, onako kako je vidite u pregledniku. Koristeći “Drag-and-drop” funkciju, možete dodati nove sadržaje kao što su ankete, forumi, katalozi, widgeti kao što je PayPal i puno više. Webnode vam nudi više od 40 lijepih predložaka ili možete napraviti svoje.

Webnode je potpuno besplatan. Nema trikova!

Ovo je besplatan alat koji u potpunosti održava Vaš cijeli web projekt. Bilo tko, čak i bez nekog tehničkog znanja, može napraviti i održavati napredne web prezentacije i to sa lakoćom. Nema potrebe za nikakvim instalacijama na Vašem računalu ili serveru. Sve što Vam treba dobivate kroz Vaš web preglednik.
Webnode uključuje revolucionaran i jedinstven alat za website objavljivanje (Webnode Builder), napredne web statistike (Webnode statistics) i webmail (Webnode E-mail).

Podržani preglednici: Podržani preglednici

 

Zahtjevi:

Web HostingWeb HostingWeb Hosting

Artemis

Artemis je potpuni content management system, uključujući održavanje stranica, datoteke dokumenata sa mogućnošću obrade slika, blog, korisničko upravljanje i opsežne statistike. Artemis čini pametnom uporabu Ajaxa da bi se poboljšalo korisničko iskustvo.

Zahtjevi:

MySQL 4.0 ili noviji, PHP, MySQL, AJAX, XHTML, CSS, JavaScript, web server sa PHP 4.3.0, GD i XML podrškom

Web Analytics